ביטול טיסת אלעל - מתי לצפות להודעה על הביטול?
-
פשוט לא נכון. זאת ההודעה שהעתקתי עכשיו והיא קיימת כך כבר זמן רב, וגם לא שווה דבר כי אין שום אפשרות תקשורת עם אלעל אם יש מי שרוצה לעשות שינוי.
גמישות בשינוי כרטיסי טיסה קיימים:
יעד/מוצא מועד יציאת הטיסה ניתן לבצע שינוי/הקפאה תנאי שינוי כל יעדי אל על עד 31.8.2020 (כולל) להמראות החל מ-1.9.2020 עד 30.4.2021 • ללא דמי שינוי
• ללא דמי טיפול
• תשלום הפרשי מחיר כרטיס
• ביטול - בהתאם לחוקי הכרטיס
החברה שומרת לעצמה את הזכות לשנות את המדיניות בכל עת. -
לא יודע מאיפה מצאת את מה ששלחת .
יש להיכנס לאת אל על ללחוץ על מדימיות הקורנה עדכונים ושם יופיע מה שכתבתי .
מקווה שעזרתי ..
-
באתר אל על עצמו לא מופיעות טיסות לוינה לפני יוני, כשברוב החודש אינן ישירות אלא עם לוט לפולין ומשם עם אוסטריאן לוינה. רק בסוף החודש ב-28/6/20 מופיעה טיסה ישירה ראשונה של אל על לוינה. זה דווקא מסתדר עם הודעת מנכ”ל אלעל על המשך החל”ת של העובדים גם בחודש יוני.
בקיצור, הבלגן גדול, אי אפשר לסמוך על המידע של רש”ת וגם לא על המידע מאתר אלעל.
החלק החמור הוא שלא מוציאים הודעות על ביטול טיסות שבודאות לא תתקיימנה. את זה אפשר לעשות גם עם צוות מצומצם.
-
-
-
הכל רשום באופן מסודר מחייב ומכובד.
-
על המחמאות אפשר להתווכח.
עכשיו אני רואה את זה באתר.
כשכתבתי קודם זה לא היה.
כנראה שאתה מקבל מידע מוקדם בגלל קשריך המיוחדים עם הרשויות.
-
-
ברוכה הבאה חברת אלעל, למשהו שמרבית החברות הרציניות כבר עשו לפני חודשיים.
עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא.
-
ברור שמידע רגיש איננו מיועד לפורום.
אבל אתה לא מסייע בכלל, ולכן אני מבקש שלא תיקח חלק בשרשור שפתחתי, למרות שמרגע פתיחתו איננו בבעלותי.
אני משוכנע שתמצא שרשורים אחרים על מנת להתבטא בהם, וכפי שאני מתרשם אתה עושה זאת בהיקף רציני.
-
צר לי כי המידע שהעברתי לך אינו סייע למרות שלא היה קל להעביר אותו.
מקווה שבהמשך אשתדל לעזור יותר במידה ויתאפשר .
בשרשור זה או בכל הזדמנות אחרת כפי שאחליט שזה הולם וראוי ומכבד.
-
עוד אופציה (ואני מתעלמת מהמשך השרשור שלא עונה על הסוגיה כמובן)
נסה להיכנס לאתר של אל על- ולהזמין טיסה ל18.5
בבדיקה חפוזה שלי כתוב על 18.5 (לא יודעת מה תאריך החזרה)
לא מצאנו טיסות תואמות למסלול ולתאריך שבחרת. ניתן לבצע חיפוש חדש ולשנות את התאריכים.
נסה אולי לפנות דרך פייס בוק- אני רואה (בחפוז) שיש התיייחסות של חברת אל על לטענות של גולשים.
בהצלחה – ותעדכן אותנו איך התקדמת
-
@יונית אמר:
עוד אופציה (ואני מתעלמת מהמשך השרשור שלא עונה על הסוגיה כמובן)
אשתדל להתעלם ממנו
נסה להיכנס לאתר של אל על- ולהזמין טיסה ל18.5
בבדיקה חפוזה שלי כתוב על 18.5 (לא יודעת מה תאריך החזרה)
לא מצאנו טיסות תואמות למסלול ולתאריך שבחרת. ניתן לבצע חיפוש חדש ולשנות את התאריכים.
כבר עשיתי זאת, תודה.
נסה אולי לפנות דרך פייס בוק- אני רואה (בחפוז) שיש התיייחסות של חברת אל על לטענות של גולשים.
יש שם רק תשובות רובוטיות כגון “היי , שינוי מועד, יעד הטיסה או טיפול בקבלת החזר יתאפשרו עם חזרת אל על לפעילות רגילה”. או “פנה אלינו בהודעה פרטית וננסה לעזור”. כמובן שאינם עונים להודעות פרטיות...
בהצלחה – ותעדכן אותנו איך התקדמת.
אשתדל, למרות שיש מישהו כאן שמנטרל כל רצון לשתף ולכתוב...
-
ניסית לשלוח ב'פייסבוק' הודעה פרטית דרך המסנג׳ר?
* צילום המסך שצירפת, זהה לזה ש'משה 22' צירף, אחד מהמחשב, השני מהמובייל - רק העיצוב שונה.
עדיף לפנות אליהם ולצלם את המסך, כדי שתהיה איזו אסמכתא, גם אם הם עדיין לא מודיעים על ביטול הטיסה שכאמור אינה מתבצעת.
* (או לפנות לכתב הכלכלי ב-ynet, אולי יש לו קשרים עם הגב' מוזס?).
- בנוגע להחזר הכספי - הם עדיין נמצאים במו"מ עם משרד האוצר.
-
-
הסוגיה כפי שאני מבינה מהנוסע המתמיד- שאין לו הודעה על ביטול הטיסה ב18.5 (אנחנו כב ב15.5) לא מדיניות אל על -הארכת הדחיה-או החזר כספי
אלא בכלל אי ההודעה מחד ואי אפשרות ליצירת איזשהו קשר אנושי (לא בוט) בכלל.
נחכה לשמוע אם הצליח באחת הדרכים הפרקטיות שהצעת ליצירת קשר.
-
נכון יונית,
זו בדיוק הנקודה ושום דבר לא השתנה נכון לרגע זה.
טיסת החזור ב-3/6/20 עדיין מופיעה בטיסות העתידיות שלי במועדון הנוסע המתמיד, למרות שאיננה מופיעה בלוח הטיסות של אל על.
בלוח הטיסות אל על מציעה טיסת חזור מוינה ב-3/6/20 עם לוט, עם קונקשן בפולין, זמן כולל כעשר שעות…
פתחתי את השרשור כדי לשאול ספציפית אם גולשים שהיו צריכים לטוס עם אלעל בימים אלה קיבלו מיילים על ביטול כפי שחברה “מכבדת ומכובדת” היתה צריכה לשלוח.
-
פנית בהודעה פרטית דרך הפייסבוק?
אם לא יגיבו עד יום הטיסה, עשה מה שיונית הציעה, אפשר גם לבדוק באתרים כמו Flight Staus ביום הטיסה ולצלם את העמוד עם הטיסות היוצאות באותו יום.
* בינתיים החברה עדיין מחפשת בנק שיסכים לתת לה הלוואה עם ערבות המדינה, אתמול אחד סרב.
-
פוסט זה נמחק! -
הנה עוד מענה מכובד לזמן זה