החולם מתרחק...
-
אגב לגבי בנסקו.
שכמו כולם בגישה ראשונית אמרתי – הצחקתם אותי …
משמעות העלויות הנמוכות לעומת אוסטריה (ששם השפעת הסגר עד כה = 0 ...)
שיש תקציב למדריך סקי (למעשה לכל יום), כך שהמהלך ההגיוני יהייה להזמין מראש מדריך לכל התקופה, ולגלוש בבאק-קאונטרי.
שזה אומר בעברית, לקחת מדריך ולצאת עימו מהמעליות הגבוהות ביותר החוצה מהמסלולים, (שזה באמריקאית – באק קאונטרי) בדרכים מוכרות אך לא רישמיות (שזה אופפיסט).
כמובן, כדי שזה יקרה צריך שבולגריה תהיה ירוקה … כרגע הם ב 4,000 מאובחנים ליום (די דומה לאוסטריה … ארץ החלומות של גולשי הסקי הישראלי ….. שניצל, קניידלך (עם מילוי ...) )
-
@ענבל-אין-על-סקי אמר:
@Maki869 אמר:
@rozmar אמר:
לעולם לא אשכח את ה”סנובורדיסט” שעלה לידי ושאל אותי איך יורדים מפה. פעם ראשונה שלו עם הבורד עלה לאחד המסלולים העליונים. מה נקרא, בהצלחה.
ובכן, ישראל פה, לא שוויץ.
השנה מישהו ממש 10 מטר מתחילת הירידה למטה נפל ועזרתי לו לקום… אז הוא על הדרך ביקש שאם אני יכול ללמד אותו לגלוש ( מזל שלבשתי באף והוא לא ראה את הפרצוף שלי )
לא חסר סיפורים מהחרמון
אבל עם כל החסרונות ( ולא חסר ) אני כן נהנה לגלוש שם כחימום לפני העונה בדגש על לגלוש באופפיסט בעיקר !!
כי אכן – המסלולים זה אזור די מסוכן בעיקר בחלק שמעלית בית ספר מתחברת למסלול הראשי...גם באתרים באירופה יש הרבה מקרים שמעלית של בית הספר נפגשת עם מסלולים ראשיים
זה כבר לא ממש “מסלולים ראשיים”
אלה החלק / הסיום של המסלול – כי אין מה לעשות , בסוף כולם צריכים להגיע לרכבל!
אבל כן יש הבדל גדול בין תחילת מסלול או הסוף שלו -
*איזה חיסון אתה חושב שיגיע לארץ בחודש מרץ? אולי תוכל לזכות ב"ספוטניק" או חיסון סיני(בדובאי).
-
@drporat אמר:
5. או לתפור את הקניון בדובאי בסקימולטור. עם קצת מזל החל מפסח (סוף מרץ) החיסונים יאפשרו פתיחת גבולות. גם אם האתרים עצמם יהו סגורים, אלך על crosscountry או touring
6. למי שתשאר עבודה והכנסות, יש גם את 2021.
אם יגיעו איזשהם חיסונים בסוף הרבעון הראשון בכמות משמעותית, מה שמאוד מוטל בספק, קודם כל יחוסנו אנשי הצוות הרפואי, אחרי כן קבוצות סיכון ורק אחרי כן שאר האוכלוסיה – כולל אלו שירצו לטוס לחו”ל.
בקיצור לא נראה לי שיש לך מה לבנות על חיסון לפני 2022, תשמור על עבודה והכנסות ל 2022, לא מספיק 2021.
-
לטעמי, המסקנות שלך נכונות
אך
ההסקה כנראה אינה נכונה.
נכון לעכשיו, מה שייש:
- מספר תהליכים שטוענים שיביאו חיסון, שבדקו במשך תקופה קצרה האם המוצר שלהם רעיל או מזיק. בינתיים התשובה היא – לא מזיק, אין שום תשובה מה יקרה אחרי 6-12 חודשים ויותר…. די מפחיד….. זומבים – אמרנו…
- חברה שעשתה ניסוי על 44,000 איש (50% פלסבו ו- 50% חומר שאולי הוא פעיל), ואחרי כמה חודשים טוענת ש- 94 איש נדבקו מהם 88 בקבוצת הפלסבו…… והודיעו בשימחה לעדר הפרייאירים המיואשים ….. – בעיה קטנה, שיעור הדבקה של 0.4% למקבלי הפלסבו…. – מאוד נמוך ומראה שכנראה הניסוי אינו במקום שהקורונה בעיה. (אין בעיה לקרוא לניסוי --- “ניסוי הצוללות”….)
- רוסיה/סין שוקראים לניסוי שלהם “חיסון”, אין עדיין סטסטיקה מה קורה שם.
בקיצור, נכון לעכשיו אין כלום לעולם המיואש מלבד – דיקטטורה במסווה של דמוקרטיה – שנקראת “סגר ראשון”, “סגר שני” וכו’, ומספר לא קטן של מקצועות חסרי כל אופק למספר שנים, ופיגור של מספר שנים בחינוך ילדים שבעתיד יצטרכו להתמודד עימו.
ולאהבתנו, כל מה שיש לקוות:
1. שהסגר באוסטריה – יהיה אפקטיבי
- שמישהו פה יצליח למנוע עליה בהדבקה על ידי השתלטות על כל המתלהבים להיות במקומות סגורים (חתונות, קניונים וכו)
- שימצאו דרך אם אוסטריה תהיה ירוקה שנוכל לנסוע לשם במרס/אפריל
ושהזמן יעבור...
-
קצת אופטימיות:
"שלג ראשון בפסגת החרמון! (הסורי... בפסגה הסורית. בקרוב אצלנו)" - ר.המרשלג, צילם: חגי דרלינגר