פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Saar91
-
RE: טיול צפון ויאטנם בנובמבררוב הקסם אבל של סאפה הוא בעצם טראסות האורז לא? זאת אומרת, אם זה סאפה אל מול Mai chau? מה עדיף באיזור נובמבר?פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
-
טיול צפון ויאטנם בנובמברפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
שלום לכולם,
אשתי ואני מגיעים לויאטנם לקראת סוף נובמבר (19 לחודש), נחיתה בהאנוי.
גיסתי נמצאת כרגע בסאפה ולפי מה שאמרו לה קוצרים את הטרסות אורז בחודש נובמבר.
מישהו היה בנובמבר בסאפה או יותר נכון לקראת סוף החודש וצפונה ויכול להגיד לי אם יש טעם לנסוע לשם או לנצל את הימים למקום אחר? כי לדעתי חלק מאוד מרכזי בטיול בסאפה הוא הטרסות אורז, הנוף הירוק היפה.
בעיקרון מה שבתכנון לצפון הוא האנוי כמובן, האלונג ביי, סאפה ונין בין, על הלופ ויתרנו.
אשמח לחוות דעת והמלצות במידה ויש.
תודה מראש.
-
RE: טיול בויאטנםפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
תודה לשניכם על התגובה,
הייתם סוגרים אבל את האטרקציות בעצמכם לאחר שהגעתם להאנוי עם סוכנות מקומית או מראש עם אחת הסוכנויות המומלצות כגון רוז?
-
טיול בויאטנםפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
שלום לכולם,
בחודש נובמבר אשתי ואני נוחתים בהאנוי, לטיול של 12-14 ימים לפני שנמשיך לפיליפינים.
- מה יותר מומלץ? סאפה או פו לונג?
- האם הייתם מטיילים רק בצפון ויאטנם או יורדים גם להו צ’י מין ודלתת המקונג?
- ממליצים לסגור מראש כבר עכשיו את המלונות, הטיסה והאטרקציות דרך סוכנות מקומית או רק את הטיסה והמלונות מראש ואת האטרקציות לסגור אחרי הנחיתה דרך המלון או סוכנות מקומית אחרת.
עוד לא סגרנו את הטיסה מויאטנם לפיליפינים, ככה שאין לנו בעיה שתיהיה מהאנוי/הו צ’י מין/המלצה אחרת.
תודה מראש.
-
RE: מזג אוויר בפיליפיניםפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
מה עשיתם לגבי המלונות?
סגרתם את המלונות מראש או ששילמתם יותר כסף וסגרתם כמה ימים לפני שעברתם ממקום למקום?
אני שואל מכיוון שבפורום ראיתי כבר במספר תגובות שבתקופה הזו אם יש גשמים חזקים המעבורות וטיסות מבוטלות ואז מה קורה עם המלונות/הטיסות שסגרתם עבור אותם ימים?
תודה.
-
מזג אוויר בפיליפיניםפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
שלום לכולם,
אשתי ואני מתכננים ירח דבש בפיליפינים בחודש נובמבר,
משיטוט באתרים האנשים, חודש נובמבר הינו חודש “גבולי” מבחינת מזג האוויר, זאת אומרת שעל פי האתרים העונה הטובה מתחילה בחודש דצמבר.
רציתי לדעת אולי מניסיון של אנשים עד כמה חודש נובמבר הוא חודש בעייתי מבחינת מזג האוויר? כמות הגשמים והטייפונים?
אנחנו מוגבלים מבחינת החודש, ולכן האפשרות האפשרית היחידה הינה להחליף לצערנו את המיקום אך לא את החודש לטיול, לכן אשמח לעזרתכם.
תודה מראש!