מעדכנת שבעזרת חיפוש בהודעות הפורום הגעתי למספר הטלפון שלהם, והנציג ביקש שאתן את הקוד , התאריכים ושמות הטסים ועדכן שהוא מתחיל תהליך החזר, ושאקבל זיכוי לכרטיס האשראי.
לכל מי שצריך זה המספר:
03-374-1334
מעדכנת שבעזרת חיפוש בהודעות הפורום הגעתי למספר הטלפון שלהם, והנציג ביקש שאתן את הקוד , התאריכים ושמות הטסים ועדכן שהוא מתחיל תהליך החזר, ושאקבל זיכוי לכרטיס האשראי.
לכל מי שצריך זה המספר:
03-374-1334
ביקרנו במוזיאון ריפלי במקום אחר, באורלנדו..זה מוזיאון שיש לו יותר יחסי ציבור ממה שהוא באמת. הוא מראה דמויות של אנשים מתוך ספר גינס...גלגל ענק של משאית...ואותנו די איכזב. אתם יכולים לקרוא ביקורות ב trip advisor ולהחליט. בלונדון יש המון מה לראות ואם תשקיעו את הזמן במקום הזה תפסידו דברים אחרים
שים לב שאם אתה רוכש כרטיס קומבי באתר של מדאם טוסו וקונה כרטיס שכולל גם את לונדון איי תשלם לכולכם 136 פאונד (וגם תשריין זמן מראש למדאם טוסו).
ואם תשלם תעריף רגיל לחצי המשפחה בכל אתר- עם מבצע של 1+1- יעלה לכם: 29+24+21.2+16.15= 91.15 פאונד- וגם תצטרך לקנות לבת הקטנה, כרטיסי נסיעה מיותרים (כי היא יכולה לנסוע בחינם- מתחת לגיל 11) וזה אומר שתחסוך פחות מ-45 פאונד, שזה בערך 215 ש"ח
וינה מקסימה בתקופת כריסטמס, בשעה חמש כבר חושך ויש קישוטים מוארים ברחובות של העיר העתיקה, וגם בשוק של רטהאוס, שם בכלל הקישוטים מהבהבים ובכל עץ תלו קישוט אחר. בגלל שהיה כל כך מעניין להסתובב בשווקים, ולטעום מהדוכנים עם אוכל מחמם, ויין לם, קצת הזנחנו את האתרים השגרתיים והחלטנו לחזור לשם שוב.
שולחת כמה תמונות להתרשמות
לא כדאי לוותר על מרחצאות סצני . ביקרנו שם עם הבנות לפני כמה שנים והביקור היה נהדר, הן היו מתחת גיל 10. היה ממש כיף להיכנס לבריכות החיצוניות המחוממות, במיוחד הזרם במעגלים.
חזרנו עכשיו מרומא. החוויה מאוד טרייה ובהחלט ממליצה לפסול אותה בתור יעד למי שמתקשה בהליכה. מהסיבות של תחבורה ציבורית גרועה, עומס מבקרים גדול באתרים המרכזיים, מדרכות עם אבנים, מדרגות שבורות, מדרגות ...היינו עם ילדים..והלכנו המון ברגל והיה מתיש. ממליצה על בודפשט,פראג,לונדון,וינה
היינו בסצני פעמיים עם ילדים. בעצם בגלל שכל כך נהננו תכננו עוד טיול לבודפשט. והילדים שלנו לא היו היחידים...
טיילתי באוגוסט האחלון בלונדון למשך 8 ימים והבנות שלי בדיוק בגילאים שלך, כך שאני יכולה להוסיף מהתובנות שלנו, ברור שהקצב לא מותאם לחורף, אחרי שהיה בחוץ, מייד מתחילים לחפש בית קפה להתחמם ולשתות משהו חם.
יום שני 26.12 - נוחתים בערב בהת'רו ולוקחים שאטל לדירה.
יום שלישי, 27.12 - הולכים לתחנת רכבת קינגס קרוס כדי לקנות טראוולכארד שבועי. משם נוסעים לקניון ווסטפילד סטראטפורד לקניות של כל היום. יש שם את כל הרשתות אז שיתמלאו ולא יקפצו לכל חנות אחר כך. זה ג'וקר ליום קר ובלתי אפשרי לטיול בחוץ, לשמור ליום המתאים
יום רביעי 28.12 - מתיצבים ב 9:30 במאדאם טוסו. אחר כך נוסעים לויקטוריה סטיישן ועושים טיול רגלי בווסטמינסטר, ארמון בוקינגהם, ביג בן, דאונינג 10,שוק קובנט גארדן, נראה שהמסלול ליום הזה צריך להיעצר כאן צ'אינהטאון, כיכר פיקדילי וטראפלגר. נבקר בחנויות של M&M המליס ושל ליליוויטס.אם יישאר זמן אז רחוב אוקספורד.
יום חמישי 29.12 - נוסעים לגריניץ' באוטובוס מים. מוזיאון ימי, ארמון, מצפה כוכבים. קאטי סארק לא תעניין את הבנות. מגריניץ' ניקח אוטובוס ל O2 ומשם ניקח רכבל אמירייטס מעל הנהר. בצד השני נבקר בתצוגת טכנולוגיות ב THE CRYSTAL.
יום שישי 30.12 - נתחיל בפורטובלו מארקט, אחר כך נעבור בגן היפני בהולנד פארק. מכאן אני מתלבט - ללכת למשחקיה של דיאנה (אולי הבנות שלי גדולות מדי?)היא מתאימה לגילאי 2-5, לבנות שלי לא היה מה לעשות שם האטרקציה היא משחק בחול ומים או למוזיאון הדיזיין שייפתח בנובמבר (לא ברור אם זה מעניין ומיוחד). בערב המוזיאון בריטי שפתוח עד 20:30 בימי שישי. אם יש כוח , אחרי זה ווינטר וונדרלנד.
יום שבת 31.12 - חצי יום למוזיאון המדע או עד שיימאס לבנות. אחר כך טיול רגלי מטאואר, כולל כניסה לגשר טאואר ,כדאי להיכנס לטאואר- צריך 3 שעות, נראה שזה כבר מספיק ליום הזה סקאי גארדנס (להזמין מקום מראש) ,מוזיאון הבנק (שעה גג) , קתדרלת סנט פול (בלי להיכנס). אחר כך נחזור לדירה לנוח בשביל הזיקוקים בחצות.
יום ראשון 1.1 - בבוקר נסתובב באיזור פיקדילי ולסטר, ואז זה הזמן לבקר בחנות m&m מבחינת המיקום, לא סביר שתהיה פתוחה בתאריך הזה, לכן צריך להזיז ליום אחר. ב 12 מתחילה התהלוכה המסורתית עד 15 בערך. אחר כך נוסעים למוזיאון הטבע שנסגר ב 18- בדקת שיהיה פתוח בתאריך הזה?. בערב נבקר במוזיאון ריפלי- מיותר, ולא שווה.
יום שני 2.1 - בבוקר נוסעים ללונדון איי. אחר כך נטייל בטיילת, נבקר במוזיאון התה של טוינינגס. ב 14:30 ההצגה של צ'ארלי בממלכת השוקולד (כ 3 שעות). אחר כך ווינטר וונדרלנד או סיבוב בחנויות.
יום שלישי 3.1 - סיור גראפיטי בשורדיץ' (מתחיל בדר"כ ב 11). אחר כך ניסע לשוק קאמדן, וסיבוב קניות אחרון באנג'ל ליד הדירה או בסוהו.
יום רביעי 4.1 - הטיסה חזרה ב 11 בבוקר.
ביקרנו בארבע ערים בדצמבר והיה הכי מרשים בוינה. מקום ראשון אצלינו וינה, שני-פראג, שלישי ברלין ואחרון- קרקוב. בוינה יש מספר מתחמי שוק שעובדים גם בבוקר וגם בערב, ויש רחובות מקושטים, והמון חלונות ראוה מקושטים, אוירה מאוד שמחה
רכשנו 4 כרטיסי טיסה ללונדון לקיץ, וכנראה שנצטרך לבטל את הנסיעה עקב מצב רפואי של ביתי. נערכנו מראש וקנינו בוויז כרטיס גמיש, ועל הכרטיס למקטע השני עשינו ביטוח ביטול מכל סיבה.
לא ברור לי מקריאה באתר וויזאייר אם אחרי שיזכו אותי לחשבון בוויזאייר נוכל להזמין כל כרטיס שנרצה, כולל הלוך-חזור ליעד אחר יותר זול וגם אם אפשר לשנות את הרכב הנוסעים. עלות הרכישה בוויזאייר היתה קרובה לאלף פאונד, מתוך זה הרכיב של 4 הכרטיסים בלי התוספות כ- 800 פאונד.
ביקרנו בארבע ערים בדצמבר והיה הכי מרשים בוינה. מקום ראשון אצלינו וינה, שני-פראג, שלישי ברלין ואחרון- קרקוב. בוינה יש מספר מתחמי שוק שעובדים גם בבוקר וגם בערב, ויש רחובות מקושטים, והמון חלונות ראוה מקושטים, אוירה מאוד שמחה
היינו בשווקי כריסטמס בוינה, ברלין, פראג וקרקוב והכי יפה, מושקע ואוירת חג בכל מקום היה בוינה.
באמת שרק אם נקנה כרטיסי לואו קוסט, יתאים לקנות כרטיסים לקיץ, כי המחירים קפצו.
לברר, אנסה בכל מקרה. צודק שצריך יותר פרטים. לגבי הביטוח, הוא מכסה ביטול מכל סיבה שהיא, ולא נצטרך להצדיק את הסיבה לפי מה שהם מפרסמים. זו פעם ראשונה שאני עושה כזה
שלום לכולכם,
כנראה שנצטרך לדחות נסיעה לפריס שכוללת 4 כרטיסים באוגוסט ואני מתלבטת איך יהיה הכי משתלם לעשות זאת.
יש לנו ביטוח ביטול טיסה מכל סיבה שהיא ואנחנו יכולים להפעיל אותו לביטול הכרטיסים ואחרי זה לקנות כרטיסים אחרים, זו חלופה אחת.
אבל, כרטיסים שנקנה היום יהיו מאוד יקרים מאלה שקנינו לפני מספר חודשים(בהנחה שניסע בחופשת הקיץ, כמו שאנחנו מתכננים).
חלופה שנייה לשנות את מועד הכרטיסים שכבר רכשנו, עלות השינוי היא 70 יורו לצד לאדם+ הפרש בעלות הכרטיסים.
אם יחשבו את ההפרש בעלויות ביחס למה שעולים היום הכרטיסים שיש לנו, זה דבר אחד.
אבל אם יפחיתו מעלות הכרטיסים החדשים את העלות ששילמנו לפני 3 חודשים, צפוי להיות הפרש של יותר מאלף דולר, ולזה עוד צריך להוסיף את העמלה, וזה יגיע לסכום מאוד משמעותי. ונראה שכבר עדיף לבטל אותם עם הביטוח.
מה אתם מציעים לעשות? למישהו היה ניסיון עם שינוי כרטיסים?