וואו זה מעולה, תודה!!
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי רויתב
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי רויתב
-
RE: סן דייגו - כמה זמן? האם צריך רכב?פורסם בפורום צפון אמריקה
היי, תודה רבה על המידע! גם חניה זה שיקול בהחלט, צודק.
בנוגע למלון – חיפשתי אותו ואכן הוא נשמע טוב אבל יקר מאוד בשבילנו. תודה רבה בכל מקרה על הטיפים:)
-
RE: סן דייגו - כמה זמן? האם צריך רכב?פורסם בפורום צפון אמריקה
לשוטט זה עולם ומלואו:) אבל בגדול כן, להסתובב במקומות המומלצים, יתכן וגם מוזיאון החלל.
כמובן שבודקות מלונות בכל האתרים, השאלה היא לגבי מיקום והאם אפשר להסתדר בלי רכב (כי אם לא ויש רכב אז מיקום המלון נהייה רלוונטי בצורה שונה לחלוטין).
-
סן דייגו - כמה זמן? האם צריך רכב?פורסם בפורום צפון אמריקה
שלום שוב לכולם.
אז בעזרתכם קנינו את כרטיסי הטיסה, תודה:) אנחנו נתחיל את הטיול בסן דייגו ב16.6. משם נסיעה ליוסמטי->לייק טאהו->סן פרנסיסקו. אין תאריכים סגורים על הטיולים באמצע חוץ מה27.6 ששם יש לנו מלון בס.פ כבר. הזמן בין לבין יקבע בהמשך (כמה ימי טיולים בפארקים וכמה ימי נסיעות).
כרגע השאלות שלי על ס.ד – (למרות שכל עצה או תובנה על שאר הטיול יתקבלו בברכה גדולה). אציין שאני הייתי שם בעבר, חברה שלי לא. לי אין בעיה לטייל שוב בכל העיר, ממש אהבתי אותה.
- כמה ימים נראה לכם כדאי בשביל למצות את העיר? 4 ימים, כאשר ביום הרביעי נצא לדרך עם הרכב (ב19.6 לצאת לדרך) או רק ב20.6 לצאת לדרך? חשוב לי מאוד לציין – אין לנו רצון לעשות אטרקציות של בעלי חיים ולכן גן החיות\הספארי\סיאוורלד – לא רלוונטים. ובגלל שזה מוריד אטרקציות של יום שלם בערך, ושאר הדברים הם בעיקר הסתובבות בעיר ופחות אטרקציות – כמה ימים נראה לכם יספיקו?
- רכב – אנחנו נשכור רכב כדי להתחיל את הטיול לפארקים עד לס.פ. התקווה שלנו היא לא לשכור את הרכב עד שצריך לצאת לנסיעה (ה19 או ה20). אבל האם זה ריאלי? האם אפשר להתנייד בס.ד רק בתחבורה ציבורית? פעם קודמת הייתי היינו עם רכב ולא התנסתי בתחבורה ציבורית שם בכלל.
- ובאותו נושא וכמובן הכי נדוש – איזה מלון כדאי? הרבה מהמלונות, ממה שראיתי, הם די מרוחקים מהמרכז אבל הם על יציאות לכביש ראשי. שזה מאוד טוב אם יש רכב אבל בהנחה שאנחנו רוצות להימנע מרכב כבר על ההתחלה – האם יש מלון מומלץ שהוא יותר במרכז? ראינו מלון (רשת כנראה) בשם sonder שנראה טוב והוא במרכז, ומחיר טוב יחסית למרכז, אבל כנראה הוא מאוד חדש עד כדי כך שאין עליו ביקורות כמעט בכלל, אפילו לא קיים בטריפ אדוויזר. וזה קצת גורם לנו לחשוש. האם יש המלצות לזוג על תקציב? (לא להתכלב אבל גם לא צריך יותר מידי חוץ ממיטה זוגית, מקום נקי ומיקום טוב, בעיקר אם אין רכב).
אשמח לתובנות בנוגע לכל אחד מהסעיפים או בכלל:)
תודה לכולם!
-
RE: אשמח לחוות דעת על מסלול מיועד בקליפורניהפורסם בפורום צפון אמריקה
תודה לכל מי שרשם בנוגע לטיסות, באמת לא חיפשנו נכון.
מצאנו הלוך לסאן דייגו וחזור מסאן פרנסיסקו במחיר הגיוני

אם כך הטיול עכשיו יהיה –
כמה ימים בסן דייגו,
נסיעה ליוסמטי, יומיים מלאים של טיולים שם
נסיעה לטאהו לייק, יומיים מלאים של טיולים שם
נסיעה לסן פרנסיקו, להיות שם עד סוף הטיול.
התאריכים של הטיול נבנים בימים אלו אבל יש מצב שיהיו לנו עוד כמה ימים שאולי נוסיף אותם לעצירות בנסיעה לדרך או לשמורות טבע\ערים אחרות.
אשמח לעצות ורעיונות

-
גם אופציה. אבל הזמן שלנו מוגבל יחסית (שבועיים, שבועיים וחצי), אז נרצה להתמקד בגג 2 שמורות טבע.
-
אם כך באמת לא בדקנו שוב. אנסה לראות שוב. תודה רבה נילי!
בנוגע לכביש 1 – עשינו בעבר את המסלול הזה, אין לנו צורך לעשות אותו שוב. תודה:)
-
עשינו את כביש 1 בעבר כבר, אין לנו רצון או צורך לעשות שוב את כל המסלול הזה. תודה:)
-
היי שירלי, תודה על התגובה.
- 4 שעות נסיעה זה לא כזה משנה את הלוז אבל באמת נדע לבדוק מה השעות הכי חכמות לצאת לדרך.
- על הנסיעה מסנטה קלרה לס.פ ידענו, אולי גם נעשה אותה ברכבת, ידוע לנו שזה שעה בערך. אבל אם נלון אצל חברים ונחסוך ככה מלון בס.פ זה שווה לנו.
- ברור שנעשה נסיעה עם עצירות ואולי החלפה בנהגת בנסיעה הארוכה לס.ד
- כביש אחד, לוס אנג’לס, כל זה – כבר עשינו בעבר. לכן לא עושות את זה שוב.