תודה רבה, אהובה.
אכן נכנסתי בגוגל לאתר וראיתי את הטיולים המוצעים ואם בעלי לא ירצה לנהוג, אז בהחלט נראה לי שניקח טיול מאורגן כזה אפילו למקומות נוספים כמו וושינגטון ועוד.
זה נראה פתרון טוב מאוד להגיע למקומות בלי לנהוג.
שוב תודה ושנה טובה,
לימור
תודה רבה, אהובה.
אכן נכנסתי בגוגל לאתר וראיתי את הטיולים המוצעים ואם בעלי לא ירצה לנהוג, אז בהחלט נראה לי שניקח טיול מאורגן כזה אפילו למקומות נוספים כמו וושינגטון ועוד.
זה נראה פתרון טוב מאוד להגיע למקומות בלי לנהוג.
שוב תודה ושנה טובה,
לימור
שיו, עניתי לך קודם במקום הלא נכון
רואים שהרבה זמן לא כתבתי כאן.
היינו בדולומיטים לפני 3 שנים, גם ישנו 3 לילות באורטיזיי ( אגב, בובה של עיירה) ולקחנו את הרכבל לאלפ דה סיוזי, ירדנו ועשינו מסלול הליכה של כשעה.
מאחר וכל הזמן ירד זרזיף מעצבן, לא היה הכי כייף, האדמה הייתה בוצית.
המסלול מפותל אבל אין ספק שהוא יפה, הכל כ"כ ירוק ושלו, אני משוכנעת שבמזג האוויר טוב, היינו נהנים הרבה יותר.
אז תהנו והכי חשוב: שמזג האוויר יאיר לכם פנים.
אנחנו "אכלנו" אותה בגלל מזג האוויר כי לא יכלנו גם לעלות למרמולדה , ממש מעצבן.
וכל זה היה בסוף יולי.
בתור מי שמתכוונת לנסוע לשם בתחילת ספטמבר, עקבתי בהנאה מרובה אחרי התיאור ובדיוק כמו קודמתי, מצפה להמשך.
ממליצה על לאוטש, ומדגישה שכאשר נכנסים כדאי מאוד לקנות כרטיס למפלים, ומיד בצד ימין יש פנייה שמובילה להליכה על שפת המפל - פשוט מדהים, לא לפספס!!!
מצטרפת להמלצה על מיטנוואלד - עיירה מקסימה!
תהנו!
@שקד תודה רבה.
מאוד נהניתי בקופנהגן, ואפילו - מצחיק - ככשאלתי איש מקומי איך להגיע למקום מסוים, הוא סיפר לי שהוא במקור מלונדון והיה לו מאוד קל להתרגל למזג האוויר בקופנהגן כי הוא די דומה לזה של לונדון.
קופנהגן הייתה לנו מקסימה, רווית נועם ושלווה.
לגבי ה- long weekend בסוף מאי - תודה על המידע.
מצטרפת מכל הלב על ההמלצה לפנות לאורן מרום. איש מקסים, עם ידע ונכונות לסייע.
מצטרפת מכל הלב על ההמלצה לפנות לאורן מרום. איש מקסים, עם ידע ונכונות לסייע.
@שקד תודה רבה.
מאוד נהניתי בקופנהגן, ואפילו - מצחיק - ככשאלתי איש מקומי איך להגיע למקום מסוים, הוא סיפר לי שהוא במקור מלונדון והיה לו מאוד קל להתרגל למזג האוויר בקופנהגן כי הוא די דומה לזה של לונדון.
קופנהגן הייתה לנו מקסימה, רווית נועם ושלווה.
לגבי ה- long weekend בסוף מאי - תודה על המידע.
@שקד תודה רבה, אני חושבת כמוך בהיבט של הנעימות והפריחה היפה בגנים וזה מה שהניע אותי לבחור בנסיעה בסוף חודש מאי.
אני מודעת לכך שמזג האוויר הוא הכי בלתי צפוי, מקווה שאם התמודדתי בהצלחה עם קופנהגן של 12 מעלות ביולי, אצליח להנות גם בלונדון
מצוידים בכל מה שנדרש לכל אפשרות של מזג האוויר
@שקד תודה רבה לך!
בפעם הקודמת שהיינו בלונדון וזה הה כאמור לפני יותר מ-20 שנה, נסענו בתחילת יוני.
את פנינו קיבל גל חום, חמסין של 30 מעלות. הבריטיים צחקו איתנו שהבאנו את החום מהארץ
לא אשכח איך אנשים השתזפו להם בהייד פארק ובעוד פארקים, עשו פיקניק.
החום ממש לא הפריע לי, גם לא בטיוב. אם כי, הלכנו המון ברגל וזה הה כייף.
@יונה-וקשת תודה רבה לך, וודאי שמטריות מתקפלות הן חלק מהציוד.
@imeshy2 תודה רבה לך!
12-17 מעלות זה לא כזה להיט
מקווה שבסוף מאי תהיה התחממות.
שיטת הבצל מוכרת, 3 שכבות כולל מעיל חם, נכון?
כפפות עבורי הן must.
שלום רב,
אנחנו זוג שמתכנן לטוס ללונדון בסוף חודש מאי ל-5 ימים.
זאת תהיה הפעם השנייה שלנו בלונדון, ביקרנו בה לפני יותר מ-20 שנה ושמחים לחזור אליה.
העניין הוא ששנינו (אבל אני במיוחד) רגישים לקור.
הזמנתי את הטיסות מתוך תקווה שבסוף מאי מזג האוויר יתחמם גם בלונדון ויהיה סביב 20 מעלות ואף קצת יותר
אני עוקבת אחרי הטמפ' הנוכחיות בלונדון וזה ממש קר: 11 מעלות ואפילו פחות מזה.
אני יודעת היטב שמזג האוויר באירופה יכול להיות הכי לא צפוי.
לכן תוהה האם סביר להניח שבעוד חודש תהיה התחממות גם בלונדון או שמא כדאי שנדחה את הנסיעה לתחילת אוגוסט, אז מזג האוויר צפוי באמת להיות יותר חם.
תודה מראש לכל המגיבים.