אנחנו היינו בהולנד בסוף אוקטובר ומזג האוויר היה כיפי ומושלם...
קר במידה, ללא טיפת גשם במשך שבוע...
אנחנו היינו בהולנד בסוף אוקטובר ומזג האוויר היה כיפי ומושלם...
קר במידה, ללא טיפת גשם במשך שבוע...
היי, לא הבנתי מה שאלתי לא בסדר. אני המון זמן בפורום הזה ואף פעם לא ענו לי בצורה כזו. מה הבעיה בלבקש טיפים ועזרה?
אני ממש לא רוצה שיארגנו לי את הטיול אלא לארגן אותי בעצמי על סמך טיפים וחוויות של אנשים שהיו שם.
שיהיה לך חורף מהנה.
היי,
מוזמן להציץ בבלוג שלי על הטיול באמסטרדם, רשמתי שם גם על מקומות ביקרנו מחוץ לעיר (לא ממש רחוק משם – אזורי כפרי הדייגים וכדומה).
תהנו!
חיים אתה מדהים תודה רבה!!! אהבתי את הרעיון של הפתעת נגד!![]()
תודה רבה ידידי, אכן ההתכתבויות איתך עזרו לי מאוד להתכוונן.
שנה טובה ומלאה טיולים לכולנו:-)
הטיול האחרון שלנו היה בודפשט. מעדיפים לוקיישן על חוף ים, בטן גב, בריכות והכל כלול. פחות טיול בעיר בירה.
היי חבר,
תודה רבה על התגובה המפורטת, בהחלט רשמתי לעצמי הרבה מידע, אולי בהמשך אציק לך עם שאלות נוספות. תמונות מדהימות. תודה!!
היי חברים,
הקורונה עדיין איתנו, בינואר אחגוג 40, והחלטנו להיות אמיצים ולטייל בכל זאת.
לפני מס’ שנים טיילנו בצפון איטליה – דולומיטיים, גארדה, ונציה – והתאהבנו במדינה.
מתלבטים אם לנסוע לרומא או נאפולי או מילאנו או טוסקנה (בהן עוד לא היינו) ונשמח גם לשמוע על כל רעיון אחר שתתנו.
יש לנו 8-9 ימים של טיול, אוהבים לאכול, לטייל, לראות נופים יפים וגם לעשות שופינג.
על איזה יעד או מסלול באיטליה הייתם ממליצים לראות בחודש ינואר?
תודה לעונים:)
היי לכולם,
חושבים ומתלבטים האם לנסוע לראשונה לחו”ל מאז פרוץ מגיפת הקורונה. בונים על ינואר 2022 והיעד שחשבנו עליו הוא האיים המלדיביים.
מתכננים לטוס לדובאי ומשם לקחת טיסה למלדיביים.
אשמח לטיפים ולמענה לשאלות:
- האם יש צורך בויזה לדובאי גם אם אנחנו רק עושים שם קונקשיין?
- לאיזה מהאיים הייתם ממליצים ללכת?
- כמה ימים מומלצים לשהייה שם שיספיקו למיצוי?
- מבחינת הגעה מהשדה למלון ולאי, איך מארגנים את זה? זאת הפלגה מטעם המלון שאחראים לקחת ולהחזיר או שאני אמור לדאוג לזה?
- המלצות למלונות מומלצים?
תודה רבה לעונים:)
נראה יפה מאוד אך רחוק מאוד ופחות נגיש בתחבורה ציבורית. תודה רבה
פנסיונרים לא:-) זוג בסביבות גיל ה30…
תודה רבה! נשמח לעוד דברים לראות ולעשות באזור פורטו והמלצות על מסעדות צמחונית/טבעוניות/חלביות
תודה רבה
היי חברים, אשמח לעזרתכם במספר נושאים. אנחנו טסים בשבוע הבא (ינואר) לטיול של 8 לילות בפורטוגל.
* יש לי המון מידע על ליסבון אך מעט מידע על פורטו. האם תוכלו לתת לי המלצות על מסעדות טבעוניות/צמחוניות בפורטו והמלצות על אתרי חובה בעיר?
*האם יש יום שכדאי להמנע ממנו או יום מועדף עבור – סינטרה וקשקאייש? מה קןרה בימי ראשון בערים האלו?
* האם החלוקה הזאת נשמעת אחלה? (שוב מזכיר- אנחנו מטיילים בינואר ובתחבורה ציבורית):
יום חמישי– נחיתה בליסבון ב12:00 בצהריים, לינה בלסבון
יום שישי– ליסבון, לינה בלסבון
יום שבת– ליסבון, לינה בלסבון
יום ראשון -ליסבון+קשקאייש, לינה בליסבון
יום שני סינטרה+קאבו דה רוקה, לינה בליסבון
יום שלישי נסיעה ברכבת לפורטו, יום בפורטו, לינה בפורטו
יום רביעי פורטו, לינה בפורטו
יום חמישי – פורטו+סיור יום לעמק הדורו, לינה בפורטו
יום שישי - בוקר בפורטו, אחהצ טיסה חזרה לארץ מפורטו
*אני מעוניין להזמין כרטיס למשחק כדורגל שייערך בליסבון ב17.1 בין ספורטינג לבנפיקה – אך לא מוצא כרטיסים.. יכולים לעזור במידע על מקומות לרכישה?
*האם אתם מכירים ריזורט/מלון ספא מפנק על גדות נהר הדורו, אך ביישוב שאפשר להגיע אליו מפורטו ישירות בתחבורה ציבורית?
תודה רבה לעוזרים:)
תומר
האם הייתם ממליצים לעשות את אזור סינטרה בסיור מאורגן עם מדריך שייקח אותנו לכל האזורים כולל קובה דה רוקו או שאפשר להסתדר ולראות הרבה גם רגלית ובתחבורה ציבורית?
תודה רבה, אנחנו אוכלים גבינות וביצים.. גם צמחוני ולא טבעוני זה טוב.
ננסה להספיק מה שנוכל ומה שלא נספיק – נשאיר לחזרה בעונה טובה יותר:) תודה על העזרה
תודה רבה יונית היקרה. אכן זה טיול שלא תוכנן מראש, בהפתעה, עם כרטיסי סטנד ביי, ננסה להפיק מהימים שיש לנו שם את המיטב ומקסימום נחזור שוב בעונה חמה יותר להשלים את העיירות והחופים. התמונות נראות מגרות ממש:)
האמת שהיין לא קריטי לנו.. רצינו יותר לראות טבע ונופים… נשאיר את הטיול עמק הדורו אם ככה באמת רק אם יישאר לנו יום פנוי וכל יתר הימים יעברו כמו שצריך. תודה לך!