הבנתי
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי dasty
-
צפון יוון זגוריה ומטאורהפורסם בפורום אירופה
אנחנו משפחה עם שלושה ילדים גילאים 6-11. איפה הכי כדאי באיזור של צפון יוון לנסוע לחוף לקצת בטן גב אחרי או לפני הטיולים בזגוריה .
תודה
-
RE: מסלול טיולפורסם בפורום נופש ביוון
אולי באמת מטאורה
אבל אנחנו אנשי טיולים אוהבים מסלולי טיול רגליים. עם שלושה ילדים 11,9,6 כך שכל מסלול יכול לקחת יום.
-
מסלול טיולהאם הגיוני בשבועיים וחצי בספטמבר טיול שמסלולו נחיתה בסלוניקי המשך לסיבוטה זגוריה צומרקה וחזרה לסלוניקי לטיסה הביתה ?פורסם בפורום נופש ביוון
-
טיול לצפון יווןפורסם בפורום נופש ביוון
שלום לחברי הפורום היקרים
אנחנו מקווים לטוס לצפון יוון בספטמבר ורוצים להתחיל את הטיול באיזה חוף יפה ( ואולי גם לעשות בידוד שם בגלל הילדים ) . איזה חוף הגיוני לנסוע אליו אם בהמשך נטייל באיזור זגוריה ?
-
RE: טיול בת מצווהפורסם בפורום צפון אמריקה
תודה !
זה לוקח אותי לטיול ולמקומות שלא שמעתי עליהם. ומכיוון שבכל זאת אנחנו עם שלושה ילדים , כן נרצה להיות בדיסני ( בתקווה שיפתח בצורה כלשהי ). התכנון לנסוע בספטמבר 2021 , נקווה שהקורונה תרגיע קצת .
-
דווקא חשבתי על פארק סקויה ו lake Tahoe , זה נראה לי יותר באיזור ויותר באותו האופי.איכשהו איזור הפארקים של ואגס נראה לי קשור לטיול אחר עם נסיעה מרוכזת לאיזור הזה ( שמי יודע מתי יקרה ולכן אולי אני כן צריכה לשלב, זו התלבטות שלי ). בואגס אין לי שום רצון להיות , ממש נראה לי לא בשבילנו.
-
תודה על התשובה המפורטת.
החשש שלי שהפארקים מזרחית ללאס ואגס ויילוסטון זה כבר ממש להתפזר על שטח עצום . ולכן חשבתי להתמקד באיזור של יוסמיטי
מה דעתך ?