היי ריקישלום לך
אני צבר נולדתי בארץ אני גר היום בתל אביב,
אבי נולד ברומניה בעיר פלויישט ונכון להיום גם אני
מנסה להשיג את תעודת הלידה שלו על מנת להוציא אזרחות רומנית.
כבר הייתי בעיר שלו אבל היה לי קושי מסויים ומקווה אני לפתור זאת בקרוב , ככל הנראה אני טס במא
כמעט שכחתי.....רומניהארץ יפהפיה, נופים מדהימים, לשכור רכב ולנסוע לאיזור הקרפטים כשבדרך יש את סיניה, בראשוב, פויאנה, ברן - דרקולה ועוד הרבה או לאיזור טראנס פאגרש שהנופים והאטרקציות מנים ביותר.
מהמבורג לאמסטרדם:Reלפי בדיקה שערכתי אין רכבת ישירה המחברת בין המבורג לאמסטרדם. גם כך הרכבת עבור משפחה הינה דבר יקר. הייתי מציע לכם לחפש טיסות זולות של קלמ באינטרנט, לעיתים יכול להיות הפתרון הזול ביותר.
לאמסטרדם לא מומלץ להגיע עם רכב נושא לוחית זיהוי גרמנית, לפיכך רצוי להחנ
טיול תרמילאים באירלנד:Reאני עוד לא נוסע רק בודק דברים 🙂
בכל מקרה אם אני אסע אז יהיה לי יותר מחודש זמן ככה שאולי אני באמת אוסיף .
בניו זילנד הייתי לפני שנתיים ועדיין חולם עליה...
סקוטלנד ואירלנד לצעירים:Reאדינבורו מדהימה בתקופת הפסטיבל, מצורף הלינק לאתר של הפסטיבל. יש מספר פסטיבלים באותו הזמן בעיר, מופעי הרחוב חינם ואתם בוחרים אם להשאיר ''סכום סמלי'' עבור הכיף שבצפייה ובאותו זמן יש פסטיבל של סרטים ושל הצגות פרינג` וכו`. התאריך של הפסטיבל משתנה כל שנה (תבדו http://www.macbackpackers.com/
תשובותלשאלתך:
אמנם זה לא קשור לפורום אולם אנו תמיד שמחים לעזור כמידת יכולתנו.
שנית הרומנים הינם אחד העמים הכי פחות אנטישמיים באירופה.הרבה פחות מההונגרים למשל.
שלישית עלות טיפול בסביבות 1200$ לדרכון.
בהצלחה.
שורשים באוקראינה?!עזרה!:Reשלום אביבה
אני חושבת שאנחנו מדברות על אותו איזור. אבי נולד באזור זה, ובבית דיברו הונגרית, וצ`כית.
יש לי מכירה בקיבוץ שדה נחמיה שבגליל שעשתה טיול כזה לאזור לפני 15 שנה.
בזמנו גם אני רציתי לעשות טיול כזה, והוזהרתי על ידי בן דוד שנולד וחי בפראג שהאזור ממ
ממדריד למלגה+מזג האוויר:Reבהנחה שאתם נוחתים במדריד - אולי כדאי לוותר על מלאגה?
כפי שאדם הציע יש מספיק אתרים קרובים יותר למדריד ,ובהנחה שגם לעיר עצמה צריך להקדיש יומיים-שלשה...אז לא נשאר הרבה זמן וחבל מאד להשקיע חלק ניכר ממנו בנסיעה דרומה.
או לחילופין, אם אתם נוחתים במאלגה, להש
המלצה על דיל לחו``ל (הפתעה):Reאנחנו עשינ את זה ברומא לפני שבועיים והיה נפלא.
התארחנו במלון מקסים שהבעלים שלו ישראלים קרוב למרכז ולתחנת רכבת. הטיסה קצרה וזולה מזג האויר נח. השרות והיחס במלון היו נהדרים. אני ממליץ על רומא!!
לפרטים על המלון
www.bedandbreakfastmaria.it +39677591469