לאן נוכל לטוס בחופשת הפסח?
-
ספארי באפריקה באמת נשמע חלומי !
-
צודק,צריך לשמור על כמה שיותר אופטימיות וקור רוח
-
בכל מקרה ,בהצלחה לך בתכנון הטיול

-
@aljaje כתבה מעכשיו. והחשש הוא אמיתי. זה יכול לשנות הכול אם התרחיש הזה יקרה, ואני מציעה לא להקל ראש בסכנה הזאת!
-
לשמור על אופטימיות תמיד טוב. אני אופטימית לגבי קיץ 2023 שאז נוכל לטייל כמעט ללא מגבלות, ואפילו פתחתי שרשור משלי בפורום אירופה שרץ כבר זמן רב. מוזמן להצטרף.
-
תודה רבה

-
ציטוט:
הממשלה תדון גם בסגירת נתב"ג למעט לטיסות חיוניות ובחובת בדיקת קורונה לפני טיסה לישראל - בצל אזהרת משרד הבריאות מפני תרחיש שבו יגיע לארץ זן של הנגיף עם יעילות מסוימת מפני החיסונים, אף שאין ראיה לקיומו של זן כזה.
הוכח בצורה ברורה שאין אפשרות להימנע מזן כזה או אחר של הנגיף. נתב”ג לא ייסגר לחלוטין, כפי ששאר שדות התעופה בעולם אינם סגורים בפני האזרחים של אותה המדינה.
-
-
יש מדינות איים שיצרו בידוד יעיל כך שמאוד עיכבו כניסת זני קורונה חדשים, אולי אפילו מנעו.
בישראל פשוט יש כשל.
-
זה כמו שאמצעי המניעה הטוב ביותר הוא הימנעות.
ברגע שמשתמשים באמצעי מניעה מסוג אחר – מתישהוא יגיע חולה כזה ושיתחיל את שרשרשת ההדבקה
בסופו של דבר מדובר על האטה בלבד (שרלוונטית אך ורק בגלל פרוייקט החיסונים)
-
יש מדינות שבהן כל מי שנוחת מועבר על ידי הרשויות (כדי למנוע נסיעה במונית או בתחבורה ציבורית) למלונית בחדר או דירה סגורים במתקן של הממשלה. יש אמצעים לבדוק אם הוא יוצא, ואין הנחות או קיצורים. וגם למשל בקוריאה המבודד גם צריך להשתתף בעלויות של הבידוד. זו דרך טובה מאוד למנוע בלי לסגור לגמרי.
-
חוץ מקוריאה – האם יש דוגמאות להנ”ל גם במדינות אחרות? אירופה?
-
-
@imeshy אמר:
זה כמו שאמצעי המניעה הטוב ביותר הוא הימנעות.
ברגע שמשתמשים באמצעי מניעה מסוג אחר – מתישהוא יגיע חולה כזה ושיתחיל את שרשרשת ההדבקה
בסופו של דבר מדובר על האטה בלבד (שרלוונטית אך ורק בגלל פרוייקט החיסונים)
ההמנעות עד שמדע ממציא אמצעי מניעה טוב
באנלוגיה שלך עד שנמצא חיסון טוב מספיק.
יש מרוץ בין החיסון להדבקה, נראה שאצלנו נותנים להדבקה לנצח.
-
-
מה הרכב הנוסעים? אופי החופשה (בטן גב, טרקים)?
ניתן להניח שעד פסח אירופה תתחיל להתאושש. -
-
חג פסחא- תחייתו של ישו(?).
-
שוב פעם אני אומר, הכל תלוי האם יהיו הגבלות במדינות שאליהן תרצה לטוס. גם אם בישראל תהיה חסינות עדר,
לא כיף לטייל במדינה שעדיין יהיו בה הגבלות או סגרים. וכרגע לפי מצב החיסונים בעולם, עד פסח המצב לא ישתפר.