המשך ההתפתחויות באל על
-
מודה באשמה. קניתי כרטיס טיסה לניו יורק במבצע הנוכחי של אלעל. לא מתלהבת מהתנהגות אלעל בכלל ובשנה האחרונה בפרט, אבל עושה מה שנראה לי משתלם כלכלית. בדרך כלל אני אפילו לא טורחת לקרוא את המיילים שאלעל שולחת לי כרשומה בנוסע המתמיד, שם היו לי 1118 נקודות שהמרתי בעבר מקניות באשראי שלא חשבתי שאצליח לעשות איתן משהו אי פעם ותיכף יתפוגגו. השבוע במקרה קראתי את ההודעה על המבצע המטורף לצפון אמריקה, ובהתחשב בעובדה שיש לי בן כלה ונכד בניו יורק ושבימים אלה של קורונה לא אטוס בטיסת קונקשיין זולה כפי שעשיתי בטרום-קורונה, זה היה נראה לי סיכון מבוקר והזמנתי כרטיס בונוס לניו יורק תמורת 900 נקודות ו300 דולר. מבחינתי שילמתי 300 דולר כי הנקודות האלה נחשבו בעיני אבודות. הכרטיס ניתן לביטול תמורת 20 דולר ולשינוי בטווח של שנה מהנפקתו תמורת 50 דולר כך שאלה תנאים מאוד טובים למישהי כמוני שיש לה משפחה בניו יורק שחשוב לה לבקר. בהתחשב במצב החיסונים המתקדם בארה”ב אני נוטה להאמין שיש ביקוש למבצע. -
לא צריך להודות באשמה כי אין אשמה.
זה התנהגות טבעית ונכונה.
בסוף הכסף מדבר ולא התלהמויות והכרזות ששמעתי פה לאחרונה שלא נטוס עם אל על בשום מחיר ובשום מצב גם אם נצטרך לשחות ולחצות את האוקיינוס בשחייה.
השגת מחיר טוב לטוס למשפחה ואת עושה את זה בגליל אלומיניום שבמקרה זה שיך לאלעל ויכל להיות כל חברה אחרת.
בהמשך ובקרוב ירדו עוד אחרים ורבים מהעץ הגבוה.
-
היום הגשתי תביעה בבית משפט לתביעות קטנות נגד אלעל על אי ביצוע החזר בגין 4 טיסות שונות שבוטלו לנו בשנת 2020. הראשונה מאפריל.
יצויין כי חברות אחרות שביטלו לנו טיסה כמו אלאיטליה, שבעצמה בקשיים, שילמו באופן מהיר ויעיל.
המסר שלי הזהרו מהזמנות באלעל אין המדובר בחברה המכבדת נוסעיה
התביעה כוללת פיצוי נוסף לפי חוק התעופה.
אעדכן על התפתחויות
-
שיהיה בהצלחה
-
אשמח לשמוע עדכונים
-
* “...יש סמנכל שירות לקוחות חדש שדאג להחזיר כ-150 נציגי שירות מחדש. הוא ציין שתוך 10 ימים המענה האנושי ייפתח לצד מענה בוואסטאפ.” -
סבלנות .
סבלנות , זה כל מה שהיה צריך .
לנשום עמוק והכל מסתדר
-
https://www.ynet.co.il/economy/article/BJ865VTwu
עוד מעט השלטון יעביר את הסיוע לאל על והכסף יחזור לאחרוני רוכשי הכרטיסים שטרם קיבלו החזר.
-
טוב עדכון. כשבוע לאחר הגשת התביעה התקבל טלפון מנציג אלעל וכל הכסף הוחזר לחשבון.
עכשיו אנו במומ על הפיצוי.
חבל שרק תביעה סייעה אבל לפחות הכסף הושב.
כל מי שעדיין לא קיבל החזר ממליץ לכם למהר להגיש תביעה
-
תודה על העדכון.
טוב לשמוע
ואולי חבל לשמוע שזו הפכה לשיטה היעילה.
(שמעתי כבר מכמה וכמה שזו הדרך).
-
יונית – אני זוכרת שצירפת קישור לאתר תביעות קטנות נגד אלעל – לא מוצאת אותו.
תוכלי בבקשה לצרף שוב?
תודה
-
-
תודה רבה, אעדכן כמובן
-
@צחצח-המטייל אמר:
טוב עדכון. כשבוע לאחר הגשת התביעה התקבל טלפון מנציג אלעל וכל הכסף הוחזר לחשבון.
עכשיו אנו במומ על הפיצוי.
חבל שרק תביעה סייעה אבל לפחות הכסף הושב.
כל מי שעדיין לא קיבל החזר ממליץ לכם למהר להגיש תביעה
מצטרף להמלצה, כמו שאמר סבי עליו השלום “מה שלא לומדים דרך הראש ילמדו דרך הרגליים”
אם גל התביעות יהיה גדול מספיק, כשיהיה חשש שהוא יהפוך לצונאמי, אולי אל על תשנה את מדיניותה ותפסיק לעבור על החוק.
-
https://m.ynet.co.il/articles/59322630
ושוב בעת צרה .. אלעל מחלצת ישראלים מחול לישראל לקראת החג.
בעוד שחברות התעופה הזרות לא טסות לישראל.
המלאכים היחידים הם אלו שחלקנו רוצים בקריסתה בתביעתה ובנפילתה.
שום חברת לואו קוסט אירופית לא הציעה סיוע
העיקר שלמכור חבילות של טיסה ב15 דולר וקרמבו הם אלופות.
כדאי יהיה לשאול את הישראלים שיחזרו לארץ בטיסות החילוץ מה דעתם עכשיו על אלעל ?
נקווה שלפחות לחלקם הברגים חזרו למקום.
-
די מגוחך לקרוא לזה 'חילוץ'.
רוב האנשים יגידו לך שזאת טיסה במחיר מופקע יחסית לטיסה סדירה אחרת.
המשפט האחרון שלך פוגעני
-
לא היית מוכן לשלם יותר בשביל לחזור לארץ ?
עדיף להיתקע בחול ללא יכולת חזרה ?
ואני לא בטוח שזה עלות יקרה ? אולי בהשוואה לטיסת לואו קוסט ב 15 יורו זה נקרא יקר אבל למחיר של חברה סדירה כמה מאות יורו תלוי יעד זה סביר ומקובל ... לצורך העניין בין 500 ל700 יורו סביר בנסיבות.
-
פוסט זה נמחק! -
@משה-22 אמר:
שום חברת לואו קוסט אירופית לא הציעה סיוע
זה פשוט שקר או אי ידיעת העובדות,
מדינות רבות כולל למשל בריטניה השתמשו בחברות Low cost לטיסות חילוץ.
בישראל כשאל על היתה מושבתת למשך שנה תמימה זו היתה ישראייר, אמנם חברה שמוכרת כרטיסים במחיר גבוה אבל שירות low cost.
-
שכחת לציין את העובדה החשובה: המדינות שילמו והזמינו את טיסות החילוץ מחברות התעופה השונות.
- בריטניה, לא דוגמה כ"כ מזהירה.
*כנראה לא מצאת בוויקיפדיה(ע”ע דרכון שירות).