ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סקי בשנה הבאה 2022 באוסטריה

פורום סקי וסנובורד
    אוסטריה סקי
    10
    38
    5091
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • jisaacs
      jisaacs @jisaacs נערך לאחרונה על ידי

@jisaacs

לא רוצה – אילו לחלום….. – ובטח לא להזמין

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Maki869
        Maki869 נערך לאחרונה על ידי

לא יודע לא יודע
        אני כבר סגרתי 3 חופשות לשנה הבא!! 🤣
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • ענבל אין על סקי
          ענבל אין על סקי @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

קיבלתי לפני כמה ימים אמייל מחברת פינגוין.ואחרי בדיקה מקיפה שלהם יהיה אפשר בחורף 2022 כבר לצאת לחופשת סקי.האתרים מכינים את המקום לגולשים כנ”ל בתי המלון.אותי זה מאד מעודד ומשמח.

drporat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • drporat
            drporat @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי אמר:

@ענבל-אין-על-סקי

קיבלתי לפני כמה ימים אמייל מחברת פינגוין.ואחרי בדיקה מקיפה שלהם יהיה אפשר בחורף 2022 כבר לצאת לחופשת סקי.האתרים מכינים את המקום לגולשים כנ”ל בתי המלון.אותי זה מאד מעודד ומשמח.

מגניב! מקסים, אל תבטל, יש אישור מפינגווין!

וכעת בנימה רצינית: אין משמעות לנסיון שיווק של חברה זאת או אחרת. זהו נסיון למכור. האתר שלהם הציע דברים גם לעונה שחלפה.

אם כולם בצרפת/אוסטריה/איטליה/שוויץ יתחסנו כפי שעשו בארץ ובבריטניה, אם לא תופיע מוטציה כאן/שם שתהיה חזקה מהחיסון הנוכחי, החורף הקרוב יהיה מושלם.

במידה ומשהו ישתבש, איאלץ לבטל שוב את מה שכבר הזמנתי. עדיין עדיף להזמין ולשריין מאשר להתקע ברגע האחרון עם מחירים מופקעים והצעות סוג ב'.

ענבל אין על סקי 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • ענבל אין על סקי
              ענבל אין על סקי @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat

נכון הם רוצים למכור ואני ועוד אנשים רוצים לקנות.לא רואה בזה שום דבר פסול.

והפעם הם גם עושים ביטוח לביטול עסקה אם שוב יחזור מצב כמו שנת הקורונה,או השד יודע מה.

• ענבל אין על סקי

@drporat

ומה זה הצעות סוג ב’.אני באמת רוצה תשובה.

jisaacs תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • jisaacs
                  jisaacs @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

אתן לך דוגמה להצעה סוג ב. 

אתר – צרביניה לפני כמה שנים. 

חופשה – 4 לילות. 

הזמנה כחודש לפני, לא מצאנו הצעה ממלון מוצלח לכל הלילות (היינו 3 ). 

אז הפתרון:

3 לילות מלון בוקנבה

ואחר הצהריים עברנו את הכביש למלון אחר ללילה אחרון. 

הצרה היחידה שהיתה – מהירות ההגשה של ארוחת הערב, ירדנו עם ספרי קריאה לארוחת ערב של שעתיים.…

אוכל מופלא

באחד הערבים, נטשנו לפני המנה האחרונה, בעלת המלון ״גערה״ בנו …

שני המלונות היו מצויינים …. – אז סוג ב׳ אומר לאלתר קצת. 

ובשביל זה אני לא רואה שום סיבה להזמין חופשה 8 חודשים מראש, למעשה נותרו עוד 31 שבועות  .…

ותמיד יש את גודארי ….. – שהיה מוצלח וזול 

ושאף אחד לא יהיה שאנן, זה שאנחנו רואים את ישראל ירוקה ובריטניה כמעט ירוקה …. לא אומר כלום מה נראה בעוד חצי שנה. 

נקווה שיהיה טוב. 

drporat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • drporat
                    drporat @jisaacs נערך לאחרונה על ידי drporat

@jisaacs

אין לדעתי שום קשר בין הנסיון החד פעמי שציינת בצ'רביניה לבין מה שרוב אלו אשר גולשים מספר פעמים בשנה חוו. גודאורי השנה לא רלוונטי, רוב העולם נמצא בסגר ולא יכול היה להגיע. ברור שיהיו מחירים נוחים. ע"ע מלונות בניו יורק

ענבל, הצעות סוג ב' הן הצעות של הרגע האחרון. הן יקרות בהרבה וחשוב לא פחות: המבחר הוא פחות איכותי.

יצא לי לטוס מספיק פעמים ויש לי זכרון מספיק טוב כדי לזכור כמה עולה טיסה לאינסברוק/ציריך/ג'נבה חודש לפני המועד וחצי שנה מראש. גם ישירה וגם עם עצירת ביניים.  לא רק שמחיר הטיסה הרבה יותר יקר, לפעמים לא נשארו כרטיסים בטיסות בשעות הנכונות, אלו אשר מאפשרות לך להגיע לאתר ביום הטיסה ובכך לא להפסיד עוד יום גלישה, ולחזור לארץ בשעות נוחות.

אתיחס לאישגל, סנט אנטון, טין, קורשבל ועוד כמה בסגנון.  אלו יעדים נחשבים ומבוקשים. הרבה מהגולשים חוזרים בכל שנה וישר דואגים להזמין מראש, מלון או דירה. מי שגולש יותר משבוע בשנה ועובד למחיתו ינסה לחסוך כסף ולבחור מקום כיפי ולא מרוחק. כזה שיאפשר לך להגיע בקלות לרכבל בבוקר ובסוף היום לעצור לapres ski טעים וממושך, ואז לגרור עצמך מהר לחדר.

זה הזוי להאמין שמקומות כאלה יהיו זמינים חודשיים לפני היציאה באמצע העונה ועוד במחירים שאני שכרתי. הייתי שם מספיק פעמים כדי לראות מה החבר'ה שמצטרפים ברגע האחרון מוצאים. תמיד יש מקום לחופשת בונוס ברגע האחרון ולשלם את מחיר הספונטניות, אך זאת רק תוספת לעונה מתוכננת מראש.

ענבל, לא היה לי ביטוח קורונה ודברים בוטלו לי באפריל 2020 ובפברואר 2021. אלעל ואיזי ג'ט זיכו אותי על הכרטיסים ובתי המלון העבירו לשנה הבאה. כי זה מה שמקומות טובים והגונים עושים.

התיחסתי מקודם לנושא השנה הבאה. יש לי הרבה סיבות להיות אופטימי

ענבל אין על סקי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • ענבל אין על סקי

@drporat

חושבת בדיוק כמוך.לדעתי תמיד כדאי להזמין מספיק זמן מראש בדוק מאותן סיבות שציינת כאן.

אני עושה זאת מעוד 2 סיבות.

1)אני לא יכולה באופן ספונטני לעזוב את העבודה שלי,אני צריכה לומר מספיק זמן מראש.

1. אני אוהבת לשלם את התשלום על החופשה לפני החופשה בתשלומים כמובן.כך שמתחילת הזמנת החופשה ועד הנסיעה עצמה יש לי מספיק זמן לשלם על הכל.מאד נחמד לחזור לארץ שהכל שולם.
                      ענבל אין על סקי דוקטור דו ליטל 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • ענבל אין על סקי
                        ענבל אין על סקי @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

רק שהבלאגן עכשיו ייגמר עד החורף הקרוב כי זה ממש,ממש תיהיה אכזבה אם שוב לא נוכל לטוס.

מ. פולני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • מ. פולני
                          מ. פולני @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

אני משער (כי לא בדקתי אישית) שאסף ושני אביגל משדרות שבנם בן החמש נהרג אתמול קצת יותר מאוכזבים מה”בלאגן”. למרות שאני משער שאם היו קוראים את הפוסט שלך, גם הם היו כותבים שהם שותפים לתחשותיך שכדאי שהבלאגן ייגמר.

ענבל אין על סקי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                          • ענבל אין על סקי
                            ענבל אין על סקי @מ. פולני נערך לאחרונה על ידי

@מ-פולני

ולכן זה משהו שאני כותבת בפורום הזה ולא בפורום גדול יותר.

• דוקטור דו ליטל
                              דוקטור דו ליטל @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי אמר:

אני אוהבת לשלם את התשלום על החופשה לפני החופשה בתשלומים כמובן.כך שמתחילת הזמנת החופשה ועד הנסיעה עצמה יש לי מספיק זמן לשלם על הכל.מאד נחמד לחזור לארץ שהכל שולם.

אני מסכים איתך, כהתנהגות כלכלית אני לא יוצא לחופשות חו”ל על חשבון הלוואה, ועסקת תשלומים היא הלוואה

ה”הלוואה” היחידה שאני מוכן לה היא תקופת האשראי מרגע גיהוץ כרטיס האשראי ועד החיוב בפועל בחשבון הבנק, רכישות באשראי בחו”ל בד”כ מחוייבות בחשבון אחרי שאני כבר בחזרה בארץ.

אז עד לנסיעה אני “משלם” את התשלומים לחשבון הבנק שלי ואז אין לי בעיה לשלם מכסף שיש ולא מכסף שאין.

jisaacs תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • jisaacs
                                jisaacs @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

אבוי ל- “בושה” ואחרי כל ההטפות לספונטניות – עוד 30 שבועות בדיוק…. למלון מוזמן במונטה רוזה (גרסוניי) באיטליה  (זה העמק המזרחי לצרביניה)

נקווה שההתרשמות שלי מתיאוריה של רוזמר – מוצדקים.

אז יש תכנון ל- 5.5 ימים באמצע דצמבר 

נקווה שלא יהיו “הפתעות”

יונתן

• מטיילבארץובעולם
                                  מטיילבארץובעולם @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

אומנם אני לא עושה סקי אבל אנחנו נוסעים לעיירות סקי כל שנה בגלל האוירה והנוף וכו.

לא יודע מה אמרו לך אבל אני הזמנתי לשוויץ טיסות לפברואר 2022 ב 200 שח לכרטיס. הזמנתי לכל המשפחה וכן מלון ב klosters עם אפש3ות ביטול.

נראה שהתחלואה יורדת ולדעתי עד החורף לא רק שהכל יפתח אלא שיהיה זינוק בביקושים כי כולם ירצו לנסוע. תראו למשל מה קורה בארץ ברגע שהמלונות נפתחו. יקרה אותו הדבר

imeshy ענבל אין על סקי 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • imeshy
                                    imeshy @מטיילבארץובעולם נערך לאחרונה על ידי

@מטיילבארץובעולם

סקרן לשמוע – אווירת האפרה סקי ברורה לי, אבל היא רלוונטית רק לערב, לא?

מה עושים במהלך היום עצמו, כאשר אתה בעיירת סקי בחורך ואינך עושה סקי?

(באמת מנסה להבין, נשמע מעניין)

מטיילבארץובעולם תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                    • ענבל אין על סקי
                                      ענבל אין על סקי @מטיילבארץובעולם נערך לאחרונה על ידי

@מטיילבארץובעולם

תראה אם חברת נסיעות כמו פינגוין בדקה את הנושא ועוד מעט יתחילו לשווק את חופשות הסקי אז אני יותר רגועה כי את הבדיקה שלהם הם עשו.ועליהם אני סומכת.

• מטיילבארץובעולם
                                        מטיילבארץובעולם @imeshy נערך לאחרונה על ידי

@imeshy

אסביר.  נוסעים כל המשפחה. מה עושים?

מזחלות שלג

הילדים משחקים בשלג ובונים בובות

עליות ברכבלים לכל מיני מקומות

טיול עם מזחלות סוסים בשלג למשל ביער מושלג

הליכות במסלולים יפים בשלג ועוצרים בבתי קפה עם נוף/נקודות תצפית

בריכות חמות כשאתה בפנים ובחוץ מושלג

דווקא בערב אנחנו פחות כי נהיה חשוך ורוחות חזקות והילדים עייפים. 

וזה לא שנמצאים שבוע. נמצאים בערך 3 ימים מלאים ומוסיפים עוד יומיים בעיר.

דווקא לוקחים מלונות שהם באמצע השלג ואנשים יוצאים משם ממש ישר לסקי. חוויה יותר נחמדה מלקחת אוטובוס להגיע לשלג ולחזור. אווירה שונה

• 1
                                        • 2
                                        • 2 / 2
                                        • פוסט ראשון
                                          פוסט אחרון