ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול ממינגן לטירול אוסטריה

פורום אירופה
    אוסטריה טירול
    9
    23
    1496
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • uda2470
      uda2470 נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב,

הזמנו כרטיסים לממינגן בסוף יוני, הורים+3 בוגרים (16 וצפונה).

בונים טיול של 3 ימים נטו (שלישי-חמישי), מגיעים בשני צהריים ושוכרים רכב וחוזרים בשישי.

מחפשים המלצות למסלול בטירול - אוהבים טיולי טבע (לא אקסטרים), עיירות וגיחה לשופינג.

מחפשים גם המלצה על איזור לינה, מטעמי שמירת כשרות מעדיפים דירה עם מטבח.

נשמח לעזרה!

פסגות מושלגות צחצח המטייל 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • פסגות מושלגות
        פסגות מושלגות @uda2470 נערך לאחרונה על ידי

@uda2470

בטיול כל כך קצר ובאזור הספציפי, נראה לי שדירה לא כל כך מתאימה, כי עד שתגיעו, תתארגנו, תקנו בסופר, תסעו הלוך וחזור כל יום, לא יישאר לכם זמן לטייל.

מציעה לכם לנסוע בדרך האלפינית הגרמנית עד גרמיש וחזרה.

עיירות יפות: פוסן ןגרמיש-פרטנקירשן - מתאימות גם לקניות, טירות, טבע ונוף.

https://www.deutsche-alpenstrasse.de/en/home

uda2470 Sailor 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
        • uda2470
          uda2470 @פסגות מושלגות נערך לאחרונה על ידי

@פסגות-מושלגות אמר:

@uda2470

בטיול כל כך קצר ובאזור הספציפי, נראה לי שדירה לא כל כך מתאימה, כי עד שתגיעו, תתארגנו, תקנו בסופר, תסעו הלוך וחזור כל יום, לא יישאר לכם זמן לטייל.

מציעה לכם לנסוע בדרך האלפינית הגרמנית עד גרמיש וחזרה.

עיירות יפות: פוסן ןגרמיש-פרטנקירשן - מתאימות גם לקניות, טירות, טבע ונוף.

https://www.deutsche-alpenstrasse.de/en/home

תודה על התגובה.

מה ההמלצה שלך למיקום לינה? בכלל לא להגיע לאוסטריה?

meravshe פסגות מושלגות 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • meravshe
            meravshe @uda2470 נערך לאחרונה על ידי

@uda2470

גם אני חושבת שבזמן כל כך קצר אין טעם לרוץ לאוסטריה. יש כל כך הרבה מה לראות בגרמניה. היכן שתזרקו אבן תמצאו מה לעשות. חפשו מה יש לראות בטווח נסיעה או כפי שיעצו לך לנסוע עד לגרמיש היפיפייה, שם יש מסלולי טיול במעוק לאורך נחל , או ללינדאו שיושבת ליד אגם Bodensee  –  מהמם שם! תהנו שם מאד לדעתי. אם תסתכלי במפה אז מזרחית לממינגן בקרבת מינכן יש אגמים ממש נחמדים – הילדים שלי נהנו שם מאד במיוחד מסירות הפדאלים. בקיצר – לא חסר מה לראות, גם בזמן כל כך קצר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • משה 22
              משה 22 נערך לאחרונה על ידי

אפשר יום א בבוקר לצאת לכיוון אוסטריה הלשטאט כולל לינה . משם למחרת לאחר טיול באזור 5 אצבעות ואגמים באזור להמשיך לזלצבורג לינה.

יום ג סיור בזלצבורג ומשם חזרה למינכן דרך אגם כימזה וביקור בארמונות או קן הנשרים והדרך הפנורמית ואגם המלכים.

לינה במקרה כזה בצימרים או מלונות.

• משה 22
                משה 22 נערך לאחרונה על ידי

רק שצריך לבדוק אם האתרים השונים פתוחים לקהל בשלב זה.
                תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • Sailor
                  Sailor @פסגות מושלגות נערך לאחרונה על ידי

@פסגות-מושלגות

קניות בפוסן? לי היא מוכרת כמלכודת תיירים.

לא רחוק כל כך, במורד נהר לך, לנדסברג מאירה פנים לקונים הרבה יותר מפוסן, אולי כי שם עיקר התיירים הם גרמנים. היא גם מצדיקה סטיה מהדרך, הליכה על החומה או סתם ברחובות עם הבתים המצוירים ובתי קפה נפלאים.

דבורה פ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • דבורה פ
                    דבורה פ @Sailor נערך לאחרונה על ידי

@Sailor

בדקתם מה דורש בעידן הקורונה מעבר מדינה נוסף? מבחינת בדיקות PCR ואישורים? האם זה מסתדר בטווח 3 הימים שיש לכם?

uda2470 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • uda2470
                      uda2470 @דבורה פ נערך לאחרונה על ידי

@דבורה-פ

להבנתי אין טופס נוסף למלא במעבר בין גרמניה לאוסטריה.

רק בכניסה לגרמניה

יונית תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • צחצח המטייל
                        צחצח המטייל @uda2470 נערך לאחרונה על ידי

@uda2470

יש centerpark חדש ומצוין ממש ליד ממינגן בשם Allgau. מאד מומלץ.

היעדים באוסטריה שהומלצו בטירול וזלצבורג רחוקים מאד. עדיף להתרכז ביעדים ליד אגם בודן כמו lindau, Bregenzn וכו' מרוחקים כחצי שעה מהמקום ונפלאים כשלעצמם

• פסגות מושלגות

@uda2470

טירול רחוקה מממינגן, ברמה שפשוט לא כדאי לנסות להגיע אליה בטיול של 3 ימים. לכן, אם אתם מחפשים נופים יפים לא פחות מטירול, קטע הדרך האלפינית שהצעתי מאפשר למצות את הזמן בצורה המיטבית.

לחלופין אפשר לנסוע דרומה לאוסטריה ולטייל בחבל וורארלברג, ואולי גם קצת באגם קונסטנץ שבגרמניה/שוויץ. במקרה כזה הייתי לנה באזור Bludenz, שממנה ניתן להגיע בקלות לכמה עמקים, ואפילו לקצה המערבי של טירול.

לדרך האלפינית אין לי המלצה חד-משמעית על מקום לינה, ולדעתי תספיקו יותר בטיול מתגלגל, שבו בכל לילה לנים במקום אחר. השאלה כמה מהטיול אתם מתכננים לנסוע, כמה ללכת מסלולים בטבע, כמה בעיירות וכו'.

צחצח המטייל uda2470 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • צחצח המטייל
                            צחצח המטייל @פסגות מושלגות נערך לאחרונה על ידי

@פסגות-מושלגות

Bludenz לא עיירה יפה במיוחד אבל היא קרובה לפתח עמק Brand הנהדר ואפשר לטייל ממנה גם לאגם בודן/קונסטנץ

לנתי בכפר Burserberg הקרוב מאד אליה באוגוסט 2019 בצימר מדהים עם נוף נפלא. בהחלט מקום מומלץ

• יונית
                              יונית @uda2470 נערך לאחרונה על ידי יונית

@uda2470

לכניסה לאוסטריה בהחלט יש טופס המתבקש גם למי שמגיע באופן רכוב.

מציעה בכל מקרה לעשות אותו בתוואי של שתי מדינות.

לגבי טופס כניסה לגרמניה-- יש לך מידע עליו? (מחפשת אותו)

לגבי יעדי הטיול--- חד משמעית לא זלצבורג, בטח לא האגמים (אלא אם בא לכם לבלות את שלשת הימים על האוטוסרדה)

יש אפשרות יפה לטייל באזור בווריה בפרה- אלפים (אזור גרמיש-פוסן והסביבה) יש מספיק טיולים ופעילויות לשלשה ימים.

סוף יוני פחות טוב מבחינת פעילות אקטיבית למתבגרים (פתוח, אם בכלל, רק בסופי שבוע ולא תהיו שם בעיתוי זה) אבל לטבע?-מעולה.

אופציה שנייה-נפת אלגאו אזור אגם קונסנץ. בעיניי, קצת פחות יתאים למתבגרים-אבל אפשרי. תראי את כרטיס ההנחות הזה (פחות בשביל הכרטיס ויותר בשביל יעדי טיול אפשריים כאן)

• uda2470
                                uda2470 @צחצח המטייל נערך לאחרונה על ידי

@צחצח-המטייל אמר:

@פסגות-מושלגות

Bludenz לא עיירה יפה במיוחד אבל היא קרובה לפתח עמק Brand הנהדר ואפשר לטייל ממנה גם לאגם בודן/קונסטנץ

לנתי בכפר Burserberg הקרוב מאד אליה באוגוסט 2019 בצימר מדהים עם נוף נפלא. בהחלט מקום מומלץ

תודה, אשמח לפרטים של הצימר

צחצח המטייל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • uda2470
                                  uda2470 @פסגות מושלגות נערך לאחרונה על ידי

@פסגות-מושלגות אמר:

@uda2470

טירול רחוקה מממינגן, ברמה שפשוט לא כדאי לנסות להגיע אליה בטיול של 3 ימים. לכן, אם אתם מחפשים נופים יפים לא פחות מטירול, קטע הדרך האלפינית שהצעתי מאפשר למצות את הזמן בצורה המיטבית.

לחלופין אפשר לנסוע דרומה לאוסטריה ולטייל בחבל וורארלברג, ואולי גם קצת באגם קונסטנץ שבגרמניה/שוויץ. במקרה כזה הייתי לנה באזור Bludenz, שממנה ניתן להגיע בקלות לכמה עמקים, ואפילו לקצה המערבי של טירול.

לדרך האלפינית אין לי המלצה חד-משמעית על מקום לינה, ולדעתי תספיקו יותר בטיול מתגלגל, שבו בכל לילה לנים במקום אחר. השאלה כמה מהטיול אתם מתכננים לנסוע, כמה ללכת מסלולים בטבע, כמה בעיירות וכו'.

תודה, אולי לא הובנתי.

אני נוחת ביום שני בצהריים, להבנתי (תקני אותי אם אני טועה) זה סדר גודל של שעתיים וחצי נסיעה לאינסברוק.

בסוף יוני שהשקיעה מאוחרת אין בעיה לנהוג באור ולהגיע לאיזור בשעות הערב המוקדמות ועדיין יישארו 3 ימים נטו לטייל

פסגות מושלגות תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • צחצח המטייל
                                    צחצח המטייל @uda2470 נערך לאחרונה על ידי

@uda2470

שם המקום zimba Blick אחד המקומות היפים ביותר שהיינו בהם

• uda2470
                                      uda2470 @יונית נערך לאחרונה על ידי

@יונית

תודה על המידע.

עדיין אין לי את הטופס, הבנתי שיש דבר כזה. ברגע שיהיה לי, אעלה אותו כאן

• יונית
                                        יונית @uda2470 נערך לאחרונה על ידי

@uda2470

מאד אשמח

אני ,ועוד כמה מומחי תיירות בארץ, מחפשים אותו כבר מספר לילות….

אמנם עבודת צוות-אבל בנתיים לא מצאנו את הטופס להורדה.

aljaje תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                        • פסגות מושלגות

@uda2470

במחשבה שניה אתה צודק. אם הנחיתה מספיק מוקדמת אז אפשר לנסוע ישירות לטירול, ופשוט לדלג על האזורים היפים של הדרך האלפינית שבדרך, ואולי פשוט לראות חלק מהם בדרך חזרה.

במקרה כזה אני ממליצה על לינה באחת העיירות שבפתח אחד העמקים של טירול: Oetz, Imst, Arzl-im-pitztal. הרבה ישראלים לנים באזור Seefeld. בעקרון, הכי נוח זה גישה מהירה לאוטוסטראדה A12.

• aljaje
                                            aljaje @יונית נערך לאחרונה על ידי

@יונית

לפי מה שנכתב, רק מי שהגיע או עבר במדינות מסויימות(תחלואה גבוהה וכו’), צריך למלא את הטופס: 

The country you've listed is not classified as a risk area. You do not need to complete the Digital Registration on Entry.

כאן יש קישור לקובץ עם כל ההנחיות וטופס שניתן למלא ידנית

וכאן הטופס. 

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון