טיול ממינגן לטירול אוסטריה
-
בוקר טוב,
הזמנו כרטיסים לממינגן בסוף יוני, הורים+3 בוגרים (16 וצפונה).
בונים טיול של 3 ימים נטו (שלישי-חמישי), מגיעים בשני צהריים ושוכרים רכב וחוזרים בשישי.
מחפשים המלצות למסלול בטירול - אוהבים טיולי טבע (לא אקסטרים), עיירות וגיחה לשופינג.
מחפשים גם המלצה על איזור לינה, מטעמי שמירת כשרות מעדיפים דירה עם מטבח.
נשמח לעזרה!
-
בטיול כל כך קצר ובאזור הספציפי, נראה לי שדירה לא כל כך מתאימה, כי עד שתגיעו, תתארגנו, תקנו בסופר, תסעו הלוך וחזור כל יום, לא יישאר לכם זמן לטייל.
מציעה לכם לנסוע בדרך האלפינית הגרמנית עד גרמיש וחזרה.
עיירות יפות: פוסן ןגרמיש-פרטנקירשן - מתאימות גם לקניות, טירות, טבע ונוף.
-
@פסגות-מושלגות אמר:
בטיול כל כך קצר ובאזור הספציפי, נראה לי שדירה לא כל כך מתאימה, כי עד שתגיעו, תתארגנו, תקנו בסופר, תסעו הלוך וחזור כל יום, לא יישאר לכם זמן לטייל.
מציעה לכם לנסוע בדרך האלפינית הגרמנית עד גרמיש וחזרה.
עיירות יפות: פוסן ןגרמיש-פרטנקירשן - מתאימות גם לקניות, טירות, טבע ונוף.
תודה על התגובה.
מה ההמלצה שלך למיקום לינה? בכלל לא להגיע לאוסטריה?
-
גם אני חושבת שבזמן כל כך קצר אין טעם לרוץ לאוסטריה. יש כל כך הרבה מה לראות בגרמניה. היכן שתזרקו אבן תמצאו מה לעשות. חפשו מה יש לראות בטווח נסיעה או כפי שיעצו לך לנסוע עד לגרמיש היפיפייה, שם יש מסלולי טיול במעוק לאורך נחל , או ללינדאו שיושבת ליד אגם Bodensee – מהמם שם! תהנו שם מאד לדעתי. אם תסתכלי במפה אז מזרחית לממינגן בקרבת מינכן יש אגמים ממש נחמדים – הילדים שלי נהנו שם מאד במיוחד מסירות הפדאלים. בקיצר – לא חסר מה לראות, גם בזמן כל כך קצר.
-
אפשר יום א בבוקר לצאת לכיוון אוסטריה הלשטאט כולל לינה . משם למחרת לאחר טיול באזור 5 אצבעות ואגמים באזור להמשיך לזלצבורג לינה.
יום ג סיור בזלצבורג ומשם חזרה למינכן דרך אגם כימזה וביקור בארמונות או קן הנשרים והדרך הפנורמית ואגם המלכים.
לינה במקרה כזה בצימרים או מלונות.
-
רק שצריך לבדוק אם האתרים השונים פתוחים לקהל בשלב זה. -
קניות בפוסן? לי היא מוכרת כמלכודת תיירים.לא רחוק כל כך, במורד נהר לך, לנדסברג מאירה פנים לקונים הרבה יותר מפוסן, אולי כי שם עיקר התיירים הם גרמנים. היא גם מצדיקה סטיה מהדרך, הליכה על החומה או סתם ברחובות עם הבתים המצוירים ובתי קפה נפלאים.
-
בדקתם מה דורש בעידן הקורונה מעבר מדינה נוסף? מבחינת בדיקות PCR ואישורים? האם זה מסתדר בטווח 3 הימים שיש לכם?
-
-
יש centerpark חדש ומצוין ממש ליד ממינגן בשם Allgau. מאד מומלץ.
היעדים באוסטריה שהומלצו בטירול וזלצבורג רחוקים מאד. עדיף להתרכז ביעדים ליד אגם בודן כמו lindau, Bregenzn וכו' מרוחקים כחצי שעה מהמקום ונפלאים כשלעצמם
-
טירול רחוקה מממינגן, ברמה שפשוט לא כדאי לנסות להגיע אליה בטיול של 3 ימים. לכן, אם אתם מחפשים נופים יפים לא פחות מטירול, קטע הדרך האלפינית שהצעתי מאפשר למצות את הזמן בצורה המיטבית.
לחלופין אפשר לנסוע דרומה לאוסטריה ולטייל בחבל וורארלברג, ואולי גם קצת באגם קונסטנץ שבגרמניה/שוויץ. במקרה כזה הייתי לנה באזור Bludenz, שממנה ניתן להגיע בקלות לכמה עמקים, ואפילו לקצה המערבי של טירול.
לדרך האלפינית אין לי המלצה חד-משמעית על מקום לינה, ולדעתי תספיקו יותר בטיול מתגלגל, שבו בכל לילה לנים במקום אחר. השאלה כמה מהטיול אתם מתכננים לנסוע, כמה ללכת מסלולים בטבע, כמה בעיירות וכו'.
-
Bludenz לא עיירה יפה במיוחד אבל היא קרובה לפתח עמק Brand הנהדר ואפשר לטייל ממנה גם לאגם בודן/קונסטנץ
לנתי בכפר Burserberg הקרוב מאד אליה באוגוסט 2019 בצימר מדהים עם נוף נפלא. בהחלט מקום מומלץ
-
לכניסה לאוסטריה בהחלט יש טופס המתבקש גם למי שמגיע באופן רכוב.
מציעה בכל מקרה לעשות אותו בתוואי של שתי מדינות.
לגבי טופס כניסה לגרמניה-- יש לך מידע עליו? (מחפשת אותו)
לגבי יעדי הטיול--- חד משמעית לא זלצבורג, בטח לא האגמים (אלא אם בא לכם לבלות את שלשת הימים על האוטוסרדה)
יש אפשרות יפה לטייל באזור בווריה בפרה- אלפים (אזור גרמיש-פוסן והסביבה) יש מספיק טיולים ופעילויות לשלשה ימים.
סוף יוני פחות טוב מבחינת פעילות אקטיבית למתבגרים (פתוח, אם בכלל, רק בסופי שבוע ולא תהיו שם בעיתוי זה) אבל לטבע?-מעולה.
אופציה שנייה-נפת אלגאו אזור אגם קונסנץ. בעיניי, קצת פחות יתאים למתבגרים-אבל אפשרי. תראי את כרטיס ההנחות הזה (פחות בשביל הכרטיס ויותר בשביל יעדי טיול אפשריים כאן)
-
@צחצח-המטייל אמר:
Bludenz לא עיירה יפה במיוחד אבל היא קרובה לפתח עמק Brand הנהדר ואפשר לטייל ממנה גם לאגם בודן/קונסטנץ
לנתי בכפר Burserberg הקרוב מאד אליה באוגוסט 2019 בצימר מדהים עם נוף נפלא. בהחלט מקום מומלץ
תודה, אשמח לפרטים של הצימר
-
@פסגות-מושלגות אמר:
טירול רחוקה מממינגן, ברמה שפשוט לא כדאי לנסות להגיע אליה בטיול של 3 ימים. לכן, אם אתם מחפשים נופים יפים לא פחות מטירול, קטע הדרך האלפינית שהצעתי מאפשר למצות את הזמן בצורה המיטבית.
לחלופין אפשר לנסוע דרומה לאוסטריה ולטייל בחבל וורארלברג, ואולי גם קצת באגם קונסטנץ שבגרמניה/שוויץ. במקרה כזה הייתי לנה באזור Bludenz, שממנה ניתן להגיע בקלות לכמה עמקים, ואפילו לקצה המערבי של טירול.
לדרך האלפינית אין לי המלצה חד-משמעית על מקום לינה, ולדעתי תספיקו יותר בטיול מתגלגל, שבו בכל לילה לנים במקום אחר. השאלה כמה מהטיול אתם מתכננים לנסוע, כמה ללכת מסלולים בטבע, כמה בעיירות וכו'.
תודה, אולי לא הובנתי.
אני נוחת ביום שני בצהריים, להבנתי (תקני אותי אם אני טועה) זה סדר גודל של שעתיים וחצי נסיעה לאינסברוק.
בסוף יוני שהשקיעה מאוחרת אין בעיה לנהוג באור ולהגיע לאיזור בשעות הערב המוקדמות ועדיין יישארו 3 ימים נטו לטייל
-
שם המקום zimba Blick אחד המקומות היפים ביותר שהיינו בהם
-
-
מאד אשמח
אני ,ועוד כמה מומחי תיירות בארץ, מחפשים אותו כבר מספר לילות….
אמנם עבודת צוות-אבל בנתיים לא מצאנו את הטופס להורדה.
-
במחשבה שניה אתה צודק. אם הנחיתה מספיק מוקדמת אז אפשר לנסוע ישירות לטירול, ופשוט לדלג על האזורים היפים של הדרך האלפינית שבדרך, ואולי פשוט לראות חלק מהם בדרך חזרה.
במקרה כזה אני ממליצה על לינה באחת העיירות שבפתח אחד העמקים של טירול: Oetz, Imst, Arzl-im-pitztal. הרבה ישראלים לנים באזור Seefeld. בעקרון, הכי נוח זה גישה מהירה לאוטוסטראדה A12.
-
לפי מה שנכתב, רק מי שהגיע או עבר במדינות מסויימות(תחלואה גבוהה וכו’), צריך למלא את הטופס:
כאן יש קישור לקובץ עם כל ההנחיות וטופס שניתן למלא ידנית