שרשור הגיגים נבואות וזבל- כל מה שממש חייבים לשחרר כאן
-
אז בגלל שאנחנו כבר יודעים את הץרצת ההתנהגות של האזרחים שהיא לא תשתנה פתאום. אז למה אנחנו מושכים זמן יקר .
ומנסים צעדי ריכוך שלא יועילו כי כבר ניסינו בעבר ולא פעל ?
כל יום שעובר סתם חבל .
בואו נמשיך לשחק עם הסטטיסטיקות פוקר .
ברור המענה הוא סגר וזה גם ברור לאנשים יותר חשובים ממני.
אני בטוח שמנסים לבצע פעולות מקדימות (לא שאני יודע משהו בפוליטיקה ) אבל ככה זה היה בדיוק בפעמיים הקודמות. ולא צלח ולא יצלח גם בפעם העשירית.
למה קשה מטאלית לאנשים להפנים שאנחנו בעידן חדש ?
צריך להסתגל למציאות שככל הנראה תלווה אותנו בעתיד יחד עם תופעות קשות והרסניות אחרות שיצטרפו בהמשך.
בכל המדינות ישנם מיטב המוחות שעוסקים בנטשאים הללו ומנסים למצוא פתרונות.
וחס וחלילה אלו אינם דברי נבואה שחורה . רק צריך לפתוח את החלון ואת העיניים לאחר ששטפנו פנים.
ולהפסיק לחפש סטטיסטיקות שרק מטעות .
-
*אוסטרליה עם כוכבית- הסגרים באוסטרליה נקודתיים, על ערים/שכונות/רחובות, ולא על כל המדינה
-
-
-
-
תפסיק, אתה מתגרה בסקרנים שבמשתתפי הפורום, בסוף חברי הפורום שחושבים שאתה עובד בנתב"ג, יבואו לחפש את משה, וימצאו את משה סדרן התורים לצק-אין בטיסות לאילת.

-
אין מה להתגרות בעובד מדינה זוטר .
הלוואי הייתי עובד בנתבג ועדיף סבל מזוודות.
אחלה וועד עובדים יש שם. משאלת לב של כל עובד מדינה.
-
ועוד מתלוננים פה שאני קומיניסט וסיני ושונא גוגל כרום ומה לא.
אני הכי בעד זכויות וכוח ל"עובדים".
-
זה העניין אנחנו בעידן חדש.
בעידן הזה יש וירוסים ומוטציות ונמשיך ככה הרבה שנים.
לפעמים נצטרך סגר למשל כשמספר המאושפזים יאיים למוטט את מערכת הבריאות ולפעמים הכל יהיה פתוח.
הסגרים ימשיכו פה כמה שנים לפחות.
בין סגר לסגר אנשים ילכו לעבודה, לסרט עם הילדים או יטוסו לחול.
אני חושב שכולם מבינים את זה ולכן כולם רצים לטיסות לחול ולמלונות באילת. כולם יודעים שהסגר הבא קרוב מתמיד ורוצים להספיק משהו לפני.
האלטרנטיבה זה פשוט להישאר בבית כמה שנים (חמש? עשר?) עד שהכל יעבור אם בכלל. אני מכיר כאלה שכבר מסתגרים שנה בבית.
-
קלעת בול .
החיים יתמשכו בשגרתם בין סגר לסגר.
אפשר יהיה לחיות בשגרה חדשה שהיא עם הזמן תהיה השגרה שנתרגל אליה.
ומה שהיה לפני שנה וחצי יחשב כהיסטורה.
ברור שזאת תהיה שגרה פחות נעימה וטובה ממה שהורגלנו . אבל מהר מאד נשכח ו תרגל. האדם יצור השרדותי והוא יתאקלם למציאות החדשה.
בדיוק כפי שהוא יתרגל בעוד כמה שנים לחיות בקיץ הטמפרטורות של מעל 50 מעלות בצל.
- אז לא נצא החוצה השעות מסויימות של היום וישנו את שיטת הקירור ומיזוג. והמדבר ילך וילך מערבה לפנים היבשת כפי שמראה כבר היום תמונות הלוויין ומה שהיה ירוק לפני 20 שנה יהפוך לאט לאט לצהוב חום.
- זאת היתה סתם דוגמא אחת .
- הקורונה יש תפקיד חשוב בטבע. היא באה להראות למין האנושי שכלום לא בטוח וצריך להשתנות אם רוצים לשרוד.
-
אני לא רואה איך בסיטואציה הנוכחית (כל עוד לא יהיה וריאנט שישנה את כל התמונה) – יהיו סגרים נוספים..
-
@imeshy2 אמר:
אני לא רואה איך בסיטואציה הנוכחית (כל עוד לא יהיה וריאנט שישנה את כל התמונה) – יהיו סגרים נוספים..
ההודי
-
ההודי (או בשמו המדעי – “דלתא”) אינו משנה את תמונת המצב בצורה דרסטית.
הוא בהחלט מוריד באחוז מסויים את יעילות החיסון, אבל עדיין ניתן לראות שמרבית המחוסנים שנדבקים (אם נדבקים) חולים בצורה א-סימפטומטית או קלה בלבד. כמובן שיש כאלו שמצבם מורע, אבל זה שונה מאוד ממה שהיה בעבר.
-
בריטניה כבר נמצאת תחת אזהרת מסע קורונה הרשימת המדינות של משרד הבריאות.
זה חדש ? כי לא זכור לי שכך זה היה .
-
נכון, רק מצריך עוד בדיקה ביום השביעי.
-
אפרופו הקרונה -חיים באי ודאות,
שמעתי גירסה "דתית יהודית" לקורונה, שהתחבבה על חובבי הטבע והאקולוגיה, שהקורונה הצליחה לעצור את העולם, להשבית את המרוץ המטורף סביב הניצול והשימוש המשאבים בטבע בתעשיה ובכל תחומי החיים, הקורנה היא מעין שנת שבתון-שנת שמיטה, דבר שאף אדם או מדינה לא היו מצליחים לכפות כל תושבי כדור הארץ, הקורונה הצליחה!.
החזירי בר יצאו לטייל בחיפה, הקופים ברחובות באסיה, הטבע ונהרות משתקמים.
בקצור הרבה טוב יצא משנת המנוחה הזאת.
אנשים נאלצו להתכנס בעצמם, לחשב מסלול מחדש, לבדוק מה חשוב בחיים.
חלק, נכנסו לעשיה בביתם, אחרים נהיו יצירתיים, אחדים נאלצו להתמודד עם דכאונות שהיו בתוכם והתגברו, עם חרדות, עם מערכות יחסים לא בריאות, עם התמכרויות. תרבות הצריכה העצומה נעצרה קצת, קונים זורקים.
מי שהצליח לשרוד ו-או לצאת מחוזק התחדש, מי שלא שקע ושוקע כנראה שלא הצליח.
אובססיסיבים ומתמכרים לדעתי סבלו הכי הרבה, כי המנגנון שמנהל אותם בלי שהרגישו או הצליחו להשתלט עליו, השתלט עליהם.
מי שהיה גמיש השתנה ויודע לחיות בתנאי אי ודאות טוב יותר כיום,כלומר השתפר והשתכלל.
הטכנולוגיה איפשרה ההאצה בתחום הדיגיטציה, והיום באופן כמעט מלא, הכל בנייד, מונגש קל, בסך הכל הרווחנו הרבה יותר, מאשר אם היינו ממשיכים בלי הקורונה.
הרבה היו מוותרים על הקורונה כמוני, וכמובן שאסור לשכוח את המתים והחולים, אבל צריך גם לראות גם דברים טובים שבלית ברירה קרו בגללה.
המודעות לארעיות בעולמנו, היכולת לחיות בתנאי אי ודאות, מדגישים את הצורך למצות את הרגע העכשווי, ולא רק לחיות בתכנון עתידי. בעיקר ביכולת להתמקד במה חשוב באמת כל אחד על פי הבנתו וערכיו.
כל זה אפרופו, קורונה-חיים באי ודאות.
-
הקורונה עשתה הרבה יותר טוב מרע. ועל זה אין ויכוח בכלל.
אני שמעתי גרסה שאומרת שמטרת הקורונה היתה לדלל את כמות האוכלוסייה לצורך התאמתה למשאבי העולם והטבע.
בזה הקורונה נכשלה. או שהצליחו למנוע ממנה את הדילול באמצעות פיתוח מהיר של חיסונים.
הדבר הטוב ביותר שהיה בקרורונה זה הסגרים.
היה כיף לנסוע בכבישים לעבודה . הייתי יוצא בבוקר 0700 לירושלים ורק אני והמכונית שלי על הכביש.
תענוג . חבל שנגמר.
-
פוסט זה נמחק! -
הרגת

כל הזמן מתים אנשים בעולם... זה מה אלוהים קובע לא אני.
אתה ציינת את הדברים השליליים ואני ציינתי את הדברים החיובים.
כי אני בניגוד למתלהם וקוםץ בראש כמול . אדם שקול ומיושב שרואה תמיד בכל רע רק את הטוב .
לדוגמא אני רואה אותך . זה טוב או רע ?
אבל נסיון יפה ... הבאת פנדל לקורה .

-
פוסט זה נמחק!