חזרנו מטיול משפחתי באיסלנד - יולי 2021
-
@אסף 16
תודה על הליווי הצמוד!
תודה! איסלנד מאוד מגוונת, יש הרבה מה לראות. בטוחה שתגיעו לשם יום אחד, מקווה שבקרוב

את שרה של טיול השלכת בסקוטלנד?
גם אני לא הייתי פה הרבה, רק כאשר התחלתי לחלום ולתכנן שוב , חזרתי.
בתקופת הקורונה, נראה לי חשוב לתכנן ולתפוס את חלון הזמן שזה אפשרי, כי הכל משתנה כל כך מהר, מבחינת הגבלות בכל מקום.
אכן נהנו מאוד

מסכימה שההיילנדס זה משהו אחר לגמרי מהכביש ההיקפי. מאוד אהבנו את הטיול שעשינו, השארנו מספיק גם לטיול הבא (עוד היילנדס וגם את הפיורדים המערביים). הבדיקות היו מזעזעות. הילדים שלי עשו מספיק בדיקות לפני זה בארץ. אולי נפלתם על בודק רחמן.
תודה גם לך על הליווי והקריאה

-
תודה לך על השיתוף והתמונות המרהיבות והמקצועיות! שנה טובה . -
גם אני השלמתי קריאה בהנאה (טוב, מודה שגם בקנאה...)
תודה על השיתוף הנפלא והתמונות המרהיבות!
הייתם כחולמים; נקווה שבקרוב אצלנו.
חג שמח, שנה טובה ובריאות לכולם

-
דיאנה,
השלמתי קריאה של היומיים האחרונים ברייקיאוויק.
תודה רבה לך על נקודות הסיכום המעשיות.
מקווה מאד להגיע לאיסלנד ולטייל בעקבותיכם.
שתהיה שנה טובה ומתוקה!
עם סיפורי טיולים מרתקים ותמונות מהממות.
-
הוולוג מדהים,התמונות מהממות ועושות ממש חשק לטייל באיסלנד,יום אחד עוד אגיע ,שתהיה לך שנה טובה ומתוקה אף
יותר מקודמתה
-
דיאנה היקרה,
מסיבות משפחתיות נעדרתי מכאן ולא ליוויתי אותך באופן צמוד.
כעת ניצלתי את החג כדי לצפות בתמונות המרהיבות שלך. את צלמת מחוננת!!!
הזכרת לי קטעים מן הטיול האיסלנדי שלנו לפני שנתיים. זה גם היה האשכול האחרון שלי בפורום משפחות.
אכן איסלנד מדינה מדהימה בנופיה הפראים ובבראשיתה.
התמונות מהתפרצות הר הגעש- מהממות. זכיתם!!!
גם בעייני אחד המקומות הכי מדהימים באיסלנד הוא לאנדמנלאוגר.אסור להחמיץ, ואנחנו לא הלכנו שם 5 שעות אלא במסלול קל יותר.
מזג האוויר הוא פקטור שאין לנו שליטה עליו. בטיול שלנו זכינו למנות הגשם הרציניות במערב ובכלל בקושי הצלחתי לצלם את כלבי הים. לעומת זאת במזרח ובדרום זכינו ,רוב הזמן ,לשמיים כחולים.
באסקיה זכינו לרוח נוראית, ורק אני נהנתי מן המקום. בן זוגי החזיק אותי בתצפית כדי שלא אעוף למטה ואוכל לצלם.
קשה להשוות בין טיולים, והיינו כבר לא במעט יעדים בעולם, אבל חוויות עצמתיות של הטבע האיסלנדי,נצרבו בזכרוני יותר מאשר ביעדים אטרקטיבים אחרים כמו: הרוקיז הקנדים ומערב ומזרח קנדה.
תודה רבה עבור ההשקעה העצומה! רק מי שכתב סיפורי טיולים מפורטים כשלך, יכול להעריך את המאמצים, השעות והסבלנות שנדרשו ממך באשכול המופלא שלך.
שמחתי לגלות ידידים ותיקים, כמו מוטי, שהגיבו כאן.
הסיפור הותיק של מוטי והסיפור של רחל לבון, בפורום משפחות גרמו לי לפני שנים להעלות את איסלנד למגירת החלומות, ולקח לי זמן לממש ב-2019.
השנה איסלנד הפכה לאחד היעדים המטויילים של ישראלים . רואה זאת מידי יום בקבוצת הפייסבוק.
בטוחה שהאשכול שלך ישרת קוראים, שיטיילו באיסלנד. טרם ניתן להשוות את המידע הרב שיש כאן למידע החלקי שמתפרסם בפייסבוק.
נילי
-
תמונות מאוד יפות מזכירות את הנופים של נורבגיה ,שבה הייתי לפני שלוש שנים -
תןדה על הליווי
בקרוב אצלכם!כייף שהיית פה! מאחלת שתגיעו לאיסלנד בקרוב.
@Maor Barhum
תודה רבה! שנה טובה גם לך!
תודה רבה על התשובה המפורטת ועל המחמאות

כאשר התכוננתי לטיול קראתי היטב את סיפורכם ונעזרתי בו המון.
@sigal levi
תודה

-
הוזכר על-ידי
eden24h -
הוזכר על-ידי
eden24h -
הוזכר על-ידי
סמדרולה -
הוזכר על-ידי
pninit1234
-