מתחילים לחלום על אוגוסט הבא...🏔
-
גם בעיניי אם אוהבים טבע הרוקיז הקנדיים הם המקום האידיאלי ולא המזרח העירוני יותר. בטווח הזמן שלכם זו ממש לא תחושת החמצה. פשוט תורידו את המקומות בהם הייתם, מקסימום תשאירו את הגליישר אם הוא במקרה נופל ממילא על המסלול המתוכנן.
חסר איך למלא (לא שנראה לי שזו בעיה)? האי ונקובר ובריטיש קולומביה בכלל. זה כבר ממילא בדרך, ועם המון טבע.
-
@keves160 אמר:
גם בעיניי אם אוהבים טבע הרוקיז הקנדיים הם המקום האידיאלי ולא המזרח העירוני יותר. בטווח הזמן שלכם זו ממש לא תחושת החמצה.
ההחמצה בגלל הצורך לוותר על מקומות מדהימים מפאת גילאי הילדים וזה לא תלוי במשך הזמן של הטיול....ונכון, המזרח פחות יפה ולכן שם זה יכאב פחות...(גילוי נאות- שני טיולים שעשיתי עם ילד מתחת לגיל שנתיים היו פספוס מוחלט של היעדים).
-
בעיניי טיול עם ילדים קטנים הוא תמיד סוג של פשרה. גם בעיר אתה מחויב לשעות השינה וההאכלה שלהם, אי אפשר בדיוק להגיע עם תינוק להצגה בברודוויי….
-
זה ממש נכון..
אבל החלטנו בסוף ללכת עם הלב ולא ההיגיון..והלב רוצה ילוסטון.
הוא תמיד לא מסתדר במסלולים וגם בטיול הקודם היה צריך להגיע אליו במיוחד..
להרגשתי ואחרי המון צפייה ביוטיוב קסקייד וריינר מיותרים אחרי הרוקיז הקנדים (אמנם שונים אבל על אותה טהרת הירוק-הרים-מפלים)
אז החלטנו:
ילוסטון וכל ההגעה אליו וממנו 7 ימים
השלמה גליישר 1-2
רוקיז קנדיים 8-9 ימים
סיאטל 1-2
אולימפיק וחופים - 7 ימים
עכשיו נחפש טיסות..קראוון..ונחזור לאקסל לפירוט יומי..
נחזור לשאלות בהמשך

תודה לכם
-
הרוקיז הקנדיים הם לא שעה מסיאטל. בדקו את זמני הנסיעות. זה ממש ממש עמוס. כבר עדיף לקפוץ לילוסטון בטיסות להשלמות, וכך לשחרר ימים לטובת טיול במקומות שלא הייתם בהם מבלי לרוץ (ואז להרגיש פספוס ולנסות שוב לדחוס אותם לטיול אחר בהם הם לא משתלבים גיאוגרפיתץ…....).
-
ברור שלא..אבל בארצות הברית יש ימים שחייבים פשוט לגמוע מרחק אין מה לעשות (מניסיון קודם שלנו..)
מניחה שהדרך תיקח יומיים .
גם בין ילוסטון לגליישר נפצל..
אנחנו עכשיו מתחילים לשבת על אקסל הימים אבל לדעתי בחודש ושבוע נצליח לא בריצה מטורפת.
-
יש מרחק ויש מרחק. הנסיעה מונקובר לרוקיז לא הרגישה לנו בתור “גמיעת מרחק אין מה לעשות” כי הדרך היתה יפה ועצרנו לטייל הרבה (לנו לא היה מגבלת זמן כל כך). כרגע לרוקיז המדהימים אתם מקדישים כמעט אותו הזמן כמו הילוסטון שבו כבר הייתם, כי הוא מחייב המון נסיעות. ועם ילדים קטנים זה לא פיקניק.
-
אני ביליתי בדרך בין ונקובר לגולדן, בכניסה לפארק יוהו, 3 ימים. נסעתי בדרך העוקפת, כביש 99, שנקרא גם Sea to Sky, ולאורכו יש לא מעט פארקים של בריטיש קולומביה. בהחלט מדובר בטיול ולא בסתם נסיעה ארוכה ומשעממת.
-
שאלה קצת “גסה” למה לא להתרכז ביילוסטון, גליישר, רוקיז ולעזוב את המעבר הארוך (לי לקח יומיים עם ילדות גדולות) לסיאטל ואולימפיק… בעיקר עם ילדים קטנים ולעשות הכל יותר בנחת…
ותזמינו מקומות בפטרישה לייק!!!! זה כפר מדהים על חוף האגם – תתפסו מקומות. אנחנו ממש חולמות להגיע לשם שוב!!!
כל יחידה היא בקתה בפני עצמה. והאיזור מהמם! יש המון מה לעשות. אם זכור לי – הינו שם 3 לילות ויכולנו יותר, בעיקר עם ילדים קטנים
-
רושמת לעצמי לחפש איפה זה!
האמת..כי היינו באופן מאוד מלא בילוסטון וגליישר..
והחזרה לשם זה משהו קצת רגשי ונוסטלגי עבורנו ולא בשביל טיול עומק (שעשינו..).
ילוסטון מעולה לילדים כי הוא מרובה תצפיות..
וגליישר דווקא מרובה מסלולים אבל עשינו אותם ואין כוונה לעשות אותם עם הילדים..הוא פשוט בדרך לרוקיס..
לא מצליחים לוותר פשוט..
אולימפיק כי רוצים קצת משהו שונה..יער גשם..חופים שחורים..
-
ברור שאפשר לטייל יותר..זה תמיד.
גם בין ילוסטון לגליישר אפשר בוזמן..הלנה..ויש עוד עיירה ששכחתי.
אבל אנחנו עושים תעדוף איפה רוצים ימים מלאים ואיפה צריך למהר..
-
מדובר בתוספת של יום על הנהיגה על כביש 1 המהיר. לטעמי זו תוספת כדאית. כמובן, זה לשיקול דעתכם. זה הטיול שלכם.
-
-
אנחנו מאוד אהבנו את אולימפיק אבל לטעמי לא מספיק שווה כדי לנסוע את כל המרחק הזה ועוד עם קטנים….
אבל אני מאילו שאוהבת לעשות מקומות לאט ובנחת, אז אולי לא צריך לשאול אותי

-
ואם כבר ממליצים פה על אגמים.
אנחנו אחרי טיול עם הליכות אינטנסיביות עשינו לנו כמה ימי מנוחה באגם קריסטינה בבריטיש קולומביה.
מקום פופולרי אצל המקומיים. ( יש רק אתר קמפינג אחד- צריך להזמין מוקדם)
-
@Hofmanim אמר:
כי היינו באופן מאוד מלא בילוסטון וגליישר.. והחזרה לשם זה משהו קצת רגשי ונוסטלגי עבורנו ולא בשביל טיול עומק (שעשינו..).
שימי לב שכרגע הילוסטון על הנסיעות אליו וממנו תופס בערך שליש-רבע טיול. אולי זה לא נתפס לכם כטיול עומק, אבל זה מהווה נתח מאוד משמעותי מזמן הטיול על חשבון מקומות שבהם לא הייתם, ובעיקר מוסיף הרבה זמן וכסף על נסיעות ארוכות (שאם רוצים לעשות אותן מהר זה יהיה על כביש מהיר ומשעמם).