ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חיפוש נואש של רכב עם צמיגי חורף באיטליה!!! והסבר על קטגוריה CMDX

פורום סקי וסנובורד
    השכרה
    11
    35
    1639
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רונימי
      רונימי נערך לאחרונה על ידי

היות ומנסיון העבר לא מוכן להתפשר על צמיגי חורף. ההיצע במנועי החיפוש דל מאוד

אחד הסוכנים הציע לי במחיר סביר פיאט 500L מעיון בחוזה ראיתי שזה רכב מסדרת CMDX Manual drive, 4/5 Door, Compact, Ethanol, no A/C) CDMX)

אם יש למשהו נסיון בזה אשמח להבין:

-האם יש רכבים ללא מזגן ב2022 ?!? האם אין מפשיר אדים? חימום?

-מה זה אומר אתנול? זה נשמע סוג של דלק לא רגיל, האם זה אמור להגביל אותי מבחינת תחנות הדלק? עלויות?

במקביל: אם מישהו יכול להמליץ לי על סוכן, חברה במחיר סביר לרכב עם צמיגי חורף, אודה לו מאוד.

עד הקורונה תמיד מצאתי ברנטל קאר (כמובן הוספתי ביטול השתתפות מהארץ....) במחיר סביר,

השנה מוצא במחירים מוכפלים ומשולשים ממכונית ללא צמיגי חורף, ומתעצבן!!!

תודה מראש

Yafa Bichovsky_4193690 ldude 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Yafa Bichovsky_4193690
        Yafa Bichovsky_4193690 @רונימי נערך לאחרונה על ידי

@רונימי

יש באופרן רכב עם צמיגי חורף. FIAT 500L יופי של רכב

רונימי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • רונימי
          רונימי @Yafa Bichovsky_4193690 נערך לאחרונה על ידי

@yafa-bichovsky_4193690 תודה רבה, את יודעת האם זה מתאים לחמישה?

מוכנים להצטופף אבל לא בפיאט פונטו😉 .

בבאגאז' צריכים מזוודה אחת גדולה 2 טרולי ו2 תיקים. לדעתך מתאים?

drporat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • drporat
            drporat @רונימי נערך לאחרונה על ידי

@רונימי להכניס 5 אנשים לרכב כה קטן נראה לי בלתי אפשרי ועוד לצפות להצליח לנסוע כך.

מבלי להתיחס לתא המטען הקטן ולעובדה שהרכב נוסע על אלכוהול

אתם חמישה אנשים, זה ידרוש רכב מרווח יותר ואתה כמובן צודק בנוגע לצמיגי חורף

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • ldude
              ldude @רונימי נערך לאחרונה על ידי ldude

@רונימי

אתנול זה פשוט דלק עם אלכוהול [ לא לשתייה..... חחחחחח ] וזה נמצא בכל תחנת דלק באירופה. למיטב זכרוני אין הבדל גדול בעלויות. הוא אמור להיות יותר "נקי".

לגבי מזגן, אתה באמת חושב שתצטרך מזגן בחורף בהרים???? חימום והפשרת אדים יש בכל רכב אז לא לדאוג

לדעתי הפיאט 500 לא יתאים לחמישה, בוודאי לא עם מזוודות - כמה דברים שאתה יכול לעשות : 1] להכנס לאתר של פיאט בארץ ולראות איך הרכב נראה

2 ] להכנס לאתר השכרה של 2-3 חברות גדולות להסתכל על רכב שנראה לך ולראות לאיזו קטגוריה הוא שייך [ זה בד"כ יהיה כתוב ] ואז יהיה לך מושג איזו קטגוריה אתה צריך.

ואל תתפשר על צמיגי חורף- זה ממש עניין של חיים ומוות. שלא לדבר על חוסר נוחות קיצוני אם תתקע בדרך.

אה כן- סתם בשביל העניין- כשתצליח עדכן פה בפורום

עניין אחרון - יש לי מנוי של הפיס - ראיתי שם מבצע של הנחות בסיקסט [18%] ולדעתי גם באחד מכרטיסי האשראי שלי יש מבצע דומה- א חברה הכי זולה אבל שווה בדיקה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • מטייל_3937334
                מטייל_3937334 נערך לאחרונה על ידי

חזרתי שבוע שעבר מחופשה בקאנזיי, שכרנו רכב בבאדג'ט, ושדרגנו בשדה התעופה טריוויזו (tsf) לקטגוריה גבוהה יותר שיש לה צמיגי חורף. עלות השדרוג 250 אירו. קיבלנו רכב cupra מפנק.אז לא מתלוננים יותר מדי. חברים שלי נסעו למילאנו ושדרגו ג"כ בבאדג'ט שם בעלות זולה יותר של כ -150 יורו. נאמר להם שהם מקבלים את הרכב האחרון עם צמיגי חורף שנשאר במלאי. קבוצה שלישית נחתה בבולוניה ושם נאמר להם שלא נשאר במלאי רכב עם צמיגי חורף, הדרך הלוך היה להם חלק, בחזור נתקעו והיו חייבים חילוץ. מסקנות: צמיגי חורף בהרים חובה!!! להבא כשנסע לסלה רונדה נעדיף לנחות במינכן/זלצבורג/אינסברוק/בולצאנו, שם ניתן לקבל בקלות צמיגי חורף.

מ. פולני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • מ. פולני
                  מ. פולני @מטייל_3937334 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_3937334

במינכן/זלצבורג אינסברוק לא "קל" לקבל צמיגי חורף - זו חובה. כל רכב בגרמניה ואוסטריה מגיע עם צמיגי חורף

• aljaje
                    aljaje נערך לאחרונה על ידי

ldude אתה בטוח שניתן למצוא הרבה תחנות דלק באיטליה שמוכרות E85 (למרות שידוע שהיא נמצאת ביבשת אירופה)? *הצ׳ינקווצ׳נטו L, קצת יותר מרווחת מהאורגינלית, אבל לא בטוח שכל הכבודה תכנס מאחור.

רונימי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • רונימי
                      רונימי @aljaje נערך לאחרונה על ידי K M

@aljaje אין לנו הרבה כבודה, כפי שכתבתי מדובר על מזוודה גדולה, 2 טרולים ו2 תיקים, יוצאים לחופשה קצרה😖 לדעתך יספיק?

עכשיו מצאתי מרצדס קלאסס B , היא יותר גדולה?

ואכן אחרי חוויה ללא צמיגי חורף בחצות לילה באיזור המרמולדה, אני נוסע רק!!! עם צמיגי חורף. אני תודה לאל נחלצתי אחרי שהיה בכפור אחרי חצי שעה בזכות 'מלאך' איטלקי שהתקין לי את השרשראות, אבל לא סומך יותר על ניסים.

• מטייל_3937334

@רונימי באיזה אתר/סוכנות מצאת מרצדס קלאס b עם צמיגי חורף? תודה.

רונימי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • רונימי
                          רונימי @מטייל_3937334 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_3937334 אופרן.

• דורון1
                            דורון1 נערך לאחרונה על ידי

תנסו גם את "אוטו שי". תתקשרו אליהם.

• Boaz_3810459
                              Boaz_3810459 נערך לאחרונה על ידי

בעקבות השרשור הזה התאמצתי די... והחלפתי את הרכב שלקחתי ב FIAT 500X שהעיקר בו [מלבד זה שזה רכב נחמד ומעין SUV] קיצר, העיקר שצוין בוואוצ'ר בפירוש WINTER TIRES וזה לא פשוט באיטליה לקבל . סוכנות MAGGIORE דרך ECONOMY CARS

רונימי drporat 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • rozmar
                                rozmar נערך לאחרונה על ידי

באיזור עמק אאוסטה באיטליה אף פעם לא נתקלתי בצורך בצמיגי חורף (אבל כשנהגתי לקורטינה ד'אמפצו בצד השני של איטליה גיליתי את "חדוות" הנהיגה על שלג וקרח עם מכונית שלא מצליחה להשיג אחיזת כביש. בקולורדו יש בעייתיות שלג הרבה יותר קשה והפתרון שלי הוא AWD- אני נוהגת ב SUV בינוני כדוגמת יונדאי סנטה פה או כמו בפעם האחרונה- שבי אקווינוקס. מכונית עם מנוע חזק והנעה 4 גלגלית היא פתרון מעולה. באיטליה אף פעם לא הצלחתי להשיג רכב עם צמיגי שלג. לחילופין, במינכן/אוסטריה, הצלחתי בלי להתאמץ כלל.

מ. פולני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • רונימי
                                  רונימי @Boaz_3810459 נערך לאחרונה על ידי

@boaz_3810459 HA יש לך נסיון עם ECONOMY CARS ? יש להם מחירים ממש טובים אפילו לאחר הוספת ביטול השתתפות עצמית מהארץ.

ידוע לך האם אכן הם מתחייבים לצמיגי חורף ומקיימים?

מה זה צמיגי כל העונות\צמיגי חורף?

תודה

• מ. פולני
                                    מ. פולני @rozmar נערך לאחרונה על ידי

@rozmar בעליה לצ'רביניה עם רכב שכור ממילנו הרגשתי את הצורך בצמיגי חורף. במינכן לא צריך בכלל לבקש, כי מי שנותן לך רכב בלי צמיגי חורף פשוט עובר על החוק....

• drporat
                                      drporat @Boaz_3810459 נערך לאחרונה על ידי

@boaz_3810459

לגבי הרכב וחברת ההשכרה, מה ההתרשמות שלך עד כה?

אני שוקל להזמין מהם (דרך autoeurope.co.uk) את אותו הרכב.

איך הוא סחב בעליות?

אנו רק 2 נוסעים עם 2 מזוודות וטרול/תיק גב, יש אפשרות לקפל כיסאות אחוריים ולהכניס מגלשיים בתוך הרכב ואז לא להזדקק לski rack מגנטי על הגג? (בעבר הם החלידו לי למרות שניגבתי בהגעה לשדה)

תודה מראש

אנגלי מלידה Boaz_3810459 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                      • אנגלי מלידה
                                        אנגלי מלידה @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat

אנחנו חזרנו עכשיו משבוע סקי ב MONTEROSA. שכרנו אודי A1 שהוא רכב קטן מאד (בלי צמיגי חורף.)

לא היתה בעיה להכניס שתי מזוודות וציוד סקי ע"י קיפול המושב האחורי.

drporat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                        • מטייל_3937334

אפשר עזרה כמה מזוודות יכולות להיכנס באאודי a 6 סטיישן? אפשר לקפל מושב בשביל המגלשיים? לגבי איטליה חשוב לי לעדכן פה שמצאתי שאם משכירים ישירות מסצילי ביי קאר אפשר באתר שלהם להשיג רכבים עם צמיגי חורף

drporat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                          • drporat
                                            drporat @אנגלי מלידה נערך לאחרונה על ידי drporat

@אנגלי-מלידה

תודה, האמת שזה הפתיע אותי כי חשבתי שהאורך של A1 לא יספיק בקטע של מגלשיים. הקצה שלהם לא הגיע למוט ההילוכים?

אני כלל לא מכיר את הפיאט 500X , מניח שניתן לקפל מושבים אחוריים. האורך הכללי שלו אמור להיות גדול ב23 ס"מ ביחס לA1 אז יש מקום לאופטימיות. מקווה שבועז יענה כשיסיים לגלוש 🙂

אנגלי מלידה תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון