המלצה על בלוג
-
שלום חברות וחברים,
נכון, זה פורום אירופה, שגם בו התנועה כבר אפסית. ובכל זאת, לטובת מי שעוד כאן ופספס את הבלוג של @דרור-דוד על טיול זוגי בדרום-אמריקה (בגיל 55, למי שזה משנה) -
מומלץ בחום!
רק לציין: אינני מכירה את דרור, לא ביקרתי בדרום-אמריקה ואין לי תכנון כזה באופק, במקרה ניתקלתי בבלוג. בעוד הפורומים דועכים (למעשה דעכו כבר מזמן), מערכת הבלוגים חיה ובועטת. כדאי להציץ בה מידי פעם.
סופ״ש רגוע ושקט,
-
מהדהד ומחזק,
אני בשבועיים האחרונים משתמש בבלוג של אותו כותב לטיול בניו זילנד,
וכאחד שכן מתכוון לטייל בניו זילנד הבלוג שלו ניו זילנד - שבועיים באי הצפוני - הבלוגים של למטייל (יותר נכון 3) מאוד נוח, הוא למשל נותן את שמות האתרים באנגלית וכמו שהם מופיעים בגוגל מפות (אני משתמש בגוגל מפות לתכנון) ועם המון אינפורמציה.
מסתבר שהוא גם קשוב לשאלות, לפני כמה ימים שלחתי אליו שאלה והוא ענה לי תוך פחות מים.
אז כנראה שעדיין ניתן להיעזר באתר למטייל בצורה עדכנית ולא רק בחומר היסטורי
-
תודה ענבר. ממש עצוב שהפורום לא מתפקד.. אם תוכניותי לטוס ביולי לשבדיה יתממשו, אשמח לכתוב כאן באם אדע שיש מי שקורא..
-
חזרתי מניו זילנד במרץ האחרון, אם יש לך שאלות אשמח לנסות לעזור (לא עשיתי טרקים)
-
אני אקרא!
-
שמחה! רק יש את העניין הפעוט שלופטהאנזה צריכה לחזור לטוס לארץ...נחזיק אצבעות
-
מעולה,
כרגע אני עוד בבניית השלד, אבל בטח עוד יהיו לי שאלות,
אני רואה את הפוסט בפורום אוסטרליה/ניו זילנד
תודה
-
אני גם ממש אוהבת לקרוא סיכומי טיול! מירב, ממש אשמח שיהיה מי שיחייה את הפורום!! אנחנו מקווים לנסוע עוד שבוע וחצי לאוסטריה, אולי אצליח להכין סיכום טיול ( או בלוג, אם יסבירו לי איך עושים את זה..). האמת שגיליתי שסיכומים הטיול האלה הם בעיקר מזכרת כיפית לעצמי, אז לא אכפת לי שאין הרבה קוראים.. ואם מישהו גם נהנה על הדרך, אז למה לא
-
אני אקרא! את שלך ואת של מירב
-
הלוואי שניסע כולנו. אחרי שנת לימודים משוגעת, שבה גם ביטלו לי שני טיולים, אני ממש מחכה לטיולים הקרובים. ואני ממש מסכימה לגבי הכתיבה- אני עצמי נהנית מהכתיבה, ואם אחרים גם נהנים, אז למה לא. יאללה, שלופטהאנזה תחזור כבר...
-
-
גם אני אקרא את של כולם. אולי גם אחזור לכתוב… חזרתי השבוע מחופשה באוסטריה בעיקר מהכפר רמסאו אם דאכשטיין. אשמח לקרוא את רשמי הטיול של שמחת.
-
יש לך המלצות על מסלולים מיוחדים?
-
יש לך המלצות על מסלולים מיוחדים?
אתם מגיעים ל- Salzkammergut?
Hallstatt
Wolfgangsee
והאיזור? (ממזרח לזלצבורג)
-
שמחת… טיילנו ממש סביב הכפר ונעזרנו לא מעט ברכבלים שהם בחינם למי שישן במלון באיזור ומקבל ״כרטיס קייץ״ מהמלון שלו. עשינו הייקים יומיים ב Huchwurzen, Stoderzinken,
Planai, Silberkar, Glackerch-tech וכמובן בקרחון דאכשטיין שם עשינו קרוס קאנטרי סקי. הקרחון יפה אבל זה לא משהו שאין יפים ממנו בשאמוני וכל העולם והישראלים עולים לראות שם שלג. אולי אני קצת מפונק אבל לא הייתי עולה לשם זה לא מתקרב אפילו לאגי דו מידי למרות שזה מאוד יפה. הייתי ממליץ לך להסתכל על השניים האחרונים שרשמתי. סילברקאר וגלאקרץ׳ טק. מאחל לכם מזג אוויר וטיול נפלאים -
וואי, ראיתי את קרחון דאכשטיין מהמסלולים שעשיתי ב- Salzkammergut בסתיו. ותהיתי כשהייתי שם אם שווה או לא. תקף אותי קצת fomo. די הרגעת אותי למען האמת
למרות שאני די נוטה באופן כללי לא להתייחס לכלום כ״חובה״. -
האמת ענבר שהגענו לשם בגלל הקרחון. התחלנו לפני שנה לעשות קרוס קאנטרי סקי בארגנטינה וחיפשתי מקום באירופה שיש בו קרוס קאונטרי בקייץ. אז מסתבר שיש כזה בדאכשטיין. קצת פרוצדורה לשכור ציוד למטה בכפר ולעלות איתו ברכבל אבל היה נהדר למעלה. זה אתר שבו מתאמנות נבחרות בעיקר בבוקר וכשהגענו כל האתר היה שלנו. אחרי שכילינו את כוחותינו ולא היה לנו כוח לשום דבר מהאטרקציות למעלה מעבר למסעדת המרפסת המרהיבה עם בירה ואוכל, פשוט נהנינו מהנוף. לי (למזלי) זה נראה קצת פרובינציאלי לעלות לשם לראות שלג בקייץ אבל אני מודע לזה שאני בר מזל
-