נראה שבמצב הנוכחי - ישאר רק החרמון
-
משרד הבריאות , עם הכסת”ח שלו , כבר הספיק להודיע שהוא ממליץ לא לנסוע לחו”ל בכלל . עד שתחזרו מאוסטריה סביר שגם היא תצטרף לרשימת הבידוד של ליצמן. אולי נצטרף לליצמן לתפילה בבית הכנסת שלו ? מבחינתי קובע המצב שם ולא משרד הבריאות בארץ . כל עוד האתרים שם פתוחים וגולשים כרגיל , הכל בסדר. -
מממממ- זה לא ממש נכון. כי נכון לעכשיו כל מי שחוזר מאיטליה נדרש להכנס לבידוד של שבועיים. זה בעיקר מה שמדאיג אותנו. פחות הסיכוי לחטוף משהו למרות שהיינו אמורים לטוס דרך מילאנו שהיא מוקד לא קטן.
-
לי למשל אין היכן להיות בבידוד שבועיים בלי לסכן בני משפחה. גם בקטע הכספי חוסר היכולת לעבוד מאוד יזיק לי. על כן הייתי מבטל כל טיול שעובד דרך איטליה.
החלטתי כן לטוס מחר לאוסטריה אך אחזור לפני הזמן אם יתחילו שם דיווחים נוסח איטליה.
לא התיחסתי לאפשרות להידבק ולחלות בזן קשה של שפעת, הרופאים שידוע לנו שמתו בסין לא היו זקנים וחלקם לא היו מעשנים/חולים כרונים
-
-
יאיר, אני מבין שאתה בן 17 ללא אישה וילדים.לו הייתי נוסע, לא רק שאין לי לאן לחזור, אלא גם אחריות על משפחה והורים מבוגרים שזקוקים לי.
לא ייאמן איזה מזל נאחס! לאחר שבע שנות מאמץ, סופסוף אמור היה להתחיל הפרוייקט במילאנו ב-2 למרץ... איך יכול להיות שממש שבוע לפני פורצת מגיפה, בדיוק באותו האיזור?
אולי הייתי צריך לתת שוחד לרב ברלנד?
-
אתה לא בטוח איך בדיוק מתו אותם רופאים סיניים... -
-
אתה יודע מה משגע אותי?! שאם כל האזהרות ולהיות בבידוד ולא לטוס לאיטליה בישראל מקיימים שני מרתונים אחד באילת ואחד בתל אביב כאילו לא קרה שום דבר.
-
נדמה לי שבתל אביב אסרו על הגעת ספורטאים זרים. לא בטוח .
-
אוקיי ונניח אסרו ביג דיל! מה בודקים כל אחד ואחד בכניסה מאיפה הוא וגם אם זה רק ישראלים למרות שלא מאמינה אז מניין לנו לדעת איפה אותם ההישראלים היו קודם? אולי היו בקרבת אנשים חלים? אולי הגיעו לא מזמן לארץ? אין רכים לבדוק את זה ולאכוף את זה.
-
נכון לעכשיו כנראה שבודקים. כל טיסה שמגיעה מאיטליה למשל- את הזרים מחזירים למקום מוצאם ואת הישראלים שולחים לבידוד. עכשיו אם את רוצה להסתכן שיגיע אלליך פקח הבייתה ולא ימצא אותך שם זה ענייניך [ בלי לדבר על ענייני “אחריות אישית” וכו’ ]. אנחנו החלטנו לא להסתכן- ביטלנו את החופשה ואנחנו בשלב חישוב הנזקים. עיקר בעיה. חברת איזיג’ט
-
גם לי יש כרטיסים באיזי ג’ט למילאנו,ודיברתי אתם היום,(אחרי המתנה של שעה ו 10 דקות!!!)
הם סרבו לזכות אותי או לשנות תאריך או יעד בחינם,אלא אם כן הטיסה תתבטל,
וחזרו כל הזמן על כך שהם חברה ללא החזרים וכו’
אז כרגע,שינוי תאריך או יעד יעלה לך במחיר של 43 יורו לכל כרטיס,ואפשר לבצע זאת עד שעתיים ממועד הטיסה.
כמובן שעל פי חוק אם תבחר לבטל לגמרי,הם חייבים להחזיר לך מיסי נמל בסך 13 יורו לאדם.
-
למזלי הזמנתי באל על. הם מזכים את כולם, כולל כרטיסי light. -
חחחחח- יא צב. אני חיכיתי רק שעה ו -5 או שש דקות…… מצד שני, לי אמרו 48 יורו. מה שמרגיז הוא שאני אמור לבחור יעד עד יום חמישי בלי שבכלל אני יודע מה קורה ובלי שתכננתי מתי ולאן לנסוע בקיץ או בעוד חודשיים- בקיצור . הם פשוט מ….ם אותנו. מרגיז.
-
תמיד מעדיפה לטוס באל על למילנו או בלופטהנזה למינכן. לואו קוסט עולה במקרה הזה ביוקר.
-
5 יורו הבדל בין שינוי תאריך או יעד דרך המוקד הטלפוני לבין שינוי דרך האתר.
-
@yohanand אמר:
יאיר, אני מבין שאתה בן 17 ללא אישה וילדים.לו הייתי נוסע, לא רק שאין לי לאן לחזור, אלא גם אחריות על משפחה והורים מבוגרים שזקוקים לי.
לא ייאמן איזה מזל נאחס! לאחר שבע שנות מאמץ, סופסוף אמור היה להתחיל הפרוייקט במילאנו ב-2 למרץ... איך יכול להיות שממש שבוע לפני פורצת מגיפה, בדיוק באותו האיזור?
אולי הייתי צריך לתת שוחד לרב ברלנד?
ממש ממש לא . זקן למדי – לא רחוק מפנסיה. נשוי , וילדים גדולים שכבר מחוץ לבית . מה שכן – יש חדר פנוי לבידוד…למרבה הצער, שותפי הסקי שלי מתנגדים לטוס לונציה ומשם לדולומיטים , ואנחנו מחפשים אלטרנטיבות .
-
@NATAN-D אמר:
גם לי יש כרטיסים באיזי ג’ט למילאנו,ודיברתי אתם היום,(אחרי המתנה של שעה ו 10 דקות!!!)
הם סרבו לזכות אותי או לשנות תאריך או יעד בחינם,אלא אם כן הטיסה תתבטל,
וחזרו כל הזמן על כך שהם חברה ללא החזרים וכו’
אז כרגע,שינוי תאריך או יעד יעלה לך במחיר של 43 יורו לכל כרטיס,ואפשר לבצע זאת עד שעתיים ממועד הטיסה.
כמובן שעל פי חוק אם תבחר לבטל לגמרי,הם חייבים להחזיר לך מיסי נמל בסך 13 יורו לאדם.
אני לא מצליח להשיג את איזיג’ט בכלל . חיכיתי 45 דקות על הקו ונשברתי . לאור התנגדות השותפים שלי לטוס לונציה , אני אנסה להחליף יעד לליון או ז’נבה , שאיזיג’ט טסה לשתיהן ,ואני מוכןלהוסיף את הפרש המחיר בין הטיסות ( יותר יקרות מונציה ). אם נצליח, ניסע לואל-טורנס או טין . -
מממממ….. אם זה קורה פעם בעשור או יותר אז יש יתרונות ללוא קוסט
- אגב- בענייני סקי לא תמיד ה”זול” משתלם. כי הרי תמיד יוצאים עם מזוודה לא קטנה וזה מוסיף לעלות. אז אני פשוט בודק את זה “פרטנית” – טסנו כבר בשתי האופציות. זה תלוי מחיר, שעות הגעה וכו’ -
@ldude אמר:
מממממ….. אם זה קורה פעם בעשור או יותר אז יש יתרונות ללוא קוסט
- אגב- בענייני סקי לא תמיד ה”זול” משתלם. כי הרי תמיד יוצאים עם מזוודה לא קטנה וזה מוסיף לעלות. אז אני פשוט בודק את זה “פרטנית” – טסנו כבר בשתי האופציות. זה תלוי מחיר, שעות הגעה וכו’
הלואוקוסט , אם הוא באמת כזה, משתלם מאוד- גם עם הוספת המזוודה. זוג גולשים מוסיפים מזוודה אחת ומתחלקים בעלות . זה הרי בנוסף לטרולי אישי למטוס. טסתי כבר פעמים רבות מאוד, ברוב המקרים באיזיג’ט, ולעיתים במחירים של פחות מ-100 יורו .