איפה יש קורונה באירופה
-
פוסט זה נמחק! -
לפי דעתי הנחת העבודה צריכה להיות שיש כבר נדבקים בכל המדינות ושמה שמשנה זה היכולת (והרצון) לאבחן. אצל מרבית הנדבקים התסמינים קלים מאוד, אם בכלל יש תסמינים. מי הולך לרופא כשהוא קצת מצונן? איזה רופא שולח לבדיקת מעבדה ספציפית אדם שבא אליו עם אף סתום?
לעניות דעתי אין משמעות לזה שבמדינה אחת אובחנו 150 מקרים ובמדינה אחרת 220. בשתי המדינות יש בפועל הרבה יותר נדבקים. וגם אם במדינה השכנה לא אובחנו מקרים היום אז בשבוע הבא כבר יהיו מקרים.
-
פוסט זה נמחק! -
כבר מרגע הכתיבה אני מניחה, הנתונים השתנו (פורטוגל ,אירלנד וגם מספרים)
שנית- יותר משמעותי הנתון המספרי יחסית לכמות האוכלוסיה במדינה -למספרים נומיליים אין הרבה משמעות
שלישית-מה שמטריד הוא אחוז התמותה
-
המטרה זה להביא קוראים לבלוג. קוראים לזה פירסום.
-
יש מדינה אחת שאין בה קורונה למרות שהיא מהווה מרכז תחברוה וטיסות המשך.
מעניין .....
-
והינה הנחיות חדשות ומדינות חדשות
“התפשטות נגיף ה'קורונה', גורם למשרד הבריאות להוסיף היום (רביעי) את גרמניה, צרפת שווייץ, ספרד ואוסטריה כמדינות שאסור על האזרחים הנוחתים מהן להיכנס לישראל.
כל אזרח ישראלי שיגיע מהמדינות האלו גם יצטרך להיכנס לבידוד בן 14 יום.
במשרד הבריאות החליטו לנקוט בצעדים הדרמטיים האלו בעקבות התפשטות נגיף ה'קורונה' בכל אירופה, ומתוך ניסיון לעצור את ההתפשטות שלו גם בישראל.עד חצות היום (ד') אמורים לנחות מצרפת 5 טיסות, מגרמניה 7 טיסות, מספרד 2 טיסות, משוויץ טיסה אחת, ומאוסטריה 4 טיסות”
-
-
פוסט זה נמחק! -
לרגע חשבתי כמוך, אבל הגעתי למסקנה שמותר להכין תכניות למגירת החלומות. זה זמן לפעול בנחת, לכן לא כדאי לסגור את הפורום.
הבעיה היא שאולי לא יהיו מספיק הכנסות לתחזוקה שוטפת...ואז האתר יוצא לחופשה.
-
לא צריך להקפיא כלום.
לי יש תוכמיות משודרגות למצב של ביטול תכניות לזמן המיידי.
ובגלל הקורונה אפשר לשנות מועדים ולשדרג טיולים עקב יתרת הזמן לגידול התקציב לטיול.
לדוגמא אני יבטל נסיעה ל 10 ימים ואסמן במקומה נסיעה ל 14 יום .
אבל כמובן מיד לאחר שיורידו את השלט
" מיד נשוב "

-
@יונית אמר:
והינה הנחיות חדשות ומדינות חדשות
“התפשטות נגיף ה'קורונה', גורם למשרד הבריאות להוסיף היום (רביעי) את גרמניה, צרפת שווייץ, ספרד ואוסטריה כמדינות שאסור על האזרחים הנוחתים מהן להיכנס לישראל.
כל אזרח ישראלי שיגיע מהמדינות האלו גם יצטרך להיכנס לבידוד בן 14 יום.
במשרד הבריאות החליטו לנקוט בצעדים הדרמטיים האלו בעקבות התפשטות נגיף ה'קורונה' בכל אירופה, ומתוך ניסיון לעצור את ההתפשטות שלו גם בישראל.עד חצות היום (ד') אמורים לנחות מצרפת 5 טיסות, מגרמניה 7 טיסות, מספרד 2 טיסות, משוויץ טיסה אחת, ומאוסטריה 4 טיסות”
שואל ברצינות:
לאלו השבים מאותה מדינות וחייבים בהסגר ולא הגיעו לנתב”ג ברכב פרטי, משרד הבריאות נותן הנחיות איך להגיע הביתה?
-
זו בהחלט שאלה רצינית. גם אני שואלת את אותה שאלה. ברור שיש כאלה ששבו וישובו ברכבת, וימשיכו באוטובוס. כי אין אופציה אחרת.
אחרי שיחה עם חברה שעלתה בתל אביב על רכבת שהגיעה בנתב"ג וחוששת שאלתי את עצמי האם במקום להתעלם מהעובדות, זה נשמע הזוי שהיו דורשים מהשבים לרשום בדיוק את שעת הנסיעה ברכבת, מנין לאן? מספר הקרון. וכמובן גם באיזה אוטובוס ולדווח באתר משרד הבריאות?
-
התשובה היא כמובן לא. הם נוסעים ברכבת, במונית או שחבר/קרוב בא לאסוף אותם. אם חיפשתם הזוי, אל תלכו רחוק. המפלגה של ליצמן סידרה רב שהבטיח הגנה מקורונה למצביעיה לפני הבחירות.
-
הבעיה תהיה כשהם יחליטו להפסיק את התחבורה הציבורית, בינתיים הוא לא מבטל את "מצוות פורים"- אולי משום שהרעשן מבריח כל מיקרוב וגם הלכלוך ברכבות(?).
ישימו עמדות של "בָּג-אופן" ביציאה, למי שאין כח ללכת ברגל עם הטרולי.
-
@צחצח-המטייל אמר:
הנחיות דרמטיות
נראה לי שלא יהיו נוסעים לאירופה בתקופה הקרובה
אפשר להקפיא את הפורום

אתה מתכוון – כל מי שמגיב פה, צריך להכניס אותו לבידוד לשבועיים?

-
שאלת המיליון דולר ששאלתי ואף אחד לא ענה אז אני יעזור ואכתוב שאלה ממשיכה .
מדוע רק בתורכיה אין קורונה ????
כל המדינות מסביבה נגועות והיא למרות היותה ארץ הקונקשנים נקיה ???
או שלא ????
-
-
@ח-ג אמר:
זו בהחלט שאלה רצינית. גם אני שואלת את אותה שאלה. ברור שיש כאלה ששבו וישובו ברכבת, וימשיכו באוטובוס. כי אין אופציה אחרת.
אחרי שיחה עם חברה שעלתה בתל אביב על רכבת שהגיעה בנתב"ג וחוששת שאלתי את עצמי האם במקום להתעלם מהעובדות, זה נשמע הזוי שהיו דורשים מהשבים לרשום בדיוק את שעת הנסיעה ברכבת, מנין לאן? מספר הקרון. וכמובן גם באיזה אוטובוס ולדווח באתר משרד הבריאות?
@keves160 אמר:
התשובה היא כמובן לא. הם נוסעים ברכבת, במונית או שחבר/קרוב בא לאסוף אותם. אם חיפשתם הזוי, אל תלכו רחוק. המפלגה של ליצמן סידרה רב שהבטיח הגנה מקורונה למצביעיה לפני הבחירות.
במקרה כזה לי הנחיה כזו נראית כמו הנחיית כיסוי ישבן,
במשרד הבריאות כנראה חושבים שאם הם הורו לאנשים להיות בבידוד שבועיים למרות שברור שהאנשים לא יכולים לקיים את ההוראה אזי בכל זאת משרד הבריאות יצא בסדר.
כשיש הוראה שנראית כמו כיסוי ישבן אני מתחיל לתהות לגבי הוראות אחרות, כאלה שאף אירגון/מדינה אחר לא נתן כמותן, הן גם הוראות כיסוי ישבן ולכן אין באמת סיבה לציית להן.
חוסר אמון ברשות הממונה יכול לגרום לנזק מאוד גדול
-
@משה-22 אמר:
שאלת המיליון דולר ששאלתי ואף אחד לא ענה אז אני יעזור ואכתוב שאלה ממשיכה .
מדוע רק בתורכיה אין קורונה ????
כל המדינות מסביבה נגועות והיא למרות היותה ארץ הקונקשנים נקיה ???
או שלא ????
כי זה לא נכון, לא רק בטורקיה אין,למשל גם באתיופיה שהיא HUB גדול לטיסות לכל יבשת אפריקה אין קורונה.