ביטולי טיסות איזי ג'ט
-
איזי מבטלת היום לא מעט טיסות,
לא שלחו לי מייל עדיין,ובכ”ז כשנכנסתי במקרה לדף ההזמנות שלי,ראיתי שהטיסה חזור בוטלה,
ועקב כך הצלחתי לבטל את כל ההזמנה.
בדקתי ויש עוד טיסות שבוטלו עד סוף מרץ,
כל מי שהזמין גם כן עד סוף מרץ,מומלץ לבדוק אולי יצליח גם לבטל.
-
איך ביטלת? במייל? בטלפון? ולאן/ למי?
בכל מקרה, נכנסתי לנתונים שלי [ הלוך מחר חזור ב 12 ] . הטיסה עדיין “שם” …… לצערי
-
ביטלתי את הטיסה למילאנו דרך האתר, הופיע קישור לביטול בדף ההזמנות.
עצתי לך,להמתין ולבדוק ממש מדי כמה שעות האם עדיין יש זמינות לטיסה,
כשיישאר מס’ שעות בודדות תשנה או תבטל אך ורק את טיסת ההלוך ותקבל 13 יורו מיסי נמל,
כל זאת בתקווה שעד 12 למרץ- מועד ”חזרתך” ארצה ליצמן יטיל סגר אווירי על איטליה (צעד מתבקש כבר מזמן לדעתי)
וכך תוכל לבטל ולקבל החזר מלא,
אני בנתיים אחזיק לך אצבעות.
-
תודה לכל המשיבים.
איך מקבלים בחזרה דמי נמל? אני חשבתי שדמי האדמיניסטרציה שצריך לשלם בכל החברות כדי לקבל אותם חזרה גבוהים מדמי הנמל ולכן זה בסוף רווח נקי של חברות התעופה.
-
אפשר לבטל באתר,במייל ובטלפון.
-
חבל שלא ראיתי את הפוסט שלך בבוקר. הייתי עסוק בעניינים אחרים ובלהיות באבל עמוק על חופשת הסקי שלי….. יכולתי לחסוך 26 יורו. טוב. יש עוד תקווה שעד השבוע הבא יבטלו את טיסת החזור. אגב אנחנו במצב יחסית סביר. בן הדוד שלי [ שהיה אמור לנסוע איתי] מספר ששלושה חברים מהעבודה שלו נאלצו לבטל חופשה מאורגנת דרך סקי דיל. הם נאלצים לבחור בין קבלת החזר במזומן בגובה של 15% בלבד על כל החבילה לבין לקבל זיכוי על 50% מערך החבילה היום להזמנה בשנה הבאה. מלבב.
-
יש לי 3 חברים שהיו אמורים ליסוע ביחד עם משפחותיהם (דתיים אז הרבה ילדים...)לעשות אזרחות בארה”ב,
והזמינו טיסות קונקשן דרך איטליה,אלו הפסדים עצומים..
האמת,מחזיר אותי קצת לפרופורציות.
-
כרגע קונקשן לא מחויבים בבידוד.
-
-
באמת קצת פרופורציות.יכול להיות מאד שהאולימפידה תתבטל תחשבו על כל המתאמנים האולימפיים שקרעו את עצמם 4 שנים ועכשיו הכל יילך לפח!
אירווזיון יכול להיות שיתבטל או שזה יהיה ללא קהל. תחשבו על כל המלונות וחברות התעופה בחלק מהמדינות כמה כסף הם מפסידים.
אז נכון אנו מחכים לחופשת הסקי שלנו המון זמן אבל כמה כבר הפסדנו?
-
הם גם לא חילקו לנו כסף כשהרוויחו(אלא אם למישהו היו מניות בחברות האלה).
אני דווקא נהנית מהשקט, אין יותר המראות ונחיתות בלילה ובשעות הבוקר המוקדמות, פחות זיהום אוויר ורעש.
-
אני מפסיד את הזמן הכי איכותי שלי במשך השנה,אחד הבילויים החשובים ביותר, זמן שאני מאוד נהנה בו.
למתחרי האולימפיאדה יש את מה שחשוב להם, לי יש את מה שחשוב לי.
מבחינתי הפסדתי המון, ממש המון.
-
מבינה לליבך גם אני רציתי לצאת שוב לסופ”ש לא הסתדר
-
אצלי טיול לחו”ל הוא גם זמן איכות משפחתי,או כל המשפחה יחד או עם מישהו מהצאצאים,
הבילוי יחד הוא לא רק הכייף של חו”ל, הוא חלק מה Bonding המשפחתי.
ילד לא יהיה עוד פעם באותו גיל, אם פספסנו בילוי משותף בגיל מסויים – פספסנו.
אני לא מזלזל בספורטאים אולימפיים, לא מזלזל בעובדי תעשיית תיירות שאולי יאבדו את מטה לחמם, אבל גם לא מזלזל בי.
-
חס ושלום לזלזל בך.גם אני פעם נוסעת לסקי פעם עם אחת הבנות שלי פעם עם בעלי ופעם אחרונה היינו כולנו יחד.לי יש כבר בנות בוגרות כך שאני ממש נהנת.
וזו החופשה שלי אני חוסכת עבורה כסף משגעת את כולם סביבי.
-
עדכון [ כי הנושא נפתח פה….
] – היום איזיג’ט ביטלה את הטיסה בחזרה. נכנסי לאתר ועשיי ביטול. אני אמור לקבל החזר דרך כ.א. ל”מזלי” הטיסה חזרה יקרה יותר מההלוך. בקיצור. בינתיים נזק של 160 יורו [ מבוגר וידל] + 10 יורו על ביטו הזמנת הציוד. יהי עוד נזק קל על ביטול שיעורי הסקי- שילמתי מקדמה , הם מחזירים לי אבל על הדרך הבנקים זוללים עמלות. אני מעריך שזה יהיה בסביבת 10-20 ורו . בגדול 200 יורו נזק- לא קטסטרופה. אבל אם להיות דרמי: “ את הלב השבור שלי שום סכום לא יתקן”. טוב- אני הולך לכבות את האור ולבכות לבד בחושך. יכול היה להיות הרבהההה יותר גרוע . -
אם ההזמנה כללה יותר מאדם אחד,מומלץ לעקוב ולוודא שקיבלת החזר עבור כל הכרטיסים,
לפעמים כשמבטלים דרך האתר יש קטע שמקבלים בפועל החזר רק עבור כרטיס אחד(מניסיון)
-
-
“עזוב לבכות בחושך לא עוזר הרבה” -
אולי זה דווקא טוב שלא מצליחים לצאת מהארץ כי עכשיו שמעתי שכל מי שהיה בחו’ל יצטרך להכנס לבידוד