ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נסיעה לסיישל

פורום אפריקה
    איי סיישל סיישל קונסטאנס אפיליה מאהה סיישל
    11
    39
    4844
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • mayanbo1
      mayanbo1 נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים,

אני ובעלי הטרי רוצים לנסוע לירח דבש ספונטני בסיישל, עכשיו כל עוד אפשר. אשמח למידע הבא, אם יש לכם:

1. תוקף הדרכון שלי הוא 26/6/21, כשתאריכי הנסיעה הם 8-21/12/20. כלומר, נותרה לי בול חצי שנה. האם עלולים לעשות לי בעיות או שחצי שנה זה מתקבל לכל הדיעות?

2. קדחת צהובה- אני מבינה שהכרחי לצורך כניסה לסיישל? עשיתי ב2008 (התוקף ל10 שנים להבנתי), אך כרגע אני בהריון ואסור לי לעשות את החיסון הזה. האם קיים דבר כזה פטור רפואי מהחיסון כך שיקבלו זאת ויכניסו אותי? ניסיתי לברר ולא מוצאת על כך תשובה

3. תחילת הטיול שלנו בהפלגה, אחריה נהיה 6 ימים נוספים. בן זוגי אוהב לנוח ולהרגע, אני דווקא אוהבת טבע, פעילויות וכו. אשמח להמלצה לאי אחד או שניים שיספקו הכי טוב את הצרכים של שנינו 😊

תודה רבה לעונים!

מעין

Sailor hil דוקטור דו ליטל 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Sailor
        Sailor @mayanbo1 נערך לאחרונה על ידי

@mayanbo1

אמנם סיישל היא אחד המקומות הפחות מסוכנים מבחינת מחלות באזור הטרופי, אבל עדיין הסיכון לאשה בהריון קיים וכדאי לשקול אם כדאי להסתכן.

לפי CDC

חיסון קדחת צהובה נדרש רק ממי שמגיע ממדינה שיש בה סכנת הדבקות. ישראל לא בקבוצה זאת.

marinagb תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • hil
          hil @mayanbo1 נערך לאחרונה על ידי

@mayanbo1

1. זה לא בול חצי שנה אלא 5 ימים יותר. היכן הבעיה?

בכל מקרה לא צריך חצי שנה, מספיק שהדרכון בתוקף

http://www.mfa.gov.sc/static.php?content_id=1

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • marinagb
            marinagb @Sailor נערך לאחרונה על ידי marinagb

@Sailor

אי שכולל הכל – מאהה.  כל השאר זה בעקרון חופים. לאומת זאת במאהה יש גם טרקים, גם צלילה וגם ZIPLINE ביחד

Eytanin תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • Eytanin
              Eytanin @marinagb נערך לאחרונה על ידי

@marinagb

גם טועה וגם מטעה. 

klava תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • klava
                klava @Eytanin נערך לאחרונה על ידי

@Eytanin

מתי היתה שם? 

לפני שאתה עונה “גם טועה וגם מטעה” 

נמק והסבר

Eytanin תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • Eytanin
                  Eytanin @klava נערך לאחרונה על ידי

@klava

התעוררת אחרי חדשיים?

הייתי בסיישל יותר פעמים ממספר כלל האצבעות שלך. 

klava תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • klava
                    klava @Eytanin נערך לאחרונה על ידי

@Eytanin

הבנתי. למי ש20 יום זה חודשיים לא מגיבים…….

חבל שלא יכול לפרט ולנמק - לתת תשובה עוקצת יותר קל מעניינית

על תטרח לענות – לא אגיב יותר  

aljaje תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • aljaje
                      aljaje @klava נערך לאחרונה על ידי

@klava

בוז׳ה מויה!🤦

• דוקטור דו ליטל
                        דוקטור דו ליטל @mayanbo1 נערך לאחרונה על ידי

@mayanbo1

1. ענו אחרים
                        2. מי שמגיע ישירות מישראל לא צריך חיסון קדחת צהובה, אבל כן צריך תוצאות בדיקת PCR לקורונה ועוד תנאים, אחרי שמילאת אותם את צריכה להגיש בקשה לאישור בטופס הזה, ואחרי קבלת האישור את יכולה לטוס.
                        3. ראי תשובה שרשמתי באותו נושא אתמול כאן, להערכתי פראלין יתאים אבל כל אחד והטעם האישי שלו, תכנסי לקישור שנתתי ותראי מה מדבר אליכם.
                        aljaje doitchmoti 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • aljaje
                          aljaje @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

*ראה תגובתו של מר Eytanin - השרשור התעורר לאחר חודשיים של שינה עמוקה(עקיצת צֶה צֶה?). 

• doitchmoti
                            doitchmoti @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

את בקשת האישור ממלאים ביום הטיסה או לפניכן. האם כאלה אשר חוסנו עד ליום הטיסה וקבלו דרכון ירוק גם צריכים להגיש בקשה לאישור. מכיוון שחברת אייר סיישל  ממנה רכשתי באינטרנט את כרטיסי הטיסה לא אמרה לי כלום בנושא וגם סוכנות הנסיעות בסיישל ממנה רכשתי מלונות העברות ומעבורת מהאי מאהה לאי פרסלין וחזרה לא אמרה לי כלום. הדבר היחיד שהם אמרו לי שישראל נחשבת כקטגוריה 1 שיש לה אשור כניסה ללא בידוד. יכול להיות שכרגע מוקדם מידי לעדכן אותי ויעדכנו אותי בעתיד מכיוון  שהטיסה שלנו ב-08/03/21. בתקווה שהשמיים יישארו פתוחים

תודה

dregev03 דוקטור דו ליטל 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • dregev03
                              dregev03 @doitchmoti נערך לאחרונה על ידי

@doitchmoti

יעדכנו אותך בשדה אם לא תקבל עדכון לפני זה. 

אנחנו טסנו בלי חיסון אבל היינו צריכים להצטייד באישור באנגלית שנבדקנו 72 שעות לפני והתשובה הייתה שלילית. אולי דרכון ירוק יחליף את הבדיקה?

מכל מקום אין סיכוי שמשהו שמישהו יגיד לך היום יענה על שאלות שרלוונטיות למרץ. 

חכה קצת ותתחיל לברר כמה ימים לפני. 

doitchmoti תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • doitchmoti
                                doitchmoti @dregev03 נערך לאחרונה על ידי

@dregev03

תודה

לא התכוונתי לבדיקת קורונה זה בוודאי שאני עושה 72 שעות לפני הטיסה. התכוונתי לטופס בקשת אשור  שדוקטור דו ליטל  צירף ואחרי קבלת האישור ניתן לטוס.. לאור מה שראינו בתקשורת שאנשים סרבו לעלות אותם לטיסות לדובאי מכיוון שהיו חסרים אשורים מסויימים. החלטתי להקדים וללמוד את כל הנדרש חדשיים מראש שאוכל להיערך לא ברגע האחרון וללא לחץ.

תודה

dregev03 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • dregev03
                                  dregev03 @doitchmoti נערך לאחרונה על ידי

@doitchmoti

כפי שכתבתי למעלה……….

להערכתי אתה מחפש וודאות בעידן של אי וודאות…………

כבר הצעתי שתחכה

• cafrica.net
                                    cafrica.net נערך לאחרונה על ידי

שימו לב לתקנות החדשות של שלטונות סיישל שיצאו בתאריך 3 לינואר 2021.
                                    • דוקטור דו ליטל
                                      דוקטור דו ליטל @doitchmoti נערך לאחרונה על ידי דוקטור דו ליטל

@doitchmoti

אני לא יודע אם מה שהיה רלוונטי להמראה שלי בדצמבר נכון למחר ובטח לא למרץ.

אבל אני יכול להגיד שנכון לדצמבר שילטונות סיישל הקפידו על כל תג וקוצו של יוד, חוסר כלשהו מונע קבלת אישור כניסה לסיישל. וזה כולל גם תוצאת בדיקת PCR (שלילית כמובן), גם הזמנת לינות במקומות לינה מאושרים, גם ביטוח בריאות שכולל קורונה וכו’.

לכן צירפתי את הקישור לאתר הרשמי של ממשלת סיישל וקישור לטופס בקשת אישור כניסה.

בנתב”ג בצ’ק אין היה צריך להציג את כל האישורים, בנוסף לאישור של ממשלת סיישל. כמו שענתה דיילת הקרקע לנוסע שהיה לפני “וכן, הכל מודפס. לא, לא קישור בסלולרי…..”. רק הצהרת בריאות למשרד הפנים הישראלי היה אפשר בסלולרי.

ובמאהה היה צריך להציג את כל האישורים, כולל האישור של ממשלת סיישל.

אני מדגיש, אי אפשר היה להגיד בשדה התעופה הבין לאומי במאהה שאם ממשלת סיישל אישרהאת כל המסמכים הנדרשים אז האישור של ממשלת סיישל מספק, היה צריך להראות את כל המסמכים אחד לאחד.

לגבי העתיד אני לא יודע אם היום או בעוד זמן כלשהו ישראל לא עוברת בסיישל לקטגוריה 2 או גרוע יותר (ואז צריך אישורים על מקום לינה התואם לקטגוריה 2 ואולי גם בידוד), אני לא ראיתי הכרה בחיסון או דרכון ירוק – אבל אולי עד מרץ תהיה איזושהי הכרה ועוד שינויים עתידייים.

אני כן יכול להגיד לך שמשרדי ממשלה בד”כ ממשיכים בהתנהלות דומה. במדינה כמו סיישל הדרישות עכשיו היו מאוד ברורות וההקפדה עליהן היתה מוחלטת ולכן להערכתי לא משנה מה יהיו הדרישות העתידיות הן כנראה יהיו ברורות וההקפדה תהיה כנראה מוחלטת.

וגם בחזרה לישראל כנראה ישראל תמשיך בהתנהלות דומה למה שהיה עד עכשיו, כנראה תמשך התנהלות קפריזית בדרישות בלתי ברורות והקפדה לפי גזע/דת/מין וכו’.

לכן לגבי העתיד אני ממליץ לך לשקול מינימום התחייבויות כספיות. למשל אופציה לבטל לינה ללא קנס גם 12 שעות לפני ההגעה, כנ”ל הזמנת אטרקציות וכו’, בתקווה שהכל יהיה בסדר ותוכל לממש את הטיול אבל אם לא תוכל לטוס מסיבה כלשהי כדאי לשקול לצמצם נזקים כספיים.

העובדה שהסוכנות לא טרחה ליידע אותך במידע כל כך קריטי לדעתי צריכה להדליק לך נורה אדומה. מה לעשות עם הנורה האדומה הזו אתה צריך להחליט

cafrica.net doitchmoti 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                      • cafrica.net
                                        cafrica.net @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

הלו דוק’ עדיין בבנגקוק ?

דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                        • דוקטור דו ליטל
                                          דוקטור דו ליטל @cafrica.net נערך לאחרונה על ידי

@cafrica-net

אני הייתי פעם אחרונה בבנגקוק לפני שנים, לא זוכר כמה. 

אם הכוונה לסיישל אז לא, אני כבר חזרה בארץ

cafrica.net תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                          • cafrica.net
                                            cafrica.net @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

איך שהזמן רץ לו, תשובותיך תמיד היו אמינות !

דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון