ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חבילות סקי

פורום סקי וסנובורד
    לה פלאן סקי וסנובורד
    14
    73
    7517
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • דוקטור דו ליטל
      דוקטור דו ליטל @Maki869 נערך לאחרונה על ידי

@Maki869 אמר:

@jisaacs

לפי החדשות אתמול

גרמניה ואוסטריה ממש לא מתהבים מהרעיון של הדרכון הירוק וזה מקנה אישור כניסה חמדינה אחרת.. 

נראה שסתם עשיתי חיסון  

אם השיקול היחידי שלך היה אופציית התיירות אכן יקח כנראה יקח זמן עד שתראה תועלת.

מתישהו כנראה לא תצטרך בידוד בארץ,

האם מדינות אחרות יכירו בחיסון? אולי פעם ואולי אף פעם.

בקיצור אני מניח שמתישהו תהיה תועלת, כנראה מוגבלת, אולי באמת הזדרזת להתחסן לחינם..

אם היו לך עוד שיקולים, שמירה על הבריאות שלך, שמירה על הבריאות של הסובבים אותך וכו’ – כנראה שלא התחסנת לחינם.

rozmar Maki869 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • rozmar
        rozmar @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

אשמח מאד להתחסן, ואפילו לטוס לצפון אמריקה ולנסות לגלוש כמה ימים העונה. אני ממתינה שירדו לקבוצת הגיל שלי בקופה כך שאוכל להזמין תור לחיסון. הייתי הן בהיכל נוקיה והן בקניון גבעתיים. מה נקרא, זרקו אותי מכל המדרגות. 

מבאס למדיי. אבל נמתין עוד קצת. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • Maki869
          Maki869 @imeshy נערך לאחרונה על ידי Maki869

@imeshy

אם לא הסברתי את עצמי כמו שצריך- אז הכוונה שלי הייתה לעשות את החיסון כמה שיותר מהר היא נטו בגלל האפשרות או האופציה לטוס לסקי עד החורף הזה!
          אני לא נגד החיסון , אבל המטרה שלי הייתה להתחסן בהקדם האפשרי רק בגלל האפשרות לטוס לסקי! 
          אם המדינות “הראשיות “ של הסקי לא מתלהבות מהרעיון של הדרכון הירוק, אז כל ההטרף אחרי החיסון עבורי היה פשוט מיותר .

אני מקווה שהמצב ישתפר / ישתנה לקראת מרץ והסימון ירד שם .
          כמו כן אני לא יודע כמה אתרי הסקי באמת יכולים “לספוק עד קצת” 
          זה אנשים עונתיים שעבודתם רק בעיקר בחורף ושלא לדבר רק על עלויות של תחזוקה של האתר עצמו.
          בקיצור עם חיסון או בלי 
          אני כולי תקווה שב3.3 אני עולה על המטוס לאוסטריה!!!!

• Maki869
            Maki869 @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

ההורים שלי וכל הקרובים אלי התחסנו 
            ככה שבפאן הבריאותי אני פחות חושש.
            אני כן משדל לשמור על ריחוק מההורים שלי ( אני לא מהמגזימים שמחבק אותם דרך שקית נילון או שלוח נשיקות מתחת למרפסת ) אני כן מבקר אותם – פשוט לא עושה אורגיות חיבוקים ונשיקות

yohanand תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • yohanand
              yohanand @Maki869 נערך לאחרונה על ידי

@Maki869

מאקי, גם אם לא תיסע השנה לסקי, תוכל לשטוף את העניים בכמויות השלג שיורדות עכשיו בפלכאו....

Maki869 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • Maki869
                Maki869 @yohanand נערך לאחרונה על ידי Maki869

@yohanand

זה שאני הסע לסקי השנה זה לא בספק אפילו!!! יש את אוקראינה ובולגריה שמקבלות אותנו בכל אופן! 
                מה שכן אני כמובן מעדיף את פלכאו ואת סקי אמדה ( טיסה מתוכנת שהועברה משנה שעברה ל3.3 ) בתקווה שעד אז הדברים ישתנו! 

yohanand תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • yohanand
                  yohanand @Maki869 נערך לאחרונה על ידי

@Maki869

גם במחיר של עשרה ימי בידוד, במקרה של מזרח אירופה?

אגב, אני לא בטוח שנסיעה לחרמון פחות מבאסת משבועיים בידוד....

Maki869 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • Maki869
                    Maki869 @yohanand נערך לאחרונה על ידי

@yohanand

גם במחיר של בידוד!
                    אם בשביל לעשות סקי הלכתי לעשות חיסון 
                    אז מה זה בידוד?!?!?!

דוקטור דו ליטל jisaacs alto 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • דוקטור דו ליטל
                      דוקטור דו ליטל @Maki869 נערך לאחרונה על ידי

@Maki869

כדאי לחכות טיפה, אולי יחליטו שמתחסנים לא חייבים בבידוד בחזרתם לישראל.

• jisaacs
                        jisaacs @Maki869 נערך לאחרונה על ידי

@Maki869

אם איני טועה – הבעיה במזרח אירופה למי שרגיל לגלוש באוסטריה (שהאתרים שם נם מקבצי אתרים של ישובים) 

שבמזרח אירופה מדובר על הר בודד או 2 הרים קרובים. 

ומכאן בעיה של גיוון אחרי יום או יומיים. 

מחוסן שמנסה להבין – אם ואיפה ניתן לעשות משהו …..

• alto
                          alto @Maki869 נערך לאחרונה על ידי

האמת שגם אותי, בידוד בישראל אחרי סקי לא מפחיד.

במילא יש סגר, אני עובד מהבית כבר כמעט שנה, הילדים לומדים בזום, אז לא נצא מהחצר כמה ימים, לא נורא, לא שככה מסתובבים או מטיילים יותר מידי.

bambi19 ענבל אין על סקי 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • bambi19
                            bambi19 @alto נערך לאחרונה על ידי

@alto

אתם לא מבינים את המצב. הדיון הזה מנותק מהמציאות כי עוד מעט סוגרים קליל את נתב"ג... עמליה דואק:
                            במהלך הלילה התקיים דיון דחוף על הדרישה לסגור את נתב"ג. כוונת הממשלה היא לקדם איסור יציאה לחו״ל פרט לצרכים חיוניים, להרחיב את הבידוד לבאים ממדינות נוספות, להתנות כניסה לישראל בבדיקת קורונה שלילית ולבצע אכיפה מוגברת על החוזרים מחו״ל שנשלחים לבידוד ביתי

imeshy alto yohanand 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • imeshy
                              imeshy @bambi19 נערך לאחרונה על ידי

@bambi19

הדיון הזה מדבר על כל תקופת החורף, ולא על מגבלות זמניות שיהיו בנתב”ג. 

bambi19 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • alto
                                alto @bambi19 נערך לאחרונה על ידי alto

@bambi19 אמר:

אתם לא מבינים את המצב. הדיון הזה מנותק מהמציאות כי עוד מעט סוגרים קליל את נתב"ג... עמליה דואק:
                                במהלך הלילה התקיים דיון דחוף על הדרישה לסגור את נתב"ג. כוונת הממשלה היא לקדם איסור יציאה לחו״ל פרט לצרכים חיוניים, להרחיב את הבידוד לבאים ממדינות נוספות, להתנות כניסה לישראל בבדיקת קורונה שלילית ולבצע אכיפה מוגברת על החוזרים מחו״ל שנשלחים לבידוד ביתי

פחחחח

כל עוד אתה לא דוס שמגיע ממוקד קורונה, או חוזר מהזונות במדינה שחתמו איתה חוזה שלום ‘היסטורי’

ד”א, ברגע זה ממש  הייתי אמור להיות על מטוס לג’נבה ומשם לאחד מכמה אתרים ששיריינתי  😥

כהן מיקי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • bambi19
                                  bambi19 @imeshy נערך לאחרונה על ידי

@imeshy

המצב הוא כרגע שהולכים לסגור את נתב"ג למעט טיסות חיוניות,  ולכן הדיון כאן נראה תלוש מהמציאות. הערכה שלי: ההגבלות לטסים ולחוזרים מנתב"ג יימשכו זמן רב... המוטציות הדרום אפריקנית והברזילאית ואולי עוד נוספות שמתפשטות בכל העולם לא ייעלמו  כל כך מהר.

imeshy תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • imeshy
                                    imeshy @bambi19 נערך לאחרונה על ידי

@bambi19

הערכתי שונה מהערכתך. 

ומה הבעיה שיהיה דיון תיאורטי כאן? מפריע למישהו?

• כהן מיקי
                                      כהן מיקי @alto נערך לאחרונה על ידי

@alto

כמה רוע אפשר לבלוע. תתבייש לך.

alto תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                      • alto
                                        alto @כהן מיקי נערך לאחרונה על ידי

@כהן-מיקי

על מה בדיוק להתבייש?

ישראל היא מדינת אי, אם לא היו טורחים לייבא בכוח את הקורונה לארץ לא היתה פה מגיפה בכלל!

אם היו סוגרים את בן גוריון על ההתחלה ולא סוגרים את כל העולם חוץ מטיסות מלאות חולים מברוקלין לא היתה כאן קורונה, והמקרים היחידים של חולים היו זה מהפירט האדום ופה ושם כמה אנשים שחזרו מחו”ל.

אפשר לטמון את הראש בחול תוך כדי האשמות בשנאה, אוטו-אנטישמיות וכל דבר אחר שבא לך, ואפשר לראות מה מדינות נורמליות שדומות לנו שלא נשלטות ע”י כוהני דת ומושחתים עשו: אוסטרליה, ניו זילנד,  סינגפור, תאילנד ועוד.

כהן מיקי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                        • כהן מיקי
                                          כהן מיקי @alto נערך לאחרונה על ידי

@alto

נכון אתה צודק. אתרי הסקי בצרפת ואיטליה סגורים בגלל החרדים שבאו מברוקלין. תמשיך להפיץ שנאה בלי להתבסס על עובדות ותמצא את החרדי התורן כאשם כדי להרגיש טוב עם עצמך.

האם בדקת כמה אחוז מהתנועה בנתב”ג שייכת לחרדים?

ואלי אותם חרדים מסכנים, שלא יצאו מבני ברק בחיים, נדפקים בגלל כל מיני כאלה שאוהבים לראות עולם (חרדים ולא חרדים) והביאו את הקורונה. והם עכשיו צריכים לשנות את כל אורח החיים שלהם כדי לעצור את המגיפה.

alto תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                          • alto
                                            alto @כהן מיקי נערך לאחרונה על ידי alto

@כהן-מיקי

אתה מדבר שטויות.

1. לא דיברתי על אתרי הסקי באירופה, להיפך לפחות אחד ספציפי באוסטריה אחראי כנראה להפצת הנגיף בטירוף באירופה.
                                            2. לדרעי (נידמה לי שהוא חרדי לא?) ניפלט באחת ההזדמנויות ש 70% מהחולים באותו זמן היו חרדים, אז מי הדביק את מי?
                                            3. בהזדמנות אחרת ניפלט ש 80% מהחולים בגל הראשון היו כאלו שהגיעו בטיסות מניו יורק או כאלו שבאו במגע איתם, מי בדיוק הגיע משם? כמה חילונים וכמה חרדים? באמצע המגיפה שהכל סגור הממשלה שלנו מחליטה להביא עוד 20 אלף תלמידי ישיבה ממוקד הקורונה מספר אחד בעולם.
                                            4. כל הערים האדומות הקבועות הן חרדיות! פה ושם איזה כפר ערבי תורן נכנס לרשימה המכובדת, אאה נכון, יש חילונים אנטישמים שחזרו מחול ומסתובבים בבני ברק כדי להדביק, הם אפילו מסתערבים ונכנסים לישיבות שפועלות בניגוד לחוק כשהילדים שלי לא לומדים ומדביקים מאות תלמידי חכמים במכה.

לגבי השאלות שלך: לא בדקתי וגם אתה לא, ולא סתם, לשלטון שלנו יש אינטרס (יותר נכון לאלו שמחזיקים אותו באיברים רגישים) להסתיר את המידע, אבל די ברור מהמספרים שכן מפרסמים או נפלטים בטעות איפה בדיוק מוקדי המגיפה, מי יבא אותה לארץ ומי בצורה מאורגנת ממשיך להפר את הסגר שמוטל על כל האכלוסיה בגלל אותו מיעוט.

כהן מיקי ענבל אין על סקי 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 3 / 4
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון