סקי דיל התנהלות לקויה
-
כבר לפני שנה החלטתי שאני רוצה לצאת לחופה בסוצי.חברת פינגוין שאיתה אני נוסעת קבוע עדין לא שיווקה את סוצי היום כבר כן.ולעניין!
יצרנו קשר עם חברת סקי דיל בהתחלה באמת דיבר איתנו נציג וענה על שאלות שהיו לנו.אבל מפה הענינים התחילו לא טוב.
- שמתקשרים ישר נשלחת הודעה ווירטואלית גם ששלוחים הודעה.ללא קשר לשאלה שרצית לשאול.
- במקום שנציג אחד יטפל בנו מא’ עד ת’ כל פעם העבירו אותי לנציג אחר כך שאין תיקשורת ביו הסוכנים.
- גם שאני מנסה לדבר עם הסוכן הראשון שדיבר איתנו הוא ישר מעביר אותי לשרות לקוחות.
- שיא השיאים היה היום שהבת שלי מתקשרת אלי שאמרו לה שמשהו לא תקין עם הדרכון שלה ואם עד היום בחמש הטיסה מבוטלת! וזה אחרי ששלחתי להם תצלום של הדרכון שלה.
- הם רוצים שכל דבר נשלם דרך ווצטאפ דבר שבשום אופן לא הסכמנו לעשות.
ואגב ניסנו להזמין טיסות בנפרד לפני שפנינו אליהם לא יצא יותר זול.
אין לי בעיה להתכתב ולא לדבר אבל רוצה שמישהו אחד יטפל בי ולא 10 אנשים.
ואגב כל מה שנכתב פה נאמר גם להם.
-
מה לא נאמר כבר לגבי סקי דיל בעבר.רוב הביקורות היו שליליות!!!!!!!!
-
בדר”כ אני לא נוהגת להתלונן בצורה כזו כי גם אני בעלת עסק ולא רוצה שיתלוננו עלי.אבל איתם זה היה בלתי נסבל. -
דווקא לא- בשביל זה הפורום קיים. בשביל שאחרים יידעו למי כדאי או לא כדאי לפנות.
-
כל פעם שפניתי אליהם נמסר לי ש'מומחה הסקי' יחזור אלי. זה קרה באופן מקוטע ולא אפשר לי להזמין את מה שלכאורה הופיע באתר במחיר המקורי.
מאז בדקתי וארגנתי בעצמי. המחיר שלהם לרוב מאוד גבוה לעומת ארגון עצמי. היתרון היחיד הוא בארגון טיסות צ'ארטר ליעדים פחות קלים.
-
כן גם לנו.ניסנו לארגן עצמאית הטיסות היו מאד יקרות.וגם כל פעם מישהו אחר חוזר כך שנוצרת חוסר תיקשורת. -
כן , גם אני נשארתי בתחושה שסקי דיל , זה אולי סקי אבל בלי דיל
וגם הרבה טענות על התפקוד שלהם.
התחילו טוב לפני כמה שנים ...ו התדרדרו . כמו הרבה חברות שלא מצליחות להישאר מצליחות.
המחירים בשמיים . ממש לא מצדיק לדעתי ליסוע איתם.
-
לא מסכים. שמעתי לאורך השנים הרבה תלונות על סקי דיל אבל במעט שהתנסתי איתם היה ממש בסדר.
גם אני שנה שעברה ניסיתי לבנות לבד חופשה לסוצ׳י והדיל שלהם היה יותר אטרקטיבי. מי ששיווק לי את החופשה היה זמין בטלפון ובוואטסאפ והכול תקתק.
מרגע שמגיעים לאתר הם נעלמים ולא רלוונטיים אבל יש לי אחלה מלון ושלג על יופי של מסלולים אז למי אכפת.
כשיש הרבה לקוחות אז לפעמים גם יש כאלה שלא מרוצים. אלפי לקוחות יוצאים עם סקי דיל כל שנה (וגם עם איסתא, אופיר טורס, פינגווין והאחרים), לפעמים חלק יוצאים לא מרוצים
-
אולי אם הם היו מתנהלים כמו שצריך לא הייתי כועסת..ואם אתה אומר שזה לא רלוונטי שהם נעלמים! הכי רלוונטי! נכון שחשוב שיהיה מלון טוב ומסלולים טובים.אבל לי חשוב גם נציג שיהיה לי באתר שיפתור לי בעיה שעלולה לצוץ. למזלי הרב אני דוברת רוסית כך שנסתדר אם הנציגים יחליטו להעלם.
-
אני כבר נוסעת כמה שנים עם פינגוין. תמיד טיפל בי סוכן אחד ולא זרקו אותי מסוכן לסוכן.ועד שהם חוזרים אלייך הם שולחים 2 3 הודעות וורטאליות ושחוזרים כבר אלייך כל פעם זה מישהו אחר.לעניות דעתי אם אדם אחד היה מטפל בנו ולא 5 אנשים היה יותר סדר. אין לי בעיה שיחזור אלי נציג בשעה יותר מאוחרת עקב עומס את זה אני יכולה בהחלט להבין. אבל שיחזור אלי אותו אחד.
-
לגבי המחירים ןלא דווקא סקי דיל. אני תמיד נכנסת לאתר של החברה שאני רוצה לנסוע איתה ובודקת מחירים אם מתאים לי יוצרת קשר אם לא לא.
-
ענבל, רוצה להיות מרוצה מכל חופשות הסקי שלך?
יהיה לך תמיד חדר/דירה מרווחים ורדיאטור לייבוש בגדים.
תוכלי להתלונן רק על מזג האויר ותנאי השלג.
תזמיני הכל בעצמך! דירה שתתאים בול לדרישות שלך. טיסה שתתאים למועד החופשה שלך ואתר שיתאים להעדפות שלך.
היום הכל נגיש וקל לביצוע ברשת.
-
הפוסט שכתבתי סקי דיל התנהלות לקויה זה למען שאנשים ידעו מזה ויעשו החלטה מושכלת אם מתאים להם לעשות עיסקה דרכם או לא.
לאתר עוד לא הגעתי אגיע רק מחר.והתלונות המוצדקות שלי הם לא לגבי המלון או האתר הם לגבי ההתנהלות של החברה.
-
תשמע…… למרות שגם אני בעד [ בוודאי אחרי שיצאת לחופשה או שתיים ] וגם אני מארגן לעצמי את החופשות [ לא רק של הסקי] אפשר להבין את מי שרוצה לצאת בצורה מאורגנת. עשיתי את זה פעם אחת , מכל מני סיבות, והיה ממש אחלה. בגדול כל מה שאתה צריך לעשות זה לשלם בזמן. לדאוג לעצמך לביטוח , לבוש וזהו! הכל מסודר. יש בזה משהו מאוד נוח, מנחם, מרגיע. ולא לכולם יש סבלנות וחשק לשבת שעות על חיפוש טיסה יתר טובה, מלון יותר מתאים וכו’. יש כאלה שיעדיפו להוציא עוד כמה שקלים , לקבל מוצר שהוא אולי “גנרי” אבל בסה”כ בסדר ולהיות רגועים. כל זה לא מצדיק גישה או יחס לא מקצועי כפי שענבל תיארה.
-
תודה תודה.תראה אני שבוע הבא חוגגת 50 זה אמנם לא גיל מבוגר מדי אבל גם לא צעיר.וכנראה אני עדין זקוקה להתנהל מול אנשים ולא מול רובוטים על מנת להיות בטוחה שהכל דופק.אני בהחלט מבינה שהעולם מתקדם ובטח עוד כמה שנים לא יהיו חברות נסיעות והכל יהיה בבוקינג.אבל עד אז מעדיפה להתנהל מול בן אנוש.
-
יחס אישי קשה לקבל בסקי דיל . הם גדלו מאוד , והפכו תעשיה משומנת והמונית . יש כאלה שמתאים להם שיסדרו להם הכל , ויש כאלה שלא.הם גם לא זולים , וגוזרים קופון נאה על הלקוחות , בעידן שבו יש תחרות רבה בטיסות וגם בלינה באתרי הסקי , מה שמוזיל את העלויות למי שמרכיב את החבילה שלו לבד.
-
@עופר21 אמר:
לא מסכים. שמעתי לאורך השנים הרבה תלונות על סקי דיל אבל במעט שהתנסתי איתם היה ממש בסדר.
גם אני שנה שעברה ניסיתי לבנות לבד חופשה לסוצ׳י והדיל שלהם היה יותר אטרקטיבי. מי ששיווק לי את החופשה היה זמין בטלפון ובוואטסאפ והכול תקתק.
מרגע שמגיעים לאתר הם נעלמים ולא רלוונטיים אבל יש לי אחלה מלון ושלג על יופי של מסלולים אז למי אכפת.
כשיש הרבה לקוחות אז לפעמים גם יש כאלה שלא מרוצים. אלפי לקוחות יוצאים עם סקי דיל כל שנה (וגם עם איסתא, אופיר טורס, פינגווין והאחרים), לפעמים חלק יוצאים לא מרוצים
הי עופר
הרישא שלך מסגיר בדיוק את הבעיה. “שמעתי לאורך השנים הרבה תלונות על סקי דיל….. “
נו, מה יש לומר אחרי זה ? זה נכון שהישראלים מתלוננים סידרתיים ותמיד אכן יהיו כאלה שלא מרוצים , אבל...
שמע, הם התחילו טוב, ניצלו את היתרון ברכישה מרוכזת ונתנו פייט טוב לכל המארגנים בעצמם עד כדי כך שלא היה כדאי.
אבל אז , קרה להם מה שקורה הרבה בעיקר לישראלים … ריח הכסף הגדול והקל הפיל את היתרון הגדול שלהם – חופשה זולה יחסית ללא דאגות – ואתה מקבל היום מוצר שהוא חופשה יקרה בלי דאגות. ויש כאלה שגם נפלו….
אז , תעשה את החשבון בעצמך.
הם לא כאלה נוראיים כמובן, אבל. ללא היתרון שהיה להם, מה נשאר ?
אני מזהה שהם מנסים לייצר מוצר שהוא גם חברתי וכד’. אוקי, למי שזה מתאים טיול מאורגן אז בסדר.
-
אלדד, אני מבין שהכוונה שלך לחופשה בקלאב וולטור מרילבה, אם אינני טועה. שם אי אפשר ליפול. גם אני הזמנתי סקי מאורגן בעבר, בין השאר חופשות מוצלחות בוולטור, אבל הסיבה היתה שנסעתי ללא שותפים והאירגון נתן לי את הפיתרון.
-
מצטער – לא מבין מה הבעיה.
חברה מסויימת החליטה שאין נציג פר הזמנה אלה על בסיס מקום פנוי, נציג שבאותו הרגע פנוי מטפל.
לא שאני אוהב את זה אבל ככה הם עובדים, זה לא שונה מכל מוקד מכירות גדול, ולא מעיד על התנהלות לקוייה.
לא מתאים לשלם בווצטאפ ? אז אומרים לא ומשלמים בטלפון, לא נפלה העסקה בגלל זה. ד”א ווצטאפ מוצפנת מעולה, בטוח הרבה יותר להעביר שם את הכרטיס אשראי מבשיחה קולית לפיצה דומינו למשל.
אישית, מעדיף לתכנן לבד אבל גם טסתי עם סקי דיל ופינגווין, עם שתי החברות היה בסדר, לא שלא שמעתי על פשלות רציניות שלהן, אבל לפחות לי היה נסיון לא רע בכלל גם במצבים קצת פחות נעימים מעוד שיחת טלפון עם נציג.
-
אכן. דרך אופיר טורס. אחת הסיבות הייתה העלות. בעיקר כי השיעורים היו בחצי חינם [ היינו עם שני ילדים מתחילים ומבוגר אחד שהוא חצי מתחיל]. בדיעבד יצאו עוד כמה דברים טובים. הטיסה הלוך התארכה מאווווד מאוד. הגענו באיחור נוראי לשדה וכתוצאה מכך לקלאב. הנציג דאג טלפונית מהאוטובוס שישאירו לנו קצת אוכל באיזו פינה של חדר האוכל. היה ממש מנחם להגיע בתשע וחצי או עשר בלילה ולמצוא ארוחה חמה שמחכה לך. חברה שלי שנסעה [ לא זוכר עם מי] לבנסקו סיפרה שבדרך חזרה האוטובוס התקלקל או שהייתה בעיית שלג. אז שוב. הנציג של מי שהיא הזמינה דרכו היה איתם ולא היה חשש שהם יפסידו את הטיסה ואם כן זה על אחריות החברה. זה הצדדים הטובים ב”מאורגן”. בצד השלילי? בעיית איענוטרנט רצינית בקלאב. המבנה של הסקי פס שאפשר גלישה במרחב הגדול של מדונה רק יום אחד [ שאר הימים במרחב המצומצם של מרילבה פולגרידה] . בסה”כ- מ ב ח י נ ת י הייתה חוויה חיובית. אז אני הרבה פחות אנטי מאורגן אבל עדיין מעדיף להתאמץ , להשקיע שעות, לחוות קצת עצבים ולחץ ולארגן הכל בעצמי.