מילאנו או רומא?:Reבלי שום ספק - לרומא. עיר הרבה יותר מענינת. גם בשבוע לא תגיעו לכל האתרים, כך שאני מסופק טם תרצו לצאת מהעיר (פרט אולי ל- Tivoli או ל- Ostia).
מצחיק - מה כבר יש לקנות שם:Reהעיניין הוא שהיה לי 9,000,000 לירות תורקיות וזה לא הספיק כי עלות הקניה היתה 62 יורו.
אז במקום לקבל חלק מהכסף בלירות תורקיות ואת השאר ביורו, היא הפכה הכל ללירות תורכיות והחסירה מהם 9,000,000 ונשארנו חייבים כ- 112,000,000 לירות תורכיות, וסכום זה גוהץ במכשי
רכבות מאמסטרדם לפריז:Reתיקון קטן:
הדרך המהירה ביותר היא כמובן טיסה.
הדרך הזולה ביותר היא אוטובוס.
אבל מכיוון שאסור לחשוב כמו תייר, הדרך הנכונה היא רכבת. זוהי רכבת מהירה מאד (איטית בקטע שבין אמסטרדם לבריסל, סופר מהירה משם עד פריז (שעה ו 25 דקות) והיא קרויה Thalys. קיימים מספר
מאכלים בהולנד:Reהדבר שזעזע את ילדי במיוחד היה צרוף רסק תפוחים כמעט לכל דבר (כולל נקניקיות ושניצלים), כמובן בנוסף למיונז. בקשה של קטשופ דורשת לעיתים תוספת תשלום (בברגר קינג).
ה''חביתיות'' הקטנות עם אבקת הסוכר נחמדות.
באופן כללי לא נדהמנו מנושא האוכל....
לאן לטייל עם ילדים בדצמבר:Reיש לנו ילד בן 3 וחצי וילדה בת 4 חודשים... לכן קטנים מאוד ואנחנו יותר בקטע חופש מטיולים רגליים ולחרוש את העיר החברה שלנו עוד לא בגיל לכך. בכל אופן רוב תודות על ההצעות
דרום איטליה:Reאני הזמנתי מראש 3 לילות בסורנטו ממש (במלון גרדניה המצויין 92 יורו ללילה) ולא בסביבה משום שאני שומר שבת ורציתי להיות במקום שאפשר לטייל ברגל, מי שרוצה לחסוך יותר זול להיות באזור סורנטו (ויקו אקונזה, מסה לוברנסה)
בלילה הרביעי באזור לנתי בסלרנו במלון שמצאת
ברצלונה באמצע נובמבר:Reאני לא יודעת מה יהיה באמצע נובמבר, רבל בשבוע שעבר היינו שם והיה מזג אויר נהדר - לא היה כלל גשם והיה נעים רוב היום. במדריד, לעומת זאת, כבר גשום למדי...
יונית - צודקת, אבלמנסיון נדודינו בעולם נדמה שהישראלים הם היחידים שכשטיפה יורד גשם, או כשהטמפרטורות ''צונחות'' מתחת ל-20 מעלות, ננעלים בבית ומחכים לחמסין. בסה''כ זה ענין של סוויטש בראש, ורציתי לציין לטובת כל מי שלא רגיל לחשוב על ביגוד חורף, שעל מעלות קור אפשר להתגבר בקלות.