לאן אפשר לטוס - הרשימה.
-
פוסט זה נמחק! -
עם דרכון אמריקאי כניסה לשוייץ כן אפשרית?
-
לא.
- ניתן למצוא את כל הפרטים והקישורים בהודעה הקודמת בקישור: “לשגרירות” וכאן:
-
פוסט זה נמחק! -
@kalda01
באמת??? והפורום בשקט?
ישראל באופן כללי? כולל ילדים? לא צריכים בידוד בכניסה?
-
נמחקו כ10 הודעות שעוסקות במשבר אוקריאנה-רוסיה.
לא רלוונטי ליעדי הטיסה- כל הניתוחים האישיים של הכותבים על המצב הפוליטי שם.
בשרשור זה-רק יעדים אפשריים לטיסה.
תודה
-
-
מדינה יפה, שוקולד טעים(?).
תפני לשגרירות, אם ההודעה שהם פרסמו באתר שלהם(ונכתב כבר כאן), לא מספיקה: Please note that Israeli citizens who do not meet the entry requirements in Switzerland are not allowed to enter Switzerland even if they are vaccinated against Covid-19.
-
@Vadim3238398 אמר:
זהו שבנתיים כל הבלוגים או תוכניות הטיולים (כמו עץ או פלי האגדית) לא יצרו אצלי התלהבות ממנה. ונסיעה על רכב בין כפרים פחות מלהיב אותי אבל מצד שני כבררת מחדל זה גם אופציה.
הבן אדם פסל מדינה אירופאית המשלבת חופים מגוונים והרים עם שלג בשיא החורף בגלל תוכנית קטנה בערוץ נישה, שמראה איך לשרוד פרק זמן מצומצם בחו"ל במינימום כסף ובמקביל במקסימום הוצאות.
כל מילה נוספת מיותרת. כבוד לכל מי שניסה לעזור לו
-
הבן אדם אולי קרא כתבות ובלוגים על קפריסין מלבד תוכנית הטלוויזיה. אבל הוא כנראה לא חכם כמוך אז קטונתי. אגב, נימוס בסיסי הוא לא מילה גסה, רברבנות מגעילה דווקא כן. לא כל הכבוד לך.
-
קפריסין זה אירופה ? נו בשביל שלא יפגעו הקפריסאים אז נגיד שכן.
קפריסין למעשה זה תא שטח הזהה באופיו לאקלים המזרח תיכון / מדינת ישראל.
רק שלנו יש מים ולהם אין מקורות מים.
הרים מושלגים בחורף – גם הרי ירושלים השומרון גליל עליון וגולן מושלגים בחורף.
חופים מגוונים – בישראל יש חופים מדהימים רק בלי מסיבות אלכוהול.
כפרים – נסעתי בין הכפרים והרגשתי שאני נמצא באזור כפרי הגליל התחתון או ואדי ערה כלומר לא משהו שאינו מוכר מהנוף הישראלי.
בעיני קפריסין זה לא כל כך נסיעה לחו”ל והייתי שם יום, מיציתי וזה היה יותר מידי, לא נפלתי .. הרי המרחק אליה זה כמו לאילת.
תמיד ההשוואה היא למול מדינות שיש בהם אוצרות טבע ועבר מרתק, מדינות שהנופים שבהם משאירים אותי בפה פעור למול עוצמתו של הטבע הפראי ( קרחונים, חיות בר, הרים נישאים מעל ל- 3000 מטר, אגמי תורקיז, חופים לבנים, וכד’….) קשה למצוא זאת באזור המזרח התיכון.
חייב שזאת תהיה מדינה מתקדמת עם מערכות כבישים מתקדמות, שרותי תיירות ובריאות טובים.
שרותי בטחון הצלה וחילוץ זמינים ואיכותיים.
מגוון רחב ביותר של השכרת רכבים , סוגי רכב ופריסת סניפים זמינה בכל פינה.
מלונות 5 כוכבים אפילו בכפרים / עיירות נידחות.
ולכן בהתאם למה שאני מצפה ממדינה שאני נוסע לטייל שם , כרגע רשימת המדינות שאפשר לטוס אליהם במסגרת מגבלות הקורונה לא קיימת .
-
@משה-22 אמר:
רק שלנו יש מים ולהם אין מקורות מים.
כאשר נוסעים ליעד, כדאי ללמוד עליו לפני…
https://www.youtube.com/watch?v=dRovpAhNCE4
https://www.youtube.com/watch?v=tJoMN9_YAz4
https://www.youtube.com/watch?v=EuJBJF_nkCg
https://www.youtube.com/watch?v=15DjR4UP3Ts
-
כן, קפריסין שייכת לאיחוד האירופאי.
פעם כשישראל המכונה מדינה תתפתח אולי גם כן תתקבל לאיחוד האירופאי.
קח בחשבון שיתרון טכנולוגי הוא לא תמיד יתרון תרבותי.
אצל חלק מאיתנו רכב שכור או מלון הם מנהלות בדרך לאטרקציות, אצל חלק אלו הן האטרקציות. לא פוסל אף אחד מהם.
ובוא נגיד שהעובדה שאתה לא יודע כלום על ההסטוריה העשירה של קפריסין לא מעידה על קפריסין.
-
הכל אתה צודק . רק שזו דעתך בלבד.
וזו דעתי .
וכל אחד יכול להביע את דעתו וזה לא סותר.
יש עוד מדינות ששיכות לאיחוד האירופאי וזה ממש לא אומר שהם מדינות נוצצות אירופה קלאסי.
בעיני יש את אירופה ויש מדינות שהם רק ממוקמות במקרה באזור.
-
שימו לב---שוב מתפתח דיון סרק על מה כן או לא נחשב “אירופה”?
בהתעלמות כמובן מהגדרות גיאוגרפיות מקובלות.
הודעות נוספות בנושא החלוקה מחדש של אירופה, או מהו יעד מועדף ימחקו.
-
אם זאת אשמח לעדכונים על קפריסין.
שכן אם זו תיהיה בררת המחדל ולמרות שהיא מאוד ארץ ישראלית (מבחינת היסטוריה וגאוגרפיה וארכיטקטורה קדומה)
או סופ”ש יהיה אפשרי מבחינת הגבלות קורונה והמחירים לא יהיו נושכים אז מבחינתי זו אופציה.
אפילו לשלב בטן גב (למרות שאין שם בכלל תרבות נטוריסטית).
כרגע קפריסין בסגר אז זו לא אופצייה בכל מקרה.
-
לעידכונים על מה? מה עושים בקפריסין ? בסופשבוע?
איפה בקפריסין ניקוסיה, לימסול, פאפוס?
כנס לבלוגים ו1001 טיפים ותקרא קצת .
תחזור עם שאלות קונקרטיות...ותוכל לקבל סיוע.
-
אין לי מושג לגבי תרבות נטוריסטית,
קפריסין של היום לדעתי לא מרגישה ארץ ישראלית, היא מרגישה קרובה ליוונית.
הכוונה שלי לא לחלק הטורקי של קפריסין.
בישראל הקדומה אין אחידות, ירושלים מאוד שונה מאזור החוף, אני לא יודע איזה דמיון אפשר לייחס לעתיקות של קפריסין לישראל אם בישראל אין אחידות.
מחירים אתה יכול למצוא לבד, מאוד פשוט.
-
אם כבר ללכת על האזור הזה, אז עדיף כבר באמת תחושה של חיבור אירופי וזה ללכת על כרתים או אחד מאיי יוון היותר מוכרים מיקונוס, זקינתוס וכד’.
שם האווירה תהיה שונה גם הנופים וחופי הים היווני או האגאי יותר מרשימים מחופי קפריסין שבאמת מזכירים את חופי ישראל ביום ממוצע.
וזאת במידה ונושא המוזיאונים וכד’ אינו אופציה בגלל הקורונה ומה שנשאר זה בטן גב במלון מפנק.
-
עדכוני קורונה חח (למרות שאני עוקב בעצמי גם אבל בעברית...). אחרי שניראה שהגיוני לבקר שם נתעניין בניואנסים אחרים...
יש לי כיוון איפה לבקר. העיר העתיקה שנמצאה ליד םאםוס נחמד או סתם לטייל, ניקוסה ולימסול.