זהירות לא להזמין ליוון...........
-
-
תחסוך קצת כסף קודם ליסוע ללונדון עוד לא היית שם
-
לא ייאמן אבל המחירים אפילו עוד יותר עלו…………
-
@Metaiel-0
החיים הם בחירה בין אלטרנטיבות, לכן אני חוזר על השאלה שלי
@דוקטור-דו-ליטל אמר:
באיזו מדינה השכרה לשבועיים וחצי עולה 530 ש”ח?
אם יש מדינה שכל כך יותר זולה מיוון, למה לא ללכת עליה? ועל הדרך לעזור לחברי הפורום ולציין באיזו מדינה יש מחירים כאלה
-
בארהב תשלם 160 שח ליום לקטגורייה G, גם מינכן זולה.
(דרך אגב לגבי ה 530 שח נשמע לא אמיתי אבל יש לי את השובר….)
-
@Metaiel-0 אמר:בארהב תשלם 160 שח ליום לקטגורייה G
ארה”ב לרוב המטיילים איננה חלופה ליוון,
ובכל מקרה 160 שקלים ליום רחוקים מאוד מ 530 שקלים לשבועיים וחצי,
אני סתם הרצתי בדיקה מקרית לאורלנדו, אחד היעדים הזולים ביותר להשכרת רכב, יצא לי 3000 שקל לעסקה מינימלית,
בדקתי גם מינכן, גם כן מה 1 עד ה 17 לאוגוסט, יצא 3600 שקלים
בדקתי את אותם תאריכים באתונה, הפלא ופלא יצא לי 2700, מצרף צילום מסך
השוואה בכל היעדים לתנאים הדומים ביותר האפשריים, איסוף משדה התעופה, שעות איסוף והחזרה נורמליות (11 בבוקר), נהג רגיל, תוכנית ביטוח דומה וכו’.
@Metaiel-0 אמר:
דרך אגב לגבי ה 530 שח נשמע לא אמיתי אבל יש לי את השובר….
לשניה אחת לא אמרתי שלא נכון, להיפך, אמרתי במפורש שאני מאמין, הנה אני מצטט אותי
@דוקטור-דו-ליטל אמר:
גם לי תמיד עלה הרבה יותר, אבל אם metaiel 0 אומרת שביוון יקר לעומת מדינות אחרות שכן תחרותיות למחיר הזה אז אני מאמין לה ורוצה לדעת אילו מדינות, אולי יש כאן הזדמנות.
אולי כמו שבמקרה יצא לך בעבר במקרה עסקה מצוינת בצורה קיצונית אולי עכשיו בגלל איזשהו מקרה קיבלת עסקה גרועה בצורה קיצונית?
שני מקרים פרטיים שלא מראים על הכלל?
מבחינתי בשורה התחתונה:
- לאור הנתונים אני לא רואה סיבה להמנע מיוון או סיבה לנסוע למדינה אחרת. אף אחד לא מראה אופציה לעסקה של 530 שקלים לשבועיים וחצי באיזושהי מדינה.
- אם תרשמי נתונים ספציפיים, לאיזה תאריכים ושעה אתם צריכים את הרכב, איזה סוג רכב וכו’ אולי יהיה אפשר לעזור באיתור עסקה טובה יותר מזו שהגעת אליה. לא בטוח שנצליח אבל אפשר לנסות
-
-
@מטיילבארץובעולם אמר:
https://www.themarker.com/news/aviation/.premium-1.9910672
נראה לי שדר דוליטל הוא סוכן נסיעות ליוון…..
-
@Metaiel-0
No good deed goes unpunished
כנראה שזה מה שמגיע לי על הצעת העזרה.
כסף אני ממילא לא מחזיר, אז מה אכפת לי
-
בצרפת יש אופציה זולה מאוד למי שלא נוסע הרבה ק”מ, לא יקרה למי שנוסע הרבה.E.Leclerc
רשת סופרמרקטים שבסניפים גדולים יש השכרת רכב.
שכרתי כשהייתי בבת מצוה רנו טוינגו 4 מקומות, 4 אירו ליום + 11 סנטים לק”מ.
יצא לנו לשלם ל 20 יום 80 אירו + כ 120 אירו על ק”מ.
רנו קליאו עלתה 5 אירו ליום ו 11 סנטים לק”מ, מכוניות גדולות עלו 6-7 אירו ליום והק”מ בפרופורציה.
הם הוסיפו לאחרונה דאצ’ה יותר בזול מרנו.
ביולי אסע שוב ואדווח.
אין בשדות תעופה, רק בסופרמרקטים גדולים ברחבי צרפת.
-
טיפ שווה, תודה
-
אם זה מעניין את מישהו, שילמתי קצת יותר מ 1000 שח ל 9 ימים בבולגריה דרך אורן מרום..רכב suv , לא יודע את שם הקבוצה.
רנו קפצ'ור ששימש אותי נאמנה
-
גם תחנות הדלק שלהן (בצרפת לפחות) יותר זולות מאחרות.
שלא לדבר על הסופרמרקטים שזו חוויה בפני עצמה.
-
כסף זו הבעיה האחרונה.
לונדון זה עלה כרעיון לשלב בין טיולים לתת בעקיצה זוגית לחמישה ימים הכרות ראשונית.
ואם לא הייתה שם משתוללת מגיפה הודית אז כבר הייתי שם אתמול.
-
בספרד בגבול ליד ST JEAN PIED DE PORTיש מרכז קניות זול בו גם דלק זול ב 15-20% מאשר בצרפת.
בכל ביקור נוסעים לשם להצטייד במטעמים, כ 2/3 מהמחיר בצרפת, מטיילים עד שם, קונים וחוזרים.
מיכל אחד זול יחד עם הקניה. ¾ שעה נסיעה בנוף נפלא בפירנאים.
גם בקרפור הדלק זול, סנטים או 2 יותר מלקלייר.
-
לונדון היא הבירה ששווה ביקור בפני עצמו, 5 ימים זה מינימום שבמינימום, ממש, משה, זה סדר גודל שלא קיים באירופה. אולי קצת פריז.
לונדון היתה ועדין לדעתי, בירתה של אימפריה עולמית.
התרבות המיוחדת שלה זה מזה שנים, ניכרת בכל פינה שם.
מי שמתאהב, רוצה לחזור כל פעם מחדש, כי לונדון, זו עיר "שלא נגמרת".
תמצא את ההזדמנות הראשונה אחרי שההודי יעזוב, ולפני שהחורף יגיע, לקפוץ לונדון, זהירות היא ממכרת.
-
נתחיל 5 ימים ונראה לאן נזרום.
קשה לי בלי הרים גבוהים ורכב טוב עצמאי.
האורבני פחות עושה לי את זה.
מעדיף הר ירוק ולבן מאשר 10 ארמונות ומוזיאונים.. אבל אני מקשיב לך ומנסה לטעום מלונדון... אולי היא באמת תחדש לי משהו שלא ראיתי.
רק שזה לא יהיה סינדרום ניו יורק ... לפני 30 שנה שאמרו לנו בביקור ראשון במנהטן תקבלו נקע בצוואר בגלל הגורדי שחקים .. ו... נכון זה לא קרה …
אז שלונדון באמת תהיה וואוו..
-
ניתן לצאת במסלול חד יומי מהבוקר לאוקספורד ולאתר הסטונאייג', תחווה טבע מרחב מחוץ ללונדון.
גם דברים שנחשבים בתוך לונדון אינם אורבנים קלאסיים.
זה כמו אצלנו מחוץ לעיר.
גניי קיו-גנים בוטניים ענקיים, אתר גרינייץ' ועוד.
תתחיל לבנות מסלול.

בלונדון יש מעל 8 מיליון תושבים.!!!
-
קשה להתיחס בלי ציון תאריכים משוערים, סוג רכב וחברה
בכל אופן השכרת רכב ביוון בחברות בינלאומיות הייתה גם בעבר יקרה משמעותית מהשכרה דרך חברות מקומיות. כך שכרנו בעבר בקורפו וגם לחודש הבא לסלוניקי במחיר ממש לא יקר – גם באופן מוחלט ובודאי ביחס לחברות בינלאומיות.
-
לא מאמין בכל ההמצאות של עיר שלא נגמרת. אחד חוזר ללונדון והשני למפל המסויים בשוויץ. רגע לפני הקורונה הייתי בלונדון ולא נפלתי מהכיסא, כולם אמרו להגיע לסקיי גארדן. הלכתי , מעלית דחוסה אי אפשר לנשום ולמעלה המוני אנשים עומדים ועושים סלפי עם התמזה והמגדלים. העיר עצמה כן יפה יחסית לערים בארופה אבל כל מקום תורים והמוני אנשים ולא מצאתי משהו מיוחד בבתי קפה או במסעדות יחסית לתל אביב. כן יכול להגיד ש פארקים שלהם יפים. רבה יותר מה פארקים פה בארץ.
לדעתי אנשים פשוט אוהבים לחזור למקום שמוכר להם כשמה שמשתנה זה הבתי קפה שנפתחים ונסגרים כל הזמן.
הנוף כמעט מכל הר באוסטריה שווה יותר למשל מהנוף מה סקיי גארדן או ממגדל אייפל בפאריס