דרישת שלום לכולם
-
היי חברים,
עוד נותר כאן מישהו?
אחרי שסיננתי את כל הספאמרים..
אז אחרי ההבטחות, התקוות - הושבנו ריקם ונראה שימיו של הפורום מאחוריו.
ועדיין, שלוחה לכם דרישת שלום וחג שמח ממישהו שמצטער על כך.
בעוד מספר שבועות אהיה בספרד (חבל קסטיליה ואראגון) ואנסה להעלות סיפור טיול. אולי מישהו עוד יתעניין
-
אני פה ואשמח עם מידע על חצי האי האיברי, יושב אצלי לטיול עומק במגירת החלומות.לא יודע לגבי אירופה אבל עכשיו חזרתי מדרום מזרח אסיה, לא ניתן היה להכנס לפורומים דרך wifi, רק סלולרי.
קיבלתי דף שמסביר את הבעיה ודרך הפתרון לבעל אתר האינטרנט, לאור התמיכה הטכנית לא טרחתי לדווח.
לאזורים אחרים באתר לא היתה לי בעיה להכנס
אז לתשומת ליבך.
-
תודה על העדכון. אבדוק זאת לכשאהיה.
אני אוהב להגיע למקומות שאין עליהם הרבה מידע, בטח בעברית - ואכן זה מה שהולך להיות גם כאן.
-
שלום גם לך @imeshy2 היקר,
כמו ׳הצועד׳ גם אני עדיין כאן. בין האחרונות והאחרונים המתעקשים להנות ממה וממי שנשאר
כל עוד אפשר. אשמח לקרוא עוד דיווח שלך ! ואני **מבטיחה להשיב עם דיווח אביבי משלי, בחודש הבא.
תמונה כ- teaser
- בשביל פרטים מלאים stay tuned:
אני נוהגת להעלות את הדיווחים שלי מהבית, אחרי החזרה. בעת הטיול עצמו אני מתנתקת, גם כשאפשר לא. אכן מצער מצבו של האתר ואני מסירה את הכובע בפני מי שעוד מנסה לדווח מהשטח...
בינתיים כאן,
ענבר
** טוב ״מבטיחה״ זה ממש מוגזם, במיוחד בימינו... כתלות באלוהי הטיסות. אשתדל מאוד.
-
הי גם אני עדיין כאן! אשמח לקרא סיפור טיול / דיווח מהשטח. אני עצמי ביוון אהובתי, וכמוך עירא נהנית לגלות מקומות קצת פחות מוכרים, לפחות על ידי ישראלים. מסיימים היום טיול בצפון מזרח יוון- הגענו כמעט עד הגבול הטורקי, בולגרי. אחלה אזור. אשתדל לכתוב כשנחזור
-
אפילו אני שבמקרה כאן ,כאשר ההודעה מדברת על דרישת שלום מגולש מסור בדמותך
יכול לומר שכשמדובר בדיווחים ,לדעתי למרות המצב המדכא בטוחני שיהיו קונים
מוני
-
גם לי יש תכנית לחצי האי האיברי שהולכת ונבנית ואולי גם תמומש בעוד שנה שנתיים. בהחלט קורא את הפרסומים אם בפורומים או בבלוגים.
גם אם חלק מהחומר מתיישן, המקומות קיימים וההנאה לא פוחתת. אז קדימה. נחכה.
-
@io יקירתי - כמה כיף לראותך כאן עדיין. ואני מחכה בכליון עינים לסיפור המסע הבא שלך. בינתים הרשיתי לעצמי לשלוח את הבלוג שלך למספר חברים שכבר בונים על בסיסו
הפעם נסיעתי אינה טרק פר אקסלנס, אבל מכילה מספר מסלולים נחמדים - המרכזי שבהם בשמורה בשם "סיירה דה גרדוס" ממערב למדריד. ועוד מספר מסלולים קצרים יותר.
מחזיק אצבעות שאלוהי הטיסות (מכל העדות והמדינות השכנות) - יצליחו להביאך למחוז חפצך
-
-
@מוני תודה רבה מוני יקירי. ותודה על המחמאות.
ובהשאלה מהחג שלנו כעת - כל דבר ולו הקטן, שיכול לשמח או לעזור - הרי זה משובח ודיינו
-
משמח imeshy עוד לראותך כאן, בהחלט היית עבורי השראה למספר טיולים ומסלולים, אשמח מאוד לקרוא גם על ספרד. ואכן עצוב על פורום נפלא זה, הוא היה הבית ספר שלי לתכנון טיולים כשהתחלתי לטייל לפני כמה שנים, למדתי פה המון. ותודה על כך לכל מי שעוד כאן
-
קצת מערבה מהסיירה דה גרדוס, בקצה הצפון מזרחי של חבל Extremadura, על יד העיירה Villanueva De La Vera
מקימה קבוצת צעירים ישראלים כפר אקולוגי חברתי בשם GecoVillage.
אולי שווה לך לקפוץ לשם. לא הייתי, אבל מכיר את החברה מקרוב.
פרטים:
+34 643 36 19 41
Villanueva De La Vera, Extremadura, Spain
אתר:
https://www.gecovillage.com/about
-
גם אני עדיין כאן, שמחה לכל סיפור טיול!
-
-
-
-
גם אני מבקרת מדי פעם. שיהיה טיול מוצלח!