ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איך מתחילים והאם בכלל אפשרי לעשות טיול עצמאי

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית ארצות הברית ארהב ויזה לארצות הבר ניו יורק
    11
    26
    2128
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מטייל_4105599
      מטייל_4105599 נערך לאחרונה על ידי מטייל_4105599

היי, 

האם בחורה יכולה לטייל עצמאית בארצות הברית,  

וכמה זמן לוקח בכלל לחדש ויזה אם הייתה בעבר ללא שימוש, 

3 שבועות בארה”ב מה אפשר לעשות כדי למצות את המקום ולא להשתגע, אולי ניו יורק או להתמקד במדינה אחת

אודה לכם להמלצות איך ומאיפה להתחיל עם כל זה, חודש: אפריל

karnielr תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • karnielr
        karnielr @מטייל_4105599 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_4105599 אמר:

היי, 

האם בחורה יכולה לטייל עצמאית בארצות הברית,  כן

וכמה זמן לוקח בכלל לחדש ויזה אם הייתה בעבר ללא שימוש, אי אפשר לחדש ויזה, צריך לעשות את כל התהליך מחדש. 

3 שבועות בארה”ב מה אפשר לעשות כדי למצות את המקום ולא להשתגע,.אולי ניו יורק או להתמקד במדינה אחת. אי אפשר למצות את כל ארה”ב בשלושה שבועות. צריך להחליט על אזור. תלוי גם איך הטיול מתוכנן – אם זה טיול ברכב אפשר לשלב טבע וערים, מגוון האפשרויות בערך אינסופי.  אם מתוכנן טיול בתחבורה ציבורית, יותר קל לארגן טיול עירוני. בשלושה שבועות אפשר לשלב כמה ערים בנוסף לניו יורק, תלוי אם את יכולה/מעוניינת להשתמש בטיסות פנים. 

אודה לכם להמלצות איך ומאיפה להתחיל עם כל זה, חודש: אפריל להתחיל עם ויזה, אחר כך להחליט על אמצעי תחבורה ובהתאם לכך לבחור כיוון כללי. 

מטייל_4105599 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • מטייל_4105599
          מטייל_4105599 @karnielr נערך לאחרונה על ידי

@karnielr אמר:

@מטייל_4105599 אמר:

היי, 

האם בחורה יכולה לטייל עצמאית בארצות הברית,  כן

וכמה זמן לוקח בכלל לחדש ויזה אם הייתה בעבר ללא שימוש, אי אפשר לחדש ויזה, צריך לעשות את כל התהליך מחדש. 

3 שבועות בארה”ב מה אפשר לעשות כדי למצות את המקום ולא להשתגע,.אולי ניו יורק או להתמקד במדינה אחת. אי אפשר למצות את כל ארה”ב בשלושה שבועות. צריך להחליט על אזור. תלוי גם איך הטיול מתוכנן – אם זה טיול ברכב אפשר לשלב טבע וערים, מגוון האפשרויות בערך אינסופי.  אם מתוכנן טיול בתחבורה ציבורית, יותר קל לארגן טיול עירוני. בשלושה שבועות אפשר לשלב כמה ערים בנוסף לניו יורק, תלוי אם את יכולה/מעוניינת להשתמש בטיסות פנים. 

אודה לכם להמלצות איך ומאיפה להתחיל עם כל זה, חודש: אפריל להתחיל עם ויזה, אחר כך להחליט על אמצעי תחבורה ובהתאם לכך לבחור כיוון כללי. 

תודה

תחבורה ציבורית זאת האופציה היחידה כרגע, 

אם יש לך המלצות למסלול והשערה על עלויות גם בהשוואה למדינות אחרות,ואם מצמצמים בהוצאות ולא משתגעים יותר מידי

זה מסלול כללי שמצאתי שיכול להתאים: 6 ימים ניו יורק, 3 ימים לאס וגאס, 3 ימים סן פרנסיסקו ו5 ימים לוס אנג’לס 

בעיקר לראות אתרים תיירותיים, מקומות שקל להתמצא בהם ובטוח להסתובב לבד...

karnielr עמיחי13 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • karnielr
            karnielr @מטייל_4105599 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_4105599

המסלול בגדול בסדר, אני אישית הייתי מוסיפה יום ללאס וגאס ויום לסן פרנסיסקו ומורידה אותם מלוס אנג’לס אבל זה באמת עניין של העדפות אישיות.  בכל מקרה, העלויות לא יהיו צנועות גם אם תחיי בצניעות. הוצאה מרכזית תהיה התחבורה מיעד ליעד, מניו יורק למערב את חייבת טיסה ומיעד ליעד במערב את צריכה לבדוק אוטובוס מול טיסות.  כשמתניידים בתחב”צ, הלינה בדרך כלל במרכז ולא בפרברים הזולים וזה גם כמובן משפיע על העלויות. 

מטייל_4105599 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • מטייל_4105599
              מטייל_4105599 @karnielr נערך לאחרונה על ידי

@karnielr אמר:

@מטייל_4105599

המסלול בגדול בסדר, אני אישית הייתי מוסיפה יום ללאס וגאס ויום לסן פרנסיסקו ומורידה אותם מלוס אנג’לס אבל זה באמת עניין של העדפות אישיות.  בכל מקרה, העלויות לא יהיו צנועות גם אם תחיי בצניעות. הוצאה מרכזית תהיה התחבורה מיעד ליעד, מניו יורק למערב את חייבת טיסה ומיעד ליעד במערב את צריכה לבדוק אוטובוס מול טיסות.  כשמתניידים בתחב”צ, הלינה בדרך כלל במרכז ולא בפרברים הזולים וזה גם כמובן משפיע על העלויות. 

תודה

לגבי לאס וגאס זה יותר לשעות העערב נכון?

שירליץ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • שירליץ
                שירליץ @מטייל_4105599 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_4105599

בשעות הבוקר אפשר לטייל ( או ללכת לבריכה אם פתוחה, או לעשות שופינג), אם את בלי רכב תוכלי להצטרף לסיורים מאורגנים.  אפריל תקופה מעולה כי עוד לא רותח בחוץ. 

• מטייל_4105599
                  מטייל_4105599 @שירליץ נערך לאחרונה על ידי

@שירליץ

תודה אבל אני ממש לא בקטע של טיולים מאורגנים:(

אני רק צריכה לדעת שתהיה לי תחבורה ציבורית נורמלית ושלא אפחד להסתובב שם,

אני לא מוצאת יותר מידי מידע  על מטיילות עצמאיות בארצות הברית, וגם כולם רושמים שללא רכב קשה להתנייד כי כולם שם עם רכבים, 

שירליץ IO. דוקטור דו ליטל 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • שירליץ
                    שירליץ @מטייל_4105599 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_4105599

זה נכון בגדול, ארצות הברית בנויה תרבותית לרכבים, ולתחושתי מערב ארה״ב עוד יותר מהמזרח. 

בערים הגדולות (סאן פרנסיסקו, לאס ווגאס) אפשר להסתדר בלי רכב (ולעיתים אפילו מומלץ), בלוס אנג׳לס זה פחות נוח ויעלה בזמן ו/או כסף.  

לראות טבע בלי רכב ולא בסיור מאורגן ברמה כלשהי, מאד קשה עד בלתי אפשרי. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • עמיחי13
                      עמיחי13 @מטייל_4105599 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_4105599

לא הייתי מנסה לתפוס את כל ארה”ב, ואפילו לא מנסה לדלג ככה בין אזורים מרוחקים מאוד.

לטיול של 3 שבועות הייתי בוחר ביעדים בצפון-מזרח (בוסטון, ניו יורק, וושינגטון, פילדלפיה) או בדרום-מערב (סן פרנסיסקו, לוס אנג’לס, סן דייגו, לאס ווגאס) בלי דילוגים.

• IO.
                        IO. @מטייל_4105599 נערך לאחרונה על ידי IO.

@מטייל_4105599

״מאיפה להתחיל עם כל זה״? נראה שאת ממש בכיוון – בוחרים את היעדים שמושכים אותך ומתחילים לחבר אותם למסלול. בודקים טיסות, אוטובוסים, רכבות ומקומות לינה ואטרקציות – וככה מתחילים להבין גם עלויות. בודקים זמנים ומרחקים ולו״ז ועושים התאמות פה ושם. משאירים גם מקום לגמישות אם אפשר...

בלאס ווגאס לא הייתי.

בניו יורק אין שום בעיה להסתובב בלי רכב, יש תחבורה ציבורית.

כנ״ל לגבי סן פרנסיסקו.

את ל.א. אני אישית הרבה פחות אהבתי (אבל זה לגמרי עניין של טעם כמובן) וקשה שם יותר בלי רכב אבל גם שם אפשר להסתדר.

אין שום בעיה לבחורה לטייל לבד בארה״ב, עשיתי את זה גם בלי רכב. צריך להפעיל שיקול דעת (בעיקר בכל מה שנוגע לשוטטות בלילה לבד) אבל לא יותר ממה שצריך בכל מקום...

2 הערות על המסלול המתוכנן –

1. הוא כולל הרבה מעברים ארוכים (טיסות או נסיעות ארוכות). לא פוסלת – זה צריך להתאים לך, לא לי – רק מקווה שאת מודעת… 

2. 6 ימים זה ממש לא הרבה לטיול ראשון בניו יורק בעיני ו- 3 ימים לסן פרנסיסקו זה גם לטעמי מעט (שתי ערים שאני מאוד מאוד אוהבת). אם המעברים כלולים בספירת הימים הנ״ל אז שימי לב גם לזה. לעומת זאת אני הייתי מורידה ימים בל. א. אז נסי לחשוב מה את מחפשת / רוצה לעשות בכל אחת מהן ואולי תשני את החלוקה (אולי לא – כאמור זה לגמרי אישי).

בהצלחה!

• מטייל_4105599
                          מטייל_4105599 @IO. נערך לאחרונה על ידי

@IO אמר:

@מטייל_4105599

״מאיפה להתחיל עם כל זה״? נראה שאת ממש בכיוון – בוחרים את היעדים שמושכים אותך ומתחילים לחבר אותם למסלול. בודקים טיסות, אוטובוסים, רכבות ומקומות לינה ואטרקציות – וככה מתחילים להבין גם עלויות. בודקים זמנים ומרחקים ולו״ז ועושים התאמות פה ושם. משאירים גם מקום לגמישות אם אפשר...

בלאס ווגאס לא הייתי.

בניו יורק אין שום בעיה להסתובב בלי רכב, יש תחבורה ציבורית.

כנ״ל לגבי סן פרנסיסקו.

את ל.א. אני אישית הרבה פחות אהבתי (אבל זה לגמרי עניין של טעם כמובן) וקשה שם יותר בלי רכב אבל גם שם אפשר להסתדר.

אין שום בעיה לבחורה לטייל לבד בארה״ב, עשיתי את זה גם בלי רכב. צריך להפעיל שיקול דעת (בעיקר בכל מה שנוגע לשוטטות בלילה לבד) אבל לא יותר ממה שצריך בכל מקום...

2 הערות על המסלול המתוכנן –

1. הוא כולל הרבה מעברים ארוכים (טיסות או נסיעות ארוכות). לא פוסלת – זה צריך להתאים לך, לא לי – רק מקווה שאת מודעת… 

2. 6 ימים זה ממש לא הרבה לטיול ראשון בניו יורק בעיני ו- 3 ימים לסן פרנסיסקו זה גם לטעמי מעט (שתי ערים שאני מאוד מאוד אוהבת). אם המעברים כלולים בספירת הימים הנ״ל אז שימי לב גם לזה. לעומת זאת אני הייתי מורידה ימים בל. א. אז נסי לחשוב מה את מחפשת / רוצה לעשות בכל אחת מהן ואולי תשני את החלוקה (אולי לא – כאמור זה לגמרי אישי).

בהצלחה!

תודה רבה על התגובה המפורטת! קצת הרגעת אותי ….חשבתי לחפש יעד אחר כבר , אני לא מוצאת כמעט שום מידע על נשים שמטיילות שם לבד יותר משבוע, 

ממש לא מתאים לי טיסות ביניים ארוכות, אני מחפשת יותר נוחות, וגם היה  נראה לי ש ל”א פחות מתאימה, 

אז אם יש לך איזה מסלול שעשית ממה שתיארת אשמח ליותר מידע על זה, מה היה המסלול שלך בד’יוק ואיזה מקומות ראית, תודה!

IO. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • IM
                            IM נערך לאחרונה על ידי

הי . לפני מספר שנים היתה בחורה בשם פזית שטיילה בתחב”צ במערב ארה”ב 

פירסמה כאן בפורום סיכום מפורט .

נסי לערוך חיפוש 

ואם לא – מוני בוודאי ימצא לך את השרשור 

תהני .

מטייל_4105599 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                            • צביקה
                              צביקה נערך לאחרונה על ידי

ראי טיול של פזית, שטיילה בגפה בתחבורה ציבורית:

הטיול של פזית - חלק ראשון

הטיול של פזית - חלק שני

• מטייל_4105599
                                מטייל_4105599 @צביקה נערך לאחרונה על ידי

@צביקה אמר:

ראי טיול של פזית, שטיילה בגפה בתחבורה ציבורית:

הטיול של פזית - חלק ראשון

הטיול של פזית - חלק שני

תודה לכם, 

• מטייל_4105599
                                  מטייל_4105599 @IM נערך לאחרונה על ידי

@IM אמר:

הי . לפני מספר שנים היתה בחורה בשם פזית שטיילה בתחב”צ במערב ארה”ב 

פירסמה כאן בפורום סיכום מפורט .

נסי לערוך חיפוש 

ואם לא – מוני בוודאי ימצא לך את השרשור 

תהני .

קראתי מחצית ממה שכתבה לצערי לא רלוונטי, היא ממש ניסתה לחסוך בלי להתפנק, טיול קשוח אחרי צבא אולי…

המטרה שלי היא להנות וכן להתפנק ופחות לעבור ממקום למקום...אבל אני לא יודעת עד כמה זה באמת אפשרי 

? תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • ?
                                    משתמש שנמחק @מטייל_4105599 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_4105599

כל מה שבערך תיארת על רצונותיך זה: "בעיקר לראות אתרים תיירותיים, מקומות שקל להתמצא בהם ובטוח להסתובב לבד...".

- אז בעברי הרחוק, הייתי חודש בניו-יורק וכמה ימים בבוסטון, ביקרתי במוזיאונים ובעיקר שוטטתי בשכונות (זה התחביב שלי) - לא יודעת אם זה נקרא "אתרים תיירותיים", רוב הזמן שוטטתי לבד גם בשעות המאוחרות(לפני "שיטת ג׳וליאני")- לא בברונקס ובהארלם.

אם לא מסתובבים במקומות חשוכים, אין צורך לחשוש יותר מדי, בדיוק כמו בת"א (לא בכל המקומות נעים להסתובב בערב/ביום) ושרדתי כדי לספר. 

* הבעיה שלך תהיה מימון שהיה ארוכה, מחירי המלונות אינם נמוכים (או למצוא קרובים רחוקים בעיר). 

תהני. 

• gauntlet
                                      gauntlet נערך לאחרונה על ידי

טיסה הלוך לניו יורק, AIRBNB לשבוע (יקר מאוד במנהטן, סתם יקר מסביב ברוקלין וכד’), או שאם לא מפריע לך הוסטלים שיכולים להיות קצת יותר זולים
                                      משם טיסה ללאס ווגאס לשבוע, תתמקמי איפשהו קרוב לסטריפ כדי שתוכלי לטייל רגלית
                                      משם טיסה לסן פרנסיסקו לשארית הימים ומשם טיסה לארץ

שימי לב ארה”ב יקרה מאוד והיעדים הנבחרים במיוחד ניו יורק וסן פרנסיסקו, 

כמו שכתבו, רכב תמיד עדיף בארה”ב (ואפשר לנצלו כדי לישון בקמפינג נוח), אבל אם אין, לכי על טיסות ותמנעי מאוטובוסים נוראיים (הטיסות ניו-יורק-לאסוגאס -סן פרנסיקו יעלו לך בערך 200 דולר)

העצה היחידה שלי להוזיל עלויות היא למצוא מקום עם מטבח ולבשל לעצמך לשבוע (טיול אחד לסופר אמור להספיק),

הלינה תהיה מירב ההוצאה שלך, אז אם כבר יש תוכנית להתחיל להזמין

נסי אולי לצמצם ימים אם העלויות גבוהות מדי

• ?
                                        משתמש שנמחק @gauntlet נערך לאחרונה על ידי

@gauntlet

* רק שואלת(טרם ביקרתי): מה עושים שבוע בלאס-וגאס ללא "שק מזומנים" או כרטיס אשראי ללא הגבלה? 

hil gauntlet 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                        • hil
                                          hil @אורח נערך לאחרונה על ידי

@aljaje

(אני שואל את אותה השאלה, עם כרטיס אשראי ללא הגבלה, והייתי בוגאס)

• ?
                                            משתמש שנמחק @hil נערך לאחרונה על ידי

@hil

😂 חטפו אותך לשם? 

לפחות יכולת להמלט משם במהרה בגולפסרים g650, בעזרת ה"פלאטינום". 

hil תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון