נראה שבמצב הנוכחי - ישאר רק החרמון
-
תגידו, אתם לא קצת מגזימים ?
ברצינות, זה טיסות שעולות 300-400 שקל.
רק השעת המתנה שלכם על הקו שווה יותר מזה.
תיקנו טיסה אחרת, ותשכחו מהכסף. אם ממש חשוב לכם לדפוק אותם, תעשו צ’ק אין שלא יכניסו נוסע אחר על המקום הריק שלגם.
ואם אתם לא מצליחים לבטל, אז תשנו את הטיסה לאמסטרדם לחגי תשרי או משהו, ופשוט תזמינו חדש.
מה אתם הולכים מכות עם חברת לואו קוסט, מלחמה מיותרת בתחנות רוח
-
עצה נחמדה אבל…… קודם כל כרטיסים+ מזוודות עלו 386 יורו. [ מבוגר וילד] . ואיתי היו שתי משפחות של 4 אנשים. ויודע מה ? גם 300-400 ש”ח זה לא סכום לזלזל בו. לפחות לא אצלי. לגבי “תשנו”. כל שינוי כרטיס עולה 48 יורו. [ ז”א לי יעלה 94] עכשיו למתי בדיוק אני אשנה? גם אם לא היה את המשבר הנוכחי אין לי מושג לאיפה ומתי אוכל לנסוע. אם היו אומרים לי – שלם קנס וקבל זיכוי לשנה אז הייתי שוקל. כרגע אני בונה על זה שהם כנראה מפסיקים לטוס לאיטליה. נחמת עניים

-
הבעיה עם שינוי לתאריך חדש
ולא
קבלת הכסף חזרה
הינה האי-ודאות, בניגוד למפעל תעשייתי שלא יעבוד חודש או שניים ויחזור לעבוד
גופים שיש להם חוב גדול (כגון בגין מטוסים) הפסקה מלאה או חלקית של הפעילות שלהם יכולה להיות קטסרופאלית כי הרבית והחזרי הקרן על המטוסים לא נפסקים (אי אםשר להוציא אותם לחופש)
ולכן עדיף כסף ביד מכרטיס טיסה לעוד חצי שנה ...
-
מישהו יודע האם כדאי ללכת מחר לחרמון בתנאי מזג האוויר?
-
-
שמעתי בכאן 11 מפי כתב בשם שרון עידן שאיזי ג’ט מפסיקה לטוס לאיטליה,
בפועל – דיברתי אתם שוב טלפונית ואין שינוי,
אך עכשיו לפתע אני רואה הודעה באתר שלהם שיש איסור כניסה לישראל לאזרחים זרים,שאין להם דרכון ישראלי
ומי שיושפע מההגבלות האלו מוזמן ליצור אתם קשר ולקבל החזר או לשנות יעד בלי דמי שינוי
(בתנאי שיוסיף את ההפרש אם מחיר הטיסה יהיה יותר יקר)
אז אני מתכנן לעשות את זה (לתת להם מספר הדרכון האמריקאי שלי) השאלה אם זה אמין הרי בסופו של דבר אני חוזר לישראל…
בקיצור תחזיק לי אצבעות שאצליח.
-
כל הסיפור פה עם הטיסות מזכיר לי משהו שקרה לי לפני מספר שנים שחיפשתי משהו ולא מצאתי עברתי בכמה חניות ועדין לא מצאתי.בעלי אמר לי דבר כזה: אם עד עכשיו לא מצאת סימן שזה לא צריך לקרות! אותו דבר עם הטיסות.אני קוראת שאתם עושים מאמצים מאד גדולים כדי להשיג טיסה וזה לא הולך אז אולי זה הזמן לוותר.
חוץ מזה ייתכן מאד שתשיגו טיסה לכו תדעו מי יהיה בטיסה אולי תדבקו ואז במקום להנות מחופשת סקי תאלצו להיות בבידוד.
-
תדעי לך שרק בגללך אני מקפיד להכנס לפורום הזה בכל כמה ימים.
-
אני שמחה שאני גורמת לך ולאחרים להכנס לפורום.לא רוצה אל תיכנס.
-
ואני בטוחה לא התכוונת בטעות להחמיא לי
-
@ענבל-אין-על-סקי אמר:
ואני בטוחה לא התכוונת בטעות להחמיא לי
באיזה יקום מקביל יש מקום להחמיא לאדם שדוגל בחוסר מאמץ? שבמקום לתת עצה קונקרטית ומעשית, רק יודע לספר שכשהיא רצתה (לקנות) משהו ולא מצאה, הבעל אמר שזה לא היה צריך לקרות (אגב, זה משפט שכל גבר נשוי אומר מדי פעם, די בשמחה) וזאת העצה שהאדם הזה מסוגל לתת לאחרים גם?
אני בא מעולם של עשיה מתמדת. של לקיחת אחריות ואתגרים והגשמה עצמית ברמות הכי גבוהות שרק ניתן, מקצועית ואישית. לעולם לא אעריך וויתורים ובחירות שדורשות מינימום מאמץ.
-
גם אני כזו ואם בבעלי אנו עוסקים אני לא הרבה שואלת אותו מה לקנות ומה לא תודה לאל אני מרוויחה די בסדר על מנת להחליט מה לקנות לעצמי ומה לא.
ההקבלה הייתה לגבי הטיסות שמתבטלות עקב הקורנה זה לא משהו שאנו יכולים לשלוט בו ואני רואה פה בפורום שאנשים עושים מאמצים מאד גדולים על מנת לטוס לחופשת הסקי שלהם ורק חבל שהם יתאכזבו .
-
אני עובדת מאד קשה גם בעבודה שלי וגם בעסק שלי ולכן יכולה לממן לעצמי את חופשת הסקי שלי כך שאם הייתי מוותרת לא הייתי מצליחה להגיע לאן שהגעתי.