אמור לטוס ביום שישי
-
!No tengo mas que decir
-
אם זו חברת טיולים ישראלית, יש סיכוי טוב שסתם מנסים לגרום לך לבטל מרצונך כדי שהם לא יפסידו כסף. הייתי מחכה לרגע האחרון לראות אם הם יבטלו. הרי יכול להיות שממילא לא יתקיימו טיסות (כי חברות תעופה רבות מפסיקות לטוס לארץ) ואז החברה תיאלץ ממילא לבטל.
-
יש לשים לב שאל על לא מחזירה את הכסף בתמורה לביטול הנסיעה אלה מציעה הקפאת הכרטיס או שינוי מועד הטיסה.
כך שהכסף נשאר בחברת אל על .
זה יכול להתאים למי שבכל מקרה מתכנן נסיעה עתידית עם תאריכים וכו.
-
זו כנראה טיסה של חב' ישראייר ובינתיים:
"...טיסות מיוחדות שנחכרו כגון טיסות סקידיל, לפלנד וטיסת ז'זוב יצאו כמתוכנן."
* חברתי נסיעות היא זו שצריכה להחליט שהיא מבטלת, אבל אם משרדי-הממשלה, עדיין מתנהלים בצורה מגוחכת, כנראה שגם אין מה לצפות מהחברה, אם יחלו-זו כבר לא הבעיה שלהם.
פּארטאץ׳.
-
@aljaje אמר:
זו כנראה טיסה של חב' ישראייר ובינתיים:
"...טיסות מיוחדות שנחכרו כגון טיסות סקידיל, לפלנד וטיסת ז'זוב יצאו כמתוכנן."
* חברתי נסיעות היא זו שצריכה להחליט שהיא מבטלת, אבל אם משרדי-הממשלה, עדיין מתנהלים בצורה מגוחכת, כנראה שגם אין מה לצפות מהחברה, אם יחלו-זו כבר לא הבעיה שלהם.
פּארטאץ׳.
כן, זה בערך ככה, הממשלה אשמה, כל עוד לא מבטלים את הטיסה אכלתי אותה.
עכשיו, שאלה רצינית, נגיד שבאמת הולכים לבטל את הטיול אבל ממתינים לשישי בבוקר ממש לפני ש הטיסה יוצאת כדי לא להחזיר את הכסף למי שביטל, אם אני לא אומר להם רשמית "אני מבטל, לא מגיע", ואז באמת הטיול מבוטל, מה קורה? אקבל משהו?
סיכוי נמוך שיקרה, אבל לך תדע..
-
זו החברה ש"אשמה", אם הם יבטלו את הטיול, הם יצטרכו להודיע מראש.
אין לדעת מה יחליטו לעשות, כנראה ימשיכו כרגיל (כמו שאחרים כבר כתבו), לא רוצים להפגע כלכלית.
אבל הולכים להכשיר את "מתקן סהרונים" למחוייבי בידוד, אז אולי יהיה לך מקום להתבודד כשתשוב מהטיול.

-
הנסיבות שנוצרו בעקבות מגפת הקורונה מאלצות את ישראייר לבטל טיסות שמספר הנוסעים שנותר רשום להן מועט. הביטול המסיבי של טיסות יוצר מצב שבו יתרת הנוסעים ממתינים שחברת התעופה תבטל מיוזמתה את הטיסה, ואז יוכלו לדרוש לא רק החזר כספי, אלא גם פיצוי בטווח של 2,500-2,000 שקל. ישראייר טוענת שלנוכח המצב שנכפה עליה, כמו על חברות התעופה האחרות, אין זה צודק להטיל עליה חובת פיצוי על טיסות שנאלצה לבטל ואין בחובת הפיצוי הגיון כלכלי כלשהו, משום שהיא רק מעמיקה את הנזק הכלכלי שנגרם לחברות התעופה.
-
@gauntlet אמר:
הנסיבות שנוצרו בעקבות מגפת הקורונה מאלצות את ישראייר לבטל טיסות שמספר הנוסעים שנותר רשום להן מועט. הביטול המסיבי של טיסות יוצר מצב שבו יתרת הנוסעים ממתינים שחברת התעופה תבטל מיוזמתה את הטיסה, ואז יוכלו לדרוש לא רק החזר כספי, אלא גם פיצוי בטווח של 2,500-2,000 שקל. ישראייר טוענת שלנוכח המצב שנכפה עליה, כמו על חברות התעופה האחרות, אין זה צודק להטיל עליה חובת פיצוי על טיסות שנאלצה לבטל ואין בחובת הפיצוי הגיון כלכלי כלשהו, משום שהיא רק מעמיקה את הנזק הכלכלי שנגרם לחברות התעופה.
ומה לגבי אנשים כמוני שאין לו בית עם חדר פרטי עם שירותים מ שלי ואין לי את היכולת לעשות בידוד?
הם לא אשמם, אני לא אשם, הממשלה אשמה, בסופו של דבר כל אחד מעביר אחראיות למישהו אחר, כולנו נדפקים, אבל אתה יודע?, עם החברה פושטת רגל (מכווה שככה כותבים), בסופו של דבר הם לא ישלמו את מה שהם חייבים, הרבה אנשים יפסידו את העבודה שלהם, אבל גם אני, אני מאוד קרוב ב לאבד את העבודה שלי (כמו שכתבתי קודם , אני עובד במלון), מאבד את החוויה של הטיול, מאבד את הכסף של הטיול, נדפק מ כל הכיוונים.
קיצר, טוב לי, אני כל יום מתבאס עוד יותר ומתעצבן עוד יותר.
שיהיה מה שיהיה.
-
רק בקשר לפשיטת רגל,בעבר אם חברת תעופה פשטה את הרגל, כמו ספנאייר או מאלב ז”ל, מי שרכש את הכרטיסים ישירות מהחברה קיבל את מלוא כספו בחזרה מחברת האשראי – ומהר, גם אם עברו חודשים מאז מועד התשלום.
היו על כך הרבה עדויות בפורום, אתה יכול לעשות חיפוש אחורנית.
-
לא רואה מצב בו מישהו יוכל לדרוש פיצוי על ביטול טיסה.
אם הטיסה מתבטלת עלות הטיסה בודאות תוחזר כי יש כשל תמורה, אבל בנוגע לפיצויים בכל חוקי הפיצויים (ישראלי ואירופאי) יש החרגה לנסיבות חריגות כאלו ואחרות.
כאשר כל עולם התעופה פלוס מינוס מושבת, הרבה מדינות לא מאפשרות כניסה של אזרחים זרים ואפילו ארה”ב מונעת כניסה של טיסות מאירופה, לא רואה מצב בו בית משפט לא יקבל זאת כנסיבות חריגות שאינן בשליטת חברת התעופה.
-
יש מזל שאצלנו יצא מכתב לחברות התעופה אשר מסביר כי אנו חיוניים למדינה ולכן גם נאסרה יציאתנו מהארץ בשלב זה.
אבל גם בלי זה הטיסות בכל מקרה יתבטלו ואז נוכל לשנות את מועדי הטיסה.
-
-
מקווה בשבילך שהטיול יתבטל ביוזמת החברה ברגע האחרון, אולי כי הטיסות יבוטלו מעצמן, ואז זה יחסוך התלבטות וכסף גם יחד.
משה, יש כאלו שבשבילם זה המון כסף. יש כאלו שנמצאים במצב רוח ירוד ומבואס בגלל האירועים. אפשר פעם אחת לשים את עצמך בצד ולא להידחף עם מרצדס אס קלאס, ו”אנחנו כל כך חיוניים” וכל מה שלא קשור ולא עוזר לאדם ששאל את השאלה בשעת לחץ, אלא רק נועד לומר “אני אני אני”.
-
אלעל ביטלה לנו טיסה שתוכננה לשבוע הבא ובהחלט הודיעה על החזרת הכסף !!
הכרטיס אצלנו משולב היה עם נקודות וגם הנקודות חזרו לחשבון.
מציעה באופן עקרוני להשתמש בניסוחים פחות נחרצים, אלא אם מדובר ממש בנסיון אישי (כמו אצלי כעת). תמיד אפשר לכתוב שמעתי מכמה אנשים ואז הקורא יחליט האם מכמה אנשים הוא יכול להחליט לכאן או לכאן.
בדיוק כפי שבעבר היתה המלצה בפורום לגבי טעמים. דוגמת: אנחנו לא מצאנו את x מעניין במקום לכתוב בנחרצות על ערים/מדינות – היא משעממת...
-
יש לי טיפ בשבילך.
פאניקה. לחץ . מצוקה ושאר מיני ירקות לא יפתרו את הבעייה.
תאמין לי שאם הייתי עכשיו צריך לחשוב על כל מה שקורה בשטח אז הייתי בדיכאון אמיתי.
אבל מכיוון שלפחות התנסיתי בכמה משברים בחיי אז גם למדתי איך להתייחס אליהם.
יש לקחת את תמונת המצב האישיתולחייך ולצחוק ולהמשיך הלאה .
במילא לאף אחד מאיתנו אין השפעה על המצב הנתון .
ואז כן יהיה נכון לחשוב על דברים טובים ולתכנן טיולים עתידיים עם מרצדס ופרארי ומלון 10 כוכבים עם סוויטה מסתובבת בקומה ה 100.
או כמו מילות השר היאוש לא נעשה יותר נוח.
החיים טובים ויש ירידות אבל בסוף העליות יהיו הרבה יותר גבוהות.
בקיצור לצחוק ולהנות כי יש אנשים שמשלמים להם לדאוג במקומכם
-
מה אני אשם ?
תבואי בטענות לאל על כי זה מה שמופיע באתר שלהם .
הקפאה או שינוי מועד הטיסה.
ביטול בהתאם לתנאי הכרטיס.
נחרצות לא רלוונטית במקרה הזה.
לא כל כרטיס ניתן לביטול.
-
אבולוציה של שאלות:
שואל תמים
חצי תשובה וחצי התנסות של משה 22
סיפור מחייו של משה 22
-
חחחח
הלוואי שהיה אפשר.
אין משהו מיוחד סיפור חיים רגיל וממוצע כמו רובנו .
אני פשוט טוען שאם אני יכול אז כנראה ש 95 אחוז האחרים גם יכולים.
ומכיוון שאין לי בגרות במתמתיקה אז לא שכחתי את 5 אחוז הנותרים שהם צריכים קצת יותר להתאמץ.
-
דברים כדורבנות משה וכל מילה בסלע.
מקסים בעיניי שגם כשאתה קורא את הפוסט של הבחור כאן ואת התלבטויותיו אתה מוצא לנכון להעלות את נושא הטיול המינמליסטי, הסגפני, שיש המכנים אותו משום מה טיול יוקרה.
אתה מדגים נפלא כי הגישה הנכונה ליוקרה נמצאת בראש.
לא בטוח שמבינים כאן שיוקרה היא קודם כל תפישה פנימית של אושר ותיאור היוקרה הוא כפיזור אושר סביב והפריה הדדית. ניכר שלא מעט אנשים עוד צריכים לעבוד על האני הפנימי שלהם על מנת למצוא את היוקרה שבתוכם. חזק ואמץ. -
אכן כל מילה חתומה בסלע.
לא יכולתי לכתוב יותר טוב את התרגום לטיולי היוקרה כביכול שאין בינם לבין עלות כלכלית שום קשר .
התפיסה היא ברמה אחרת בכלל .
ולכן כל אדם יכול לתכנן ולטייל כאוות נפשו בהתאם לרצונותיו וחלומותיו אם יחשוב לרגע מחוץ לקופסה והמסגרת המרובעת.