הצבע הירוק-שרשור של אמצע שבוע ואמצע חודש
-
-
-

הג’ונגל הויאטנמי הירוק מלמעלה ומלמטה. השביל המוליך להר הגבוה ביותר באי קאט-בה והמראה מלמעלה של אוסף ההרים הבלתי יאומן שבאי. אגב: פרוש שמו של האי הוא ‘אי-הנשים’ מכוון שיורדי ים שחלפו לידו, ראו על החוף רק נשים. כמובן, הגברים היו דייגים יורדי ים ומי ראה אותם?
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
"...אֹפֶק מַאֲדִים, בַּמִּזְרָח אוֹר
שֶׁמֶשׁ כְּבָר עוֹלָה עַל הַר תָּבוֹר.
לִי-יִ לִי-יִ...". -
עוד תמונות בצבע ירוק

-
קייפטאון, דרא”פ

-

אירלנד. האי הירוק.
-
הרובע המלאי. בו קאפ. המקום היחיד בדרום אפריקה שבו מותר להשמיע את קריאות המואזין מהמסגד בקול רם! (בשאר דרום אפריקה, המואזינים קוראים למתפללים במערכת של כריזה ישירות לבתים.
-
יונק דבש ירקרק, מונטה ורדה, קוסטה ריקה

-
נכון, הרובע המלאי. היה לנו בדרום אפריקה מדריך מקומי – עומאר – שבמקור המשפחה שלו ממלזיה, לקח אותנו לבית שלו, למשפחה שלו. סיפר לנו על החיים שלהם שם, לטענתו במידה רבה מצבם של ה”צבעונים” גרוע היום יותר מזה של ה”לבנים”. היה מאוד מעניין להכיר את דרום אפריקה מן הזווית הזו.
אבל מואזין לא שמעתי, מודה.
-
נשבע לכם שעשיתי זאת באלפי משתנות בכל העולם, אבל בירוקות, שמאירות באור נגוהות, נתקלתי רק במקום אחד ודווקא, במלון מרשת ראדיסון (היום, בעל שם אחר) ונדמה לי, שהן גם מנגנות כש’משקים’ אותן. כבר שכחתי.
-
לקרוא לאיזור 'מחוז האגמים'',
זה כמו ש'עמק בית שאן' הפך ל'עמק המעיינות' כי לבית שאן אין מוניטין נחשק?
-
️ לא אני המצאתי. אני רק יכולה להמליץ בחום על האיזור 
-
תדינת האיים הירוקים תמיד- ניו זילנד. ירוק שלא נגמר
קורומנדל באי הצפוני
כיף לגדול בתוך הירוק של האי הדרומי
ובתוך כל הירוק גידול חדש-צבאים באי הדרומי

רנצי
-
הבאת האיילים לניו זילנד (אין שם צבאים) היתה אחד המעשים המטופשים והנוראים של האנגלים. יחד עם הפוסום שומרי הטבע בניו זילנד וארגון הציידים כצבאם, משתדלים להרוג בהם כמה שיותר, אבל ההצלחות מוגבלות מאד. -
ירוק עירוני:
כבשה בלונדון 2017: חלק מטרנד עירוני שהיה חזק בשנים האחרונות ברחבי העולם – לוקחים פסל של חיה מסויימת, כבשה, פרה ועוד – ומציבים ברחבי העיר פסלים שכל אחד מהם עוצב ע”י אמן אחר, בצבעים ובדגמים שונים ולעתים משונים.
-
Shaun the sheep