החרמון מתחדש
-
שלג בחרמון (עדיין) אין, אבל רכבל חדש יש

-
על הניר זה נראה נחמד בהנחה
- שלגולשים תהיה זכות קדימה על המבקרים.
- שהרכבל החדש יאפשר שהאתר יהיה פתוח שירד שלג, ויקטין את זמן החזרה של האתר לעבודה אחרי שלג כבד.
-
למי שנישאר בארץ שיחשוב על העלויות מול היתרונות עבור מספר המסלולים לעומת עלית המחירים עבור שלושה מסלולים.כבר פורסם על עלית מחירים.אנו חוזרים לזאלבאך בשבוע הבא לאותו מלון
המחירים השתנו ב 10 שנים בתוספת של 5 % ללילה.
-
אני משום מה שמעתי דווקא שהם לא יעלו מחירים.
-
מה זה באמת משנה – אם יעלו או לאו.
מדובר על בערך 3 מסלולים, מספר ימים בודדים בשנה שאינם קרחיים, וחבורות ״מתאבדים״ שגולשים ללא הבנה מה הם עושים .…
עוד 10 ימים ״בדיוק״ נוחתים בציריך ל- 5 ימי גלישה מלאים בסולדן ואוברגוגל.
-
@120bebebe אמר:
למי שנישאר בארץ שיחשוב על העלויות מול היתרונות עבור מספר המסלולים לעומת עלית המחירים עבור שלושה מסלולים.כבר פורסם על עלית מחירים.אנו חוזרים לזאלבאך בשבוע הבא לאותו מלון
המחירים השתנו ב 10 שנים בתוספת של 5 % ללילה.
אנחנו מגיעים השנה לזאלבאך בפעם הראשונה, יש לך טיפים/המלצות כלשהן?
-
K – איפה ראית שזה רכבל שמשרת את מסלולי הגלישה?
בגוף הכתבה לא מופיעה המילה “גולש” ולא הטיה כלשהי של השורש ג.ל.ש.
לעומת זאת, כתוב שבע פעמים “מבקרים”.
בקרוניות אין התקנים חיצוניים לשים מגלשיים.
-
והאם לא ניתן להכניס את המגלשיים לתוך הקרון עצמו? עפ”י התמונה בראש העמוד מאד קשה לראות את גודל הקרון.
-
לא אתפלא.
בעיני אתר החרמון ובעליו, הגולשים הם “קופים” … שההמון הנבער קונה כרטיסים ואוכל סוג …. ויכול לבהות בקופים….
למה להסתבך ולהשקיע בגולשים, אם זה היה מעניין אותם, היו מנסים להוסיף מסלולי גלישה אמיתיים מעבר ל- 1.5 שאין ההמון יכול לבהות בגולשים…
והאמת – לא חשוב מה שיעשו, החרמון הוא אתר צוציק… שבחצי שעה עם מעליות נורמליות עושים “סיבוב” מלא עליו.
עדיף בתור גולשים… לטוס לאוסטריה/צרפת/איטליה + לרוזמר יש את וייל...
-
כן גם אני כבר עוד מעט מתחילה לספור את הימים לחופשה שלנו.
-
@jisaacs אמר:
לא אתפלא.
בעיני אתר החרמון ובעליו, הגולשים הם “קופים” … שההמון הנבער קונה כרטיסים ואוכל סוג …. ויכול לבהות בקופים….
למה להסתבך ולהשקיע בגולשים, אם זה היה מעניין אותם, היו מנסים להוסיף מסלולי גלישה אמיתיים מעבר ל- 1.5 שאין ההמון יכול לבהות בגולשים…
והאמת – לא חשוב מה שיעשו, החרמון הוא אתר צוציק… שבחצי שעה עם מעליות נורמליות עושים “סיבוב” מלא עליו.
עדיף בתור גולשים… לטוס לאוסטריה/צרפת/איטליה + לרוזמר יש את וייל...
שיחקתי פעם עם המספרים, והתוצאה הסופית היתה, שעלות שבוע בחרמון עם צימר בנווה אטיב או ביישוב אחר סמוך היתה כמעט כמו שבוע באוסטריה במלון סביר.
-
קשה לראות מהתמונה, אבל מבחינת פרופורציות זה נראה כמו קרוניות גבוהות יחסית שנכנסים אליהן עם המגלשים.
-
אבל לנו יש פלאפל!!
….
-
גם בויסלר בלקומב בקנדה יש פלאפל. ואפילו טעים. למרות שהם שאלו אותי אם אני רוצה מיונז עליו...
-
-
🤮
-
-
להבנתי,לפי הכתבה. מיועדת למבקרים בלבד!יאפשר עליית 2,400 מבקרים בשעה, לעומת 700 בשעה ברכבל הישן – כך שגם זמן ההמתנה בתור צפוי להתקצר באופן משמעות -
-
הרכבל נועד ראשית למבקרים !
למה ?
כי הם אלו משביאים את הכסף לאתר
ולא יעזור כמה נצעק / נבכה/ נבקש
אנחנו פשוט לא רווחים ולכן אין שום צורך להשקיע בגולשים !! ( אאא סליחה - שמו ולידטור חדש )
מי שבאמת אוהב לגלוש יגיע בכל מקרה לחרמון להביא לסיפוקו ולשחק קצת בשלג .. ולכן אין שום צורך מהנהלת האתר להשקיע בגולשים