@אנשיםטובים אמר:
@Shachar3184763
יש לי כמה בעיות עם הטיול שלכם
קודם כל – אני חושב שלהניח שבאפריל אפשר יהיה לטייל בארה”ב זה קצת אופטימי. ולהניח שתוכל לטייל כמו באפריל 2019 זה מאד אופטימי. אני מסכים שטיול שהוא מוטה טבע עשוי להיות יותר ריאלי מטיול שהוא מוטה ערים, אבל עדיים אני מרגיש אופטימיות.
אני לא יודע מה ישתנה – האם לא יהיו טיסות, או שיהיו איסורים, סגרים והסגרים? האם אתרים יהיו פתוחים כרגיל? האם יהיה הגבלת מקומות והזמנת מקומות זמן רב מראש? האם אטרקציות מסויימות יפשטו את הרגל? באמת שאין לי מושג.
קודם כול תודה רב על התגובה הארוכה.
מדובר על אפריל 2022 , רחוק מאוד (מקווה שהקורונה תהיה מאחורינו )
אבל מהכנות שעשיתי הבנתי שכמה שיותר מוקדם עדיף
ולמשל עלינו על נקודות שצריך לחשוב עליהם לדוגמא (מי שיש לא קטנים יש לו צרות אחרות… )
- תאריך גיוס , תאריך בגרויות ,
- (האם חורף 2022 –אם כן, צריך לחזור עד יום העצמואת בגרויות מתחילות )
- קיץ 2022 ? לדחות גיוס בשביל זה ?- אם לא אז להקדים ל קיץ 2021 ?? אז הקורונה תעבור ?? (ההנחה היא שחלקית ונדע את
זה רק עוד כמה חודשים )
- אגב קיץ מבחינתי נכון להיום (עבודה וכו… ) זה אמצע אוגוסט עד אמצע ספטמבר = עלויות הרבה יותר גבוהות
- מזג אוויר חורף , הרבה דברים סגורים
- מתבגרים בן ובת – כנראה יצטרכו חדרים נפרדים (התעלמתי מזה
)
- הזמנת חדרים בתוך השמורות לעיתים צריך שנה מראש ולא ניתן להזמין חודשים כמו באירופה או free-style בתאילנד ברגע האחרון

אני חושב שסיכמת את הויכוחים והדיונים שהיו לנו כמשפחה בהכנת הטיול, ואני משער שגם עוד משפחות עוברות את התהליך הזה אז
ההערות האלה מצויינות.
בתהליך הככנה אכן את כולל את כול המקומות שאתה רוצה ולאט לאט אתה מוריד ומרווח את הטיול שיהיה ניתן לנשום ולהנות, כמו שאמרת.
אני חוזר לדראפט הראשון שיצרתי ונראה “סביר” \קלאסי למשפחות ורגועודי מרווח ונתון לנסיעות רגועות
הנקודות שניסיתי לשמור עליהן על פי מה שאמרתם
- גיוון – טבע עיר
- נסיעות קצרות
- לשמור שיא לסוף .(דיסני לנד )
1 הגעה סן פרנסיסקו
2-3 סן פרנסיסקו
4 נסיעה ליוסמיטי 3 שעות
5- 7 יוסמיטי
8 נסיעה לווגאס – 5 שעות
9 וגאס
10 נסיעה לבריס
11-17 מסלול מעגלי ברייס , ZION אנטילפופ PAGE
18 נסיעה ל LA עצירה בדרך
19-23 לוס אנגלס
24 טיסה לניו יורק
30 חזרה לארץ
האופציה הנוספת לשמור LA לסוף זה להתחיל ממנה או מ ווגאס וכול המסלולים שיצרתי לא נראו לי ..
אשמח לדעתכם