יכול לקחת את ה air train ומשם חיבור לקו E של ה subway. הוא לא מגיע בדיוק לטיימס סקוור אבל ממש ליד.
שים לב שקו A הוא ממש אבל ממש ארוך בהשוואה ל E
יכול לקחת את ה air train ומשם חיבור לקו E של ה subway. הוא לא מגיע בדיוק לטיימס סקוור אבל ממש ליד.
שים לב שקו A הוא ממש אבל ממש ארוך בהשוואה ל E
המלצה למזמיני טיסות:
בעיקר בטיסות פנים בארה”ב, שימו לב האם ליד הטיסה מופיע :
Direct Flight – שאז יש לטיסה עצירה בדרך (ביעד כלשהוא)
לבין
Nonstop Flight – שאז אין לטיסה עצירה בדרך
המונחים מאוד מבלבלים!!
הייתי בודק אופציה לטייל ב snowmass , אספן ו marron bells, זה קרוב לדנבר
בריטיש בסדר גמור!! הצוותים שלהם נהדרים ולא נחים לרגע!
ממליץ לך לבחור המשך מלונדון עם הדרימליינר או ה A380
קניות בווגאס באאוטלט הצפוני, ממש שווה!!
תירשם באתר שלהם ואז יגיעו לך קופונים למייל
מוכרח לציין שהגרנד קניון נורא מאכזב. ובטח שלא הייתי נוסע במיוחד 5 שעות לגדה הדרומית. זה נכון שזה מדהים בשניות הראשונות אך די מהר ממצים את כל נקודות התצפית מהצד הימני והשמאלי של הגדה (ויש המון כאלה עם מרחק נסיעה לא מבוטל) הייתי משקיע נסיעה של כמה שעות לזאיון פארק במקום. הרבה יותר שווה
טסתי לפני כשבועיים עם בריטיש לדנבר. הטיסות של בריטיש היו מצוינות, השירות שלהם נהדר. (הם מנקים את השירותים פעם בשעה !!) אבל…
הטיסות שלהם מלאות!! וחובה להזמין מקום מראש ולא לחכות ל 24 לפני המראה. אז אפשר לקבל מושב אמצע…
חוצמזה, המעבר בין הטרמינלים בהיתרו עם ילדים לא יהיה פשוט... יש נסיעה של כרבע שעה באוטובוס ושהגענו לטרמינל 3 הוא היה מפוצץ!! הם מפרסמים את שער היציאה רק כשעה לפני ההמראה ואז יוצא שכל הנוסעים מרוכזים בשטח המרכזי של הטרמינל והיה ממש עמוס. זה לא שיקול שנוסעים מבוגרים אך עם ילדים נראה לי קריטי…
לא יודע איך זה בציריך
טסתי עם בריטיש לדנבר באוקטובר והיה אחלה. מאז הם הקדימו את שעת ההמראה מלונדון ל 11:20 ואז יוצא שלא מספיקים להגיע לטיסה מטיסת הבוקר של בריטיש מת"א. נראה לי לא סביר לצאת ערב קודם ולישון בהיתרו. קונקשן אופציונלי זה עם לופטהנזה דרך פרנקפורט או מינכן. מינכן בדר"כ יותר זול
שלום,
אני הייתי באאוטלט הצפוני בוגאס, מניח שבדרומי זה אותו דבר.
הנה לינק לאתר:
http://www.premiumoutlets.com/outlet/las-vegas-north/stores
זה מאוד פשוט,
נרשמים באתר, מקבלים מהם מייל בחזרה עם חוברת הקופונים.
לחלופין, ניתן לרכוש חוברת קופונים בכניסה לאאוטלט בעלות של 10$
לכל קופון יש קוד עליו וצריך לתת אותו בעת הרכישה. כך שכל אחד יכול להשתמש פעם אחת בקופון.
בהצלחה
חושב שיש קונקשיין טוב דרך לונדון עם וירג'ין אטלנטיק
חושב שיש קונקשיין טוב דרך לונדון עם וירג'ין אטלנטיק
טיילנו באיזור הגרנד קניון ופלאגסטף בסוף אוקטובר, בימים היה יחסית נוח אבל לקראת ערב כבר ירד לאיזור ה 0 מעלות ונהיה קר שלא היה כיף להסתובב בחוץ. כל ההרים מסביב לפלאגסטף כבר היו מושלגים רציני בסוף אוקטובר
הי, אנחנו שכרנו רכב בדנבר והחזרנו בווגאס, הקנס הכי נמוך היה באלאמו והיה "רק" 250 דולר.
@מרסלו-0
המסלול אחלה, רק הערה קטנה,
פעילויות המים באגם פאואל עולות המון המון כסף, השקעה של 275 דולר (בערך) לשעתיים סירת מנוע , היה נראה לי קצת היסחפות.
מציין זאת מכיון שהדגשת שפעילות מים הם חלק נכבד מהטיול שלכם, יחד עם זאת ללא ספק זהו אחד המקומות היפים ביותר במהלך הטיול.
גמר חתימה טובה
אפרופו, אם הזכירו את דנבר וכשרות, אז אנחנו התחלנו בדנבר מכיון שיש שם המון אוכל כשר וגם סופר ע נ ק שכולו כשר כך שזה מקל מאוד על ההצטיידות לפני היציאה לסיבוב גדול
ראיתי כתבה שיונייטד קבלה מהמימשל 5 מיליון דולר אבל זה בקושי יספיק לה ל"תחזק" את החברה עד ספטמבר. לעניות דעתי, מחירי הטיסות בעידן פוסט קורונה יהיו גבוהים מהסיבה שלא כל החברות ישארו במגרש... אנשי עסקים יהיו חייבים להמשיך לטוס ולכן החברות ינסו להתאושש מהמצב העגום שלהן
הם מאוד השתפרו בשנים האחרונות !
השייט שם מאוד יקר ואם זכרוני אינו מטעה אותי, ניתן להתחיל שייט רק עד השעה 13:00 ומינימום שעתיים. נראה לי שאם אתם יוצאים מהברייס בבוקר , תספיקו אנטילופ ופרסת הסוס זה יהיה המון בשביל יום אחד
שלום, למה כוונתך בלונג איילנד? זה יותר גדול מישראל…
אם אתה מתכוון ללינה בקווינס , אז יש קו תחתית מהיר ישירות לעיר (נדמה לי קו E) אם אתה מתכוון ממש בלונג איילנד אז זה רשת רכבות אחרת (lirr) , הרבה יותר יקרה מה subway , כך שמניח שזה יתקזז לך עם מחיר הלינה במנהטן. בקיצור, מה כוונתך?
תחתוך את הגרנד קניון, מיותר לגמרי!! סיבוב ציון- ברייס - פייג' מספיק בהחלט!