אין יותר קלאסית מאירופה: הרומנטיקה של איטליה, האוכל של צרפת, האיים של יוון, הירוק של סלובניה - והכל כל כך קרוב... אירופה כולה - ממזרח ועד מערב נפרשת לפניכם בפורום הזה. מנהלת:יונית
תשובותלשאלתך:
אמנם זה לא קשור לפורום אולם אנו תמיד שמחים לעזור כמידת יכולתנו.
שנית הרומנים הינם אחד העמים הכי פחות אנטישמיים באירופה.הרבה פחות מההונגרים למשל.
שלישית עלות טיפול בסביבות 1200$ לדרכון.
בהצלחה.
שורשים באוקראינה?!עזרה!:Reשלום אביבה
אני חושבת שאנחנו מדברות על אותו איזור. אבי נולד באזור זה, ובבית דיברו הונגרית, וצ`כית.
יש לי מכירה בקיבוץ שדה נחמיה שבגליל שעשתה טיול כזה לאזור לפני 15 שנה.
בזמנו גם אני רציתי לעשות טיול כזה, והוזהרתי על ידי בן דוד שנולד וחי בפראג שהאזור ממ
ממדריד למלגה+מזג האוויר:Reבהנחה שאתם נוחתים במדריד - אולי כדאי לוותר על מלאגה?
כפי שאדם הציע יש מספיק אתרים קרובים יותר למדריד ,ובהנחה שגם לעיר עצמה צריך להקדיש יומיים-שלשה...אז לא נשאר הרבה זמן וחבל מאד להשקיע חלק ניכר ממנו בנסיעה דרומה.
או לחילופין, אם אתם נוחתים במאלגה, להש
המלצה על דיל לחו``ל (הפתעה):Reאנחנו עשינ את זה ברומא לפני שבועיים והיה נפלא.
התארחנו במלון מקסים שהבעלים שלו ישראלים קרוב למרכז ולתחנת רכבת. הטיסה קצרה וזולה מזג האויר נח. השרות והיחס במלון היו נהדרים. אני ממליץ על רומא!!
לפרטים על המלון
www.bedandbreakfastmaria.it +39677591469
זה לא יכול להיות...הנוסחה לחישוב חג הפסחא היא זו:
יום א` של הפסחא חל ביום א` שלאחר הירח המלא בחודש שמתחיל ב-21 במרץ. האורתודוקסים מחשבים לפי הלוח היוליאני שמפגר אחרי הגריגוריאני ב-14 ימים, לכן 21 במרץ לפי חשבונם הוא 4 באפריל. לכן פסחא האורתודוקסי צריך להיות ב-24 באפריל.
פראג או ברצלונה?:Reהי
ברצלווווווונה.........חבל על הזמן
בפראג לא הייתי אבל טיילתי די הרבה בחו''ל ואיו איו כמו ברצלונה.
תסתכלי על חוות דעת שהתפרסו פה בעבר
בודפשט-איטליה:Reעיר מדהימה, התארחנו במלון ''גולדן פארק'' יחס חם שקיבלנו מעקיבא-מנהל המלון, מלון מומלץ מאוד בבעלות ישראלית.
לגבי המסעדות הכשרות יש לקבוע מחירים מראש.
יוסי כהן,קרית שמונה