בטח,איזו שאלה!יש הסעות מאורגנות מתחנות הרכבת של Mol (חינם)אוטובוס,בתאריך 24.6 משעה 08.30 עד 19.30.
כל שעה- שעה וחצי.
יש רכבות למול, מכל הערים המרכזיות של בלגיה כמו אנטוורפן
אבל אולי תציץ באתר של הפסטיבל? האתר של הפסטיבל
מסלול שטוקהולם - נרוויק:Reשלום לכולם.
ברצוני להגיע לאיזור bodo\narvic אך משם קיימת מגבלת זמן
של 5 ימים להגיע לסטוקהולם. מה מומלץ יותר- התמקדות איי לופטן בנורווגיה או התמקדות בקירונה ופארק סארק.
כמו כן בהתחשב במגבלות הזמן, כיצד מומלץ להגיע לסטוקהולם?
תודה לכולם ובייחוד ליעל
מסלול טיול מ NICE ל PARIS:Reנסו את איזור פרובנס ואיזור דורדון. אגב הדורדון מדהים אנו לנו שם בצימר מקסים של ישראלים המספקים גם ספר מקיף בעברית על טיולי כוכב יפיפיים באיזור. האתר שלהם נדמה לי:
www.housenvillage.com והדוא''ל [email protected] מגורים בדורדון
מידע דחוף על פראג (ירח דבש):Reקודם כל מזל טוב.אני מציע לכם כפתיחה של חיים משותפים לקחת רק מלון של4 כוכבים מינימום פחות מזה לא תהנו.
נכון שזה יותר כסף אבל שווה את ההוצאה המחיה שם זולה מאוד .קחו בגדים חמיםכי קר שם מאוד.אני חוזר שוב קחו בגדים חמים ומטריה קטנה לכל אחד
בתי מלון טובים הם
בלאג`יו - איטליה:Reהעיירה יפיפיה וכך גם הנוף,הדרך אליה צרה ומאד מפותלת,אנחנו לקחנו מעבורת משם לגדה השניה של האגם,וחזרנו בדרך פחות מפותלת,הביקור מאד מיוחד.
תהנו!!!
איזה מטבע לקחת לסלובניה?:Reחזרנו שלשום משם. עדיף לקחת יורו, ולהחליף לטולר בבנק או information - השער טוב יותר. בכל מקום אפשר לשלם בטולר ויורו, אך המחיר ביורו מעט יותר גבוה.
נסיעה בספינה היכן מזמינים:Reחיפשתי גם הפלגה לקפריסין אך לא מצאתי. יש מספר חברות ישראליות כמו מנו וכספי ספנות אשר מפעילות ספינות להפלגות נופש. הן עוצרות גם בקפריסין אבל לפי ידיעתי לא ניתן להזמין רק כרטיס הפלגה לקפריסין.
בכל אופן אשמח גם לדעת אם יש משהו כזה