אין יותר קלאסית מאירופה: הרומנטיקה של איטליה, האוכל של צרפת, האיים של יוון, הירוק של סלובניה - והכל כל כך קרוב... אירופה כולה - ממזרח ועד מערב נפרשת לפניכם בפורום הזה. מנהלת:יונית
כמה עולה יום טיול ביוון:Reמחוץ לאתונה שלא בעונה, בערך 60-70 יורו ליום לזוג עבור חדר וארוחות (10-15 יורו פחות אם אוכלים בחוץ רק ארוחה חמה אחת והשאר קונים בסופר ולוקחים לחדר). באתונה קצת יותר יקר.
עוד שבוע וקצת נופל קרוב מאד לקריסטמס, אז כל זה יכול גם להכפיל את עצמו. אין לי ידע מד
רומא מילנו-עלות רכבת:Reהתעריפים ברכבת רומא-מילאנו:
ברכבת יורוסטאר: מחלקה 2 - 46.48 יורו, מחלקה 1 - 67.14
זמן נסיעה בסביבות 4.30 שעות.
הרכבות נוסעות בתדירות גבוהה, כל חצי שעה או שעה (18 רכבות ביום). שימו לב: חובה לקנות כרטיס לפני הנסיעה. המקומות הם שמורים ומסומנים. בשעות הש
אבל אם תיסע בסביבות 17 במרץ:Reמאוד מאוד מומלץ להיות באירלנד ב-17 במרץ ובכלל בסביבות השבוע של התאריך הזה, כשבדבלין וגם בכל הערים והעיירות יש פסטיבלים וחגיגות, ובכל מקרה אם נוסעים במרץ אז חשוב לדעת שעונת התיירות נפתחת רשמית כמה ימים לפני יום פטריק הקדוש, ולכן עדיף לנסוע בחצי השני של החו
ברצלונה באמצע ינואר,כדאי?:Reשלום מברצלונה
בברצלונה קר בינואר אבל לא נורא, גשם זה ענין של מזל אבל לא יורד כאן הרה גשם, בתחילת ינואר כל הרחובות עוד מקושטים ובשבעה בינואר מתחילות ההנחות הגדולות בחנויות, צפונה בפירינאים כמובן קר מאוד ומושלג.
אין סיבה לא לבוא לברצלונה
בברכה
אביב
מהו דרום ספרד?:Reדרום ספרד, למיטב הבנתי, זו הגדרה גאוגרפית... החלק הדרומי של ספרד הוא האזור הידוע בשם אנדלוסיה (אגב: המקומים הוגים את האות C כמו TH באנגלית).
מבחינה טופוגרפית, יש באנדלוסיה 3 יחידות נוף עיקריות:
1. רצועת החוף, שמשתרעת מאלמריה במזרח עד גבול פורטוגל. ברובה
פריז-רולאן גארוס:Reשל נסיעה במטרו?
כ-10 דקות נסיעה,תלוי כמובן מהיכן את עולה
עלות- כרטיס נסיעה במטרו רגיל של העיר (יורו ומשהו לנסיעה לכוון אחד כרטיס אחד -אבל כדאי בכל מקרה לקנות לפחות קארנה -עשיריה).
פריז מהירה מאד מתחת לאדמה.
דנמרק - קופנהגן -כריסטיאנה:Reא. מקום זול לשון זה בעיה- אנחנו ישנו בחדר עם עוד 110 אנשים במיטות 3 קומות ושילמנו כ 20 יורו ללילה כל אחד. כוס קפה עולה בסביבות ה25 שקל. אבל החשיש זורם כמו מים למרות שעכשיו יש בקריסטיאניה ים שוטרים עדיין קיים מקום אחד שמותר לעשן בו .קריסטיאניה מדהימה אבל ק
נתת לי עין רעה...יונית
מה זה,
כל שבוע את חייבת רעידת אדמה אחת באירופה + תמונות?
הפעם אוי לאותה בושה:
תמונות שלא שווה בכלל לטרוח על הלינק (תגללי באותו דף עד סופו). רעידת אדמה בגרמניה
אתונה בינואר לשבוע:Reלא יודעת מה זה ''כדאי'' וגם לא מה זה ''יקר''.
האיים לא במיטבם בחורף. לא ניסיתי את האיים הסרוניים בחורף.
6 ימים זה די הרבה, הייתי מסתפקת ב - 4.
מזג האוויר כמו בתל אביב אבל הרוח חזקה יותר.
ביקרתי באתונה בכל עונות השנה ואין שום בעיה, חוץ מאוגוסט החם הלח
תנסה ``חניון טסים ``:Reגם אני
וכאשר בפעם האחרונה הייתי ביום השביתה של ההסתדרות, לא חייבו אותי על ''נכנסתי -יצאתי'' בערך שלש פעמים מהחניון לפי שעות הטיסה הזזות.
פעם אחרת כאשר שכחו לרחוץ את המכונית- והערנו להם, הורידו לנו מהתשלום יומיים של חניה (32 שקל), לא שהרחיצה שלהם משאירה
שמח שאתה חושב כךלאלי
כשאמרתי מקומות מחוץ לורשה, התכוונתי לפרברי העיר ולא לובלין לדוגמא שנמצאת 250 ק''מ מזרחית בערך, וזה בעייני כמו להמליץ על אילת כמקומות מחוץ לירושלים.
דווקא הייתי לא מעט באזורים שציינת ואני חייב לציין שלא ראיתי בהם משהו יחודי וזה בעיני מה שמעניין.
יכ
רכבת לשטרסבורג:Reיונית צודקת... שדה התעופה הקרוב לשטרסבורג הוא פרנקפורט...
משדה התעופה לשטרסבורג אפשר להגיע ב-2.08 שעות ב-3 רכבות (החלפות במנהיים וקרלסרוהה) במחיר של 42 יורו.