התלבטות בין מלונות בלאס וגאס
-
שלום לכולם. אני מתכנן טיול 5 ימים לווגאס עם משפחתי(שלוש נפשות) אך יש לי יותר מדי אפשרויות ללינה:
בלאג'יו
פלאצו
ונציה
אריה
פור סיזנס
ווין
אנקור
מיראז'
פריז
טראמפ אינטרנשיונל
איזה מלון בולט מכל קטגוריה?:
חדרים:
שירות:
בופה(אם יש):
אם אין בופה אז מסעדות:
בריכה:
קזינו:
-
אין לי זמן לכתוב תשובה מפורטת, אבל בכל מקרה אם אלה האפשרויות, אז לא תפלו. כל האפשרויות האלה מצויינות.
-
-
אתה יכול לראות דירוג נוח לפי קטגוריות באתר בוקינג. אכן סביר שלא תתאכזב מהמלונות הנ”ל. הייתי מכוון לווין/אנקור, פלאצו ואריה. -
תודה רבה
-
פריז וטראמפ נחשבים קטגוריה מתחת (נדמה לי פריז אפילו 4 כוכבים ולא 5)
לגבי כל השאר: אמנם הייתי רק בפלאציו, אבל שאלתי שאלה דומה, וכנראה שכל המלונות די טובים, ותלויים בהעדפה אישית.
אני יודע שזה נשמע מצחיק, אבל לי הפריע שקבלתי אחלה סוויטה, אבל אין בה קומקום חשמלי לשתות את הקפה שלי. -
טראמפ לא ממש על מרכז הסטריפ מבחינת מיקום. בעיני פחות טוב.
לא בטוחה לגבי פור סיזנס, אבל נדמה לי שגם הוא פחות מרכזי.
פריז מיקום מדהים אבל בקטגוריה פחותה , וודאי כך גם מיראז.
בלג'יו מיקום מעולה , מול פריז.
ווין/אנקור/ונציה/פלאצו/אריה - יותר יוקרתיים. מומלצים.
קפה - בטוחה שאפשר לבקש קומקום לחדר ויביאו , אבל זו אומת הסטארבקס....
-
טוב בתור אחד שעדיין לא 18, לא נראה לי יפריע אם יש או אין קומקום, אבל תודה רבה
-
מהתגובה שלך אני מבין שלמדת האחרונים הם המומלצים בעינייך נכון?
-
האחרונים שכתבתי הם יותר מומלצים אבל גם יותר יקרים.
תתחיל מבדיקה איפה מציעים לך חדר טריפל ל 3 , או מיטה נוספת בחינם... במלון ויין למשל מיטה נוספת עולה לא מעט כסף.
-
תודה רבה
-
שלום הייתי בפלמינגו מלון טוב מאוד מרכזי. לקחת חדר לכיוון הבריכה ספא מדהים. הייתי גם באקסקליבר. מלון טוב אך רחוק. הייתי גם בבילגיו. מלון מדהים. הצוות לא כל כך ידודותי. לגבי הבופה הכי טוב זה ארוחת בוקר. אכלנו גם בוקר וגם ערב. שווה כל פעם ללכת למלון אחר לאכול. בהצלחה. לגבי מונית מהמלון לשדה המוניות לא לוקחים מהיר גבוה הם לפי דעתי מפחדים .לעומת זאת מהשדה למלון המונית לוקח את הכביש המהיר וזה מעלה את המחיר. לשם השווה מהמלון לשדה עלה לנו 17 דולר. מהשדה למלון 30 דולר.
-
-
ונציה/פלאצו זה אותו מלון למעשה, כנ״ל ווין/אנקור – שניהם מעולים. הווין/אנקור יותר מודרני ובינתיים הפייבוריט שלי למרות מיקומו הטיפה יותר בקצה. כנ״ל אריה שממוקם איפה יותר מרכזי. בלאג׳יו יותר קלאסי בעיצוב (בו לא יצא לי ללון עדיין).
קח בחשבון שבגיל 18 (אם הבנתי נכון) לא תוכל להיות בקזינו / מועדונים / מסיבות בריכה. הגיל הוא 21, ומקפידים מאד.
בופה זה סיפור יקר למדי, ואישית מעדיפה לאכול במסעדות נורמליות, לקבל מנות מדוייקות ואיכותיות ולא ״להעמיס״. בשנה שעברה אכלנו בבופה של ווין שהיה נחמד בפעם הראשונה כי התלהבנו מהשפע, אבל בפעם השניה (היה לנו כלול במחיר החדר) זה כבר היה הרבה פחות מלהיב.
בכל מקרה הכל מאד יקר בסטריפ. אבל מגניב.
-
-
@מטייל_4066966 אמר:
אמר: @hil טוב בתור אחד שעדיין לא 18, לא נראה לי יפריע אם יש או אין קומקום, אבל תודה רבה אולי למי שישגיח עליך, יפריע (בעיקר אם ירצה להגיש לך שוקו חם למיטה
).LOL
-
התחושה מדבריך היא שלמחיר אין משמעות.. האם זה אמנם נכון?
אם כן – שמח בשבילך
אם לא – דע לך שמחירי המלונות בוגאס כבר לא זולים כפי שהיו בעבר.. והמלונות היקרים שהומלצו לך, יכולים להיות דיי יקרים (במיוחד בסופי שבוע). ולכן במקרה כזה, כדאי לבדוק ב Booking הלכה למעשה בתאריכים שאתה מדבר עליהם, אם התקציב שלך מתאים לזה. (בכל זאת, בן 18..)
-
@מטייל_4066966
כנראה שלא יקרה אבל תודה
-
תודה רבה על המענה. לקחתי בחשבון את עניין הקזינו. יש לי עוד הרבה זמן לבזבז את כספי על הימורים
-
אתה צודק לחלוטין, אנחנו הולכים להתחלק בעלויות אך כן המחיר אינו כל כך משנה כרגע. תודה רבה